Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jenő szerint most már eldőlt.
több mint 1 éve
bogesz gyorsan megkereste a 2024-2025 évre valót. hátha nem kell nyílvánosan elcsalni így a tavaszt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Azért most szívesen előtúrnék pár FB-kommentet tavaszról, amiben azt fejtegették az észlények, hogy ha a Paks lesz a bajnok, akkor az szinte biztos BL-csoportkör...

több mint 1 éve
Ez a harmadik gólt eredményező támadás mehet az évvégi szilveszteri műsorba
több mint 1 éve
Szép gólpassz Vécseitől...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
8-as odsz a meccs előtt vendégre és lehet is koncentrálni a bajnokságra…win-win 🤣Még lesz konferencia liga nekik, nem szabadulnak meg teljesen
Klaci79

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az igen. Hátha kezezés volt amott, mert ez komoly.
több mint 1 éve
Mondtam hogy simán jobb lesz a Vajdahunyad.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
0-0-ig vállalja a felelősséget, az első góltól már nem az ő csapata volt, a játékosok különben is kóklerek, a bíró szemét, az ellenfél meg román. Hogy lehet így eredményeket elvárni?Majd Bognár megmagyarázza😀szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
Kampman
Kenny
több mint 1 éve
8-as odsz a meccs előtt vendégre és lehet is koncentrálni a bajnokságra…win-win 🤣
több mint 1 éve
Hesteg idényelejiforma
több mint 1 éve
Majd Bognár megmagyarázza😀szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
Kampman
több mint 1 éve
szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.Beárazó eredmény valóban.
deyell
több mint 1 éve
Hát ez eddig elég nagy roller
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Huh a Roman 2ben jobb kepesseguek a jatekosok? 😮

több mint 1 éve
szép. az nb1 második helyezettje éppen ég egy román másodosztályú csapat ellen hazai pályán.
built for this shit
több mint 1 éve
Vajdahunyad!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gyerünk Paks, pár meccs, azt itt a döntő.
több mint 1 éve
😀Meghalt a TSZ-elnök Fradielnök Furulyás.Milyen szép megemlékezés!
warr_b
Azért az ismertebb keresztneve neki is a Takarodj volt.
csipkelli
Jobban azért nem akartam az öregbe beleszállni, mégiscsak sokat tett a Fradikáért 😊
Mondjuk amennyire tudom, közutálatnak örvendett mindenhol...

több mint 1 éve
Palhinha hivatalos. Elvileg 100M-ert kell iden eladni jatekosokat es 200M a budget vasarlasra. Idaig 130 misi ment az Ito, Olise, Joao 3-ra. Es 12M a beveteli oldalon Tillmann-ert. Hosszu nyar lesz ez Münchenben.nekem most esett le, hogy Palhinha 29 eves. kemeny ...
Tah es Simons van meg a kivansaglistan.
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Meghalt a TSZ-elnök Fradielnök Furulyás.