NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
24
10
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A Saarbrücken Cinderella runja idáig tartott
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Még ez a semmilyen várda is simán levert minket, komoly.😊És ezt látta írd és mond kb 1000 ember. A világ vicce ez a magyar foci. Amúgy az MLSZ is mekkora balfarok. MI lenne, ha legalább annyiban segítenék a dolgokat, hogy ezt a 4 meccset benyomják hétvégére, hogy tényleg legyenek már nézők is. Nyilván Kisvárdán soha nem lesznek 10e-n, de azért vicc, hogy volt kb 10 MTK szurkoló és ennyi hazai.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Brighton officially announce a £122 million ($153 million USD) profit AFTER TAX for the 2022-23 season, a new English club record. 💰This figure was BEFORE the sales of Moises Caicedo and Robert Sanchez. 😳
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Még ez a semmilyen várda is simán levert minket, komoly.😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Lisandro Martinez még nem tért vissza, de minimum egy újabb hónapra lesérült... Ilyen már tényleg nincs
több mint 1 éve
Ezeket a büntetőket, amilyet most a Juve kapott volna (ha nincs les), nem adnám meg. Erre kéne valami olyan szabály hogy szabadrúgás 25 méterről, mert nem a maximum büntetést éri nálam hogy hátulról beugrik valaki a játékos elé. Persze lehet jobban reagálni, de akkor sem a maxot kéne ezért adni. Persze így is csak egy szubjektív szabályt cserélnék egy másik szubjektívra.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Relevo cikke megjegyzi, hogy a Barcelona futballistáinak már egy ideje problémájuk van a stadion és az edzőközpont körül állandóan jelen lévő néhány influenszerrel, akik inzultálják a játékosokat, hogy aztán a labdarúgók reakcióját felvegyék és a TikTok platformon közzé tegyék. A Relevo szerint a másik probléma, hogy ezen fiatalok sokszor aláírt mezeket és ruhákat kérnek, majd azonnal eladják 1000 euró feletti árakért.⛔️✋🏼 Inigo Martinez said stop to some fans insulting him. pic.twitter.com/YZJcs8WFFe
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 1, 2024
Sixo
Ezeket a kis taknyosokat jól megkellene cipőzni. Influenszerek... Ennél szánalmasabb dolog nincs a világon. Tisztelet a normális tartalom gyártóknak, ami olyan ritka mint a fehér holló.
több mint 1 éve
Jah, épp Iróniából jöttem.de sztem arra gondolt, hogy mar a leendo, eddig még nem megnevezett edzot buktatjak mar a sracok. tapasztalatuk ugyis van ebben.Az edző már egy ideje felmondott.Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.Edzőbuktatás.
Sixo
warr_b
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
de sztem arra gondolt, hogy mar a leendo, eddig még nem megnevezett edzot buktatjak mar a sracok. tapasztalatuk ugyis van ebben.Az edző már egy ideje felmondott.Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.Edzőbuktatás.
Sixo
warr_b
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Az edző már egy ideje felmondott.Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.Edzőbuktatás.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.vezetoseg egyetert Tuchellel, hogy a kerettel nagy gondok vannak.
Sixo
ami igaz is lehet meg nem is. nekem amugy ilyen Kovac erzesem van. egy normalis edzovel ez a keret szarnyalhatna. mert a Kimmich-Goretzka paros addig nem okozott gondot amig Tuchel nem jott, es Nagelsmann alatt voltak idoszakok, amikor szepen dominaltak pl a BL-ben is.
amugy tippre azt mondom, hogy nyaron eladjuk Kimmichet, Gnabryt, Daviest, Goretzkat.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.Edzőbuktatás.
Sixo

több mint 1 éve
Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.
több mint 1 éve
xD xD xD🚨🚨 Mbappe rejects Real Madrid for Tottenham pic.twitter.com/SdAgnLpTmg
— Troll Football (@TrollFootball) April 1, 2024
több mint 1 éve
⛔️✋🏼 Inigo Martinez said stop to some fans insulting him. pic.twitter.com/YZJcs8WFFe
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 1, 2024
több mint 1 éve
Január 22 óta először nyertünk idegenben, ráadásul a Ceramicaban, a Villareal a Ligaban január 13 óta először kapott ki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Látom... Ha május 19-én a Győr-Vasas fog dönteni a feljutásról, akkor szívtunk.4-1 már 😉Na, csak írnom kellett: 2-1. Hátha...Puff neki. Úgy nézem, ez a hajó elment. A Siófok az idők végezetéig sem fog egyenlíteni.A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
nagir
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
4-1 már 😉Na, csak írnom kellett: 2-1. Hátha...Puff neki. Úgy nézem, ez a hajó elment. A Siófok az idők végezetéig sem fog egyenlíteni.A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Na, csak írnom kellett: 2-1. Hátha...Puff neki. Úgy nézem, ez a hajó elment. A Siófok az idők végezetéig sem fog egyenlíteni.A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem úgy néz ki 😕A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Ipswich is persze egy 97. perces góllal fordít a Soton ellen 😡

több mint 1 éve
Puff neki. Úgy nézem, ez a hajó elment. A Siófok az idők végezetéig sem fog egyenlíteni.A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
több mint 1 éve
Egyszer csak elfogy a Roma szerencséje
több mint 1 éve
Igaz. Mint ahogy az is h Kubatov helyett Tordai Bence lett a Fradi elnökeXabi Alonso mégis aláír a Bayernhez, sőt állítólag már ma.április 1 vagy tényleg igaz?
csebi
NB2
több mint 1 éve
Tudram bazmeg hogy nem kéne beírni, iktriad remélem örülsz 😄Vagy ez a löfli átok?