NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
A Saarbrücken Cinderella runja idáig tartott

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
Még ez a semmilyen várda is simán levert minket, komoly.😊
eaglesmcnabb
És ezt látta írd és mond kb 1000 ember. A világ vicce ez a magyar foci. Amúgy az MLSZ is mekkora balfarok. MI lenne, ha legalább annyiban segítenék a dolgokat, hogy ezt a 4 meccset benyomják hétvégére, hogy tényleg legyenek már nézők is. Nyilván Kisvárdán soha nem lesznek 10e-n, de azért vicc, hogy volt kb 10 MTK szurkoló és ennyi hazai.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Brighton officially announce a £122 million ($153 million USD) profit AFTER TAX for the 2022-23 season, a new English club record. 💰
This figure was BEFORE the sales of Moises Caicedo and Robert Sanchez. 😳

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Még ez a semmilyen várda is simán levert minket, komoly.😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Lisandro Martinez még nem tért vissza, de minimum egy újabb hónapra lesérült... Ilyen már tényleg nincs

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Ezeket a büntetőket, amilyet most a Juve kapott volna (ha nincs les), nem adnám meg. Erre kéne valami olyan szabály hogy szabadrúgás 25 méterről, mert nem a maximum büntetést éri nálam hogy hátulról beugrik valaki a játékos elé. Persze lehet jobban reagálni, de akkor sem a maxot kéne ezért adni. Persze így is csak egy szubjektív szabályt cserélnék egy másik szubjektívra.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465

Sixo
Relevo cikke megjegyzi, hogy a Barcelona futballistáinak már egy ideje problémájuk van a stadion és az edzőközpont körül állandóan jelen lévő néhány influenszerrel, akik inzultálják a játékosokat, hogy aztán a labdarúgók reakcióját felvegyék és a TikTok platformon közzé tegyék. A Relevo szerint a másik probléma, hogy ezen fiatalok sokszor aláírt mezeket és ruhákat kérnek, majd azonnal eladják 1000 euró feletti árakért.

Ezeket a kis taknyosokat jól megkellene cipőzni. Influenszerek... Ennél szánalmasabb dolog nincs a világon. Tisztelet a normális tartalom gyártóknak, ami olyan ritka mint a fehér holló.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 975 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.
Sixo
Edzőbuktatás.
warr_b
Az edző már egy ideje felmondott.
Sixo
de sztem arra gondolt, hogy mar a leendo, eddig még nem megnevezett edzot buktatjak mar a sracok. tapasztalatuk ugyis van ebben.
csebi
Jah, épp Iróniából jöttem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Csebi mit csináltok? A Bayern 2024es naptári évben 6. a bundásban. Ezt még a Leeds is megcsinálná.
Sixo
Edzőbuktatás.
warr_b
Sixo
de sztem arra gondolt, hogy mar a leendo, eddig még nem megnevezett edzot buktatjak mar a sracok. tapasztalatuk ugyis van ebben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Sixo
Edzőbuktatás.
warr_b

több mint 1 éve
Sixo
vezetoseg egyetert Tuchellel, hogy a kerettel nagy gondok vannak.
ami igaz is lehet meg nem is. nekem amugy ilyen Kovac erzesem van. egy normalis edzovel ez a keret szarnyalhatna. mert a Kimmich-Goretzka paros addig nem okozott gondot amig Tuchel nem jott, es Nagelsmann alatt voltak idoszakok, amikor szepen dominaltak pl a BL-ben is.

amugy tippre azt mondom, hogy nyaron eladjuk Kimmichet, Gnabryt, Daviest, Goretzkat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 975 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sixo
Edzőbuktatás.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
xD xD xD

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Január 22 óta először nyertünk idegenben, ráadásul a Ceramicaban, a Villareal a Ligaban január 13 óta először kapott ki

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 750 — beers & Packers
Csak nem kikapott mindenki Magyar csapata megint a bajnoki hajrában?
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
Remélem szerdán is kikapnak az Illovszkyban
zacknorb
A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)
nagylaza, főpohárnok
Puff neki. Úgy nézem, ez a hajó elment. A Siófok az idők végezetéig sem fog egyenlíteni.
nagylaza, főpohárnok
Na, csak írnom kellett: 2-1. Hátha...
nagylaza, főpohárnok
4-1 már 😉
nagir
Látom... Ha május 19-én a Győr-Vasas fog dönteni a feljutásról, akkor szívtunk.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
A BVSC ellen láttam először, hogy Gera mit próbál kezdeni a csapattal. Ettől még halvány volt a produkció, a Paks elleni meccs lesz az igazi erőpróba. Mindegy, most kapjon ki a Győr! (Vagy legalább iksz...)
nagylaza, főpohárnok
Puff neki. Úgy nézem, ez a hajó elment. A Siófok az idők végezetéig sem fog egyenlíteni.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
4-1 már 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Nem úgy néz ki 😕

Ipswich is persze egy 97. perces góllal fordít a Soton ellen 😡

több mint 1 éve
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
zacknorb
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Egyszer csak elfogy a Roma szerencséje
több mint 1 éve
Xabi Alonso mégis aláír a Bayernhez, sőt állítólag már ma.
csebi
április 1 vagy tényleg igaz?
NB2
Igaz. Mint ahogy az is h Kubatov helyett Tordai Bence lett a Fradi elnöke

több mint 1 éve
Tudram bazmeg hogy nem kéne beírni, iktriad remélem örülsz 😄

Vagy ez a löfli átok?