NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
180
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ilyet azért nem írtam, mert pár hete a kutya sétáltatásánál elkezdtem vele kicsit futni, és kurvára nem bírtam 😀 Pedig régen pont az volt a renomém, hogy vastüdőm van, nagyon nehezen fáradtam el ha futni kellett.Amit ma Salah csinál, azt bármelyik championship támadó tudja.Amit ma csinál, azt te is tudod, vagy én is. Elszarni mindent, simán. 😀
shagi0206
Mikey
több mint 1 éve
Amit ma Salah csinál, azt bármelyik championship támadó tudja.Amit ma csinál, azt te is tudod, vagy én is. Elszarni mindent, simán. 😀
shagi0206
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Amit ma Salah csinál, azt bármelyik championship támadó tudja.
több mint 1 éve
Hihetetlen jól szól az Allez Allez Allez, megunhatatlan.
több mint 1 éve
Veltman szép assziszt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na végre!
több mint 1 éve
Ki is vagyok akadva, hogy beteszik húsvétra, amikor mindenki megy vidéki rokonokhoz, pl.: én isEljött a nagy nap!Megyünk, jön Löfli is!
A nagy rivalizálás a legnagyobb ünnepek egyikén.
Az év vége szempontjából nagyon nagy jelentőséggel.
Fél éve várnak erre az emberek.
Ma
Vasas-BVSC
17 óra!
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eljött a nagy nap!Megyünk, jön Löfli is!
A nagy rivalizálás a legnagyobb ünnepek egyikén.
Ma
Vasas-BVSC
17 óra!
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ma is milyen labdákat oszt Alexis, elképesztő.
több mint 1 éve
Na Salah eltalálja ma a kaput vajon?
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
mondjuk picit tultoljak sztem.. teny sokat jelent a pool szurkoloknak, de egy roma roma-nal nem csendesul el a kommentator, pedig...Az az Arena4 voltMeg a pályán játszották magukat.Mostanában hogy odafigyelnek a Spílernél arra hogy nem pofáznak bele az YNWA-be meccs előtt.Volt ebből botrány, hogy az egyik sport tv-s a Fülöp Marcika végigpofázta
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
www.youtube.com/watch?v=GHT-LsQPNXs
több mint 1 éve
Ezért sárgát adni Mac Allisternek, vicc baszki.
több mint 1 éve
Az az Arena4 voltMeg a pályán játszották magukat.Mostanában hogy odafigyelnek a Spílernél arra hogy nem pofáznak bele az YNWA-be meccs előtt.Volt ebből botrány, hogy az egyik sport tv-s a Fülöp Marcika végigpofázta
Mikey
zacknorb
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jó a kezdés megint.
több mint 1 éve
Meg a pályán játszották magukat.Mostanában hogy odafigyelnek a Spílernél arra hogy nem pofáznak bele az YNWA-be meccs előtt.Volt ebből botrány, hogy az egyik sport tv-s a Fülöp Marcika végigpofázta
Mikey
zacknorb
több mint 1 éve
Mostanában hogy odafigyelnek a Spílernél arra hogy nem pofáznak bele az YNWA-be meccs előtt.Volt ebből botrány, hogy az egyik sport tv-s a Fülöp Marcika végigpofázta
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mostanában hogy odafigyelnek a Spílernél arra hogy nem pofáznak bele az YNWA-be meccs előtt.
több mint 1 éve
Lang Ádi pedig visszament, pénteki edzésen pedig eltörte a lábát.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eljött a nagy nap! A nagy rivalizálás a legnagyobb ünnepek egyikén.
Ma
Vasas-BVSC
17 óra!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk Julian részéről nem érteném. Nem az volt, hogy rossz szájízzel hagyta el a klubbot? Vagy az csak Brazzo miatt volt, így, hogy nincs már minden jó?Attól még gyerekkori álma továbbra is BL-t nyerni a Bayernnel.
hvg.hu/sport/20240330_nagelsmann-visszaterhet-a-bayern-munchen-kispadjara
Sixo
És igen sokat számít h Hainert leszámítva senki sincs aki kirúgta anno.
De vicces lenne h kifizettuk h ne legyen nálunk edző majd mégis megkérjük h az legyen
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Milyen ez a nap, kb mindenki csapata szopik. Juve, Diósgyőr, Bayern, Chelsea, Napoli, Leipzig. Közben a Fulham pontot ment, úgy hogy köve nincs a meccshez, és persze a Villa is nyer helyzet nélkül. Ha a Spurs nem nyert volna ez egy fekete betűs nap lenne.A Milan pl. nyert!!!🤪
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Mondjuk Julian részéről nem érteném. Nem az volt, hogy rossz szájízzel hagyta el a klubbot? Vagy az csak Brazzo miatt volt, így, hogy nincs már minden jó?hvg.hu/sport/20240330_nagelsmann-visszaterhet-a-bayern-munchen-kispadjara
több mint 1 éve
És ezután több játékost is erről a nyilatkozatról kérdezték.🚨⚠️ Kimmich: “I wonder how we can put in such a performance in a game like this”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 30, 2024
“It's completely inexplicable to me, it was like a friendly game in the second half”.
“We players should go home and question ourselves”, told SkyDE. pic.twitter.com/WdSJ2F6p6D
Sixo
Adalék a varhoz:
Kéz: bíró szerint azért nem tizi mert saját testről pattan és nem szándékos. Ok ezt el is fogadnam ha következetesen ez lenne a szabály. De mikor ugyanígy van kéz Musiala eseten tavaly a Freiburg ellen utolsó percben a kupában iksznel gond nélkül meg ítélik.
30. Perc környéken Ryherson boka felett talpalta Musialat. Mikor meccs után mutattak a bírónak akkor elképesztően ledobbent, elmondta h ez narancssárga és ő eloben nem látta mert Can szereplését figyelte. VAR meg baszta kivívni.
Szóval ebben a varban bízzunk h akkor jól húztak be a vonalat mikor nem látszik a labda elrugas pillanata és egy plusz védő a képen …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
🚨⚠️ Kimmich: “I wonder how we can put in such a performance in a game like this”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 30, 2024
“It's completely inexplicable to me, it was like a friendly game in the second half”.
“We players should go home and question ourselves”, told SkyDE. pic.twitter.com/WdSJ2F6p6D