Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezek már klaksviki magasságok
több mint 1 éve
youtu.be/W8LkMEvuZtM?si=7d0dGSsqbCGiTZSrNagykepű fasz, be lett árazva.ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagykepű fasz, be lett árazva.ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ha mi tovább akarunk menni, és hibázik az egyik Paks védő.“Ha EZEK rúgnak meg egyet” a nagy kedvencem.Jenő szerint most már eldőlt.Jenő borult meg a melegben, botrány volt végig amit tolt.
csipkelli
Hirtelen vált T/1ből T/3ra ha hiba van, meg ilyenek.
zacknorb
somoskovig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért arra ne tegyünk házat-asszonyt 😀ez kurva nagy bunda.Most is keresnek egy csomó lóvét, kint meg nyernek 5-0-ra, azzal is 😊
Kenny
somoskovig

több mint 1 éve
“Ha EZEK rúgnak meg egyet” a nagy kedvencem.Jenő szerint most már eldőlt.Jenő borult meg a melegben, botrány volt végig amit tolt.
csipkelli
zacknorb
több mint 1 éve
Mondjátok hogy lesz interjú Gyurival a lefújást követően
több mint 1 éve
ez kurva nagy bunda.Most is keresnek egy csomó lóvét, kint meg nyernek 5-0-ra, azzal is 😊
Kenny
több mint 1 éve
Daninak nem szólt senki, hogy Bogesz a Paks 0.5 alára tett
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jenő szerint most már eldőlt.Jenő borult meg a melegben, botrány volt végig amit tolt.
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez kurva nagy bunda.Gyuri bá elintézte
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
bogesz gyorsan megkereste a 2024-2025 évre valót. hátha nem kell nyílvánosan elcsalni így a tavaszt 😀És Ciprus se csúnya.
peach
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jenő szerint most már eldőlt.
több mint 1 éve
bogesz gyorsan megkereste a 2024-2025 évre valót. hátha nem kell nyílvánosan elcsalni így a tavaszt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Azért most szívesen előtúrnék pár FB-kommentet tavaszról, amiben azt fejtegették az észlények, hogy ha a Paks lesz a bajnok, akkor az szinte biztos BL-csoportkör...

több mint 1 éve
Ez a harmadik gólt eredményező támadás mehet az évvégi szilveszteri műsorba
több mint 1 éve
Szép gólpassz Vécseitől...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
8-as odsz a meccs előtt vendégre és lehet is koncentrálni a bajnokságra…win-win 🤣Még lesz konferencia liga nekik, nem szabadulnak meg teljesen
Klaci79

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az igen. Hátha kezezés volt amott, mert ez komoly.
több mint 1 éve
Mondtam hogy simán jobb lesz a Vajdahunyad.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
0-0-ig vállalja a felelősséget, az első góltól már nem az ő csapata volt, a játékosok különben is kóklerek, a bíró szemét, az ellenfél meg román. Hogy lehet így eredményeket elvárni?Majd Bognár megmagyarázza😀szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
Kampman
Kenny