Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Rossz tipp mert az összeset láttam az idei szezonban pont miatta, de nem akar javulni...Hogy add a többiek tudtára, hogy kb egy Pool-meccset sem láttál anélkül, hogy leírnád? Hát valahogy így 😀Miért mit? Ennyi játékperccel egy gól számomra nem egy kiemelkedő történetAha, semmit 😆😆😆Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
"Real Madrid have been impressed by the form of Liverpool midfielder Dominik Szoboszlai and are ready to try sign the Hungary international in 2025. (Fichajes - Spain)"
Sixo
kapitnono
- JC6
kapitnono
Bálesz

több mint 1 éve
Barcelona bekezdett
több mint 1 éve
Hogy add a többiek tudtára, hogy kb egy Pool-meccset sem láttál anélkül, hogy leírnád? Hát valahogy így 😀Miért mit? Ennyi játékperccel egy gól számomra nem egy kiemelkedő történetAha, semmit 😆😆😆Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
"Real Madrid have been impressed by the form of Liverpool midfielder Dominik Szoboszlai and are ready to try sign the Hungary international in 2025. (Fichajes - Spain)"
Sixo
kapitnono
- JC6
kapitnono

több mint 1 éve
Pont Van arrafelé góllövő bőven, több is mint kéne, munkásnak is kell ott lennie valakinek aki fut és védekezik is amellett hogy passzol előre Pont mint a Lipcsében isMiért mit? Ennyi játékperccel egy gól számomra nem egy kiemelkedő történetAha, semmit 😆😆😆Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
Sixo
kapitnono
- JC6
kapitnono
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Miért mit? Ennyi játékperccel egy gól számomra nem egy kiemelkedő történetAha, semmit 😆😆😆Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
Sixo
kapitnono
- JC6

több mint 1 éve
Egy meccs osztályzata alapján akarsz megcáfolni? Gondolom azért húzzák le hétről hétre a külföldi portálok is mert annyira nagy király.index.hu/bajnokokligaja/2024/12/14/szoboszlai-dominik-osztalyzatok-liverpool-fulham-premier-league/Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
Sixo
kapitnono
Ez kb a nem lesz többet normális nfl QB fèle hsz volt 😉
dande2

több mint 1 éve
Kicsi Como✌️
több mint 1 éve
Lipcse meccsen ezt nem tudom hogy a faszba fújtak be lesnek.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Amorim Amadból sztárt fog faragni, soha nem értettem lüke Ten Hag miért nem játszatta
több mint 1 éve
Fogadtam a hétvégén a magyar bajnokikra, belenéztem pár meccsebe. Meglepetésre mind hozta a 2,5 over-t. Az hogy az összes stadion bűn üres..Az Újpesten a bekiabálásokból hallani hogy van néző, mert látni egyet sem láttam még, ehhez képest tegnap Felcsúton legalább értékelhető volt, Zalaegerszeg megint kriminális, egy két lézengő ember.
Nomac
több mint 1 éve
Ez az bakker,megérdemeltük a győzelmet…😃Szép lett volna ilyen mákkal nyert volna a city
több mint 1 éve
Ezt az országos X-et így elcseszni 😂
több mint 1 éve
Jöjjön San Marino! 😀"Stay humble, eh?!' 😀😀😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Teljesen megerdemelt, ez a city ma semmit nem csinált szó szerint.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Aha, semmit 😆😆😆Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
Sixo
kapitnono
több mint 1 éve
Megy rajta a mixen, de City vereség mindig jól jön 😀
több mint 1 éve
asztakurva 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Itt miért nem merül fel a piros? Utolsó ember volt..ha 11es akkor egy ideje nincs dupla büntetés, nem?
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Itt miért nem merül fel a piros? Utolsó ember volt..
több mint 1 éve
Nunes de okos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hagyd, a rotáció smafu!Az 5. legtöbb perc az övé a Pool idei keretében. 😀 Ha ő nem nyújt semmit és mégis ennyit játszik, akkor vajon a keret többi része mennyire lehet rossz?Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
Sixo
kapitnono
Jughead
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May