Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A NER adta, a NER elvette. A drukkereket sajnálom, már megint ők isszák meg a levét az egésznek. De ilyen az, amikor évtizedeken át nem a piacról él egy sportág.Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
Mikey
több mint 1 éve
Ne izgulj, a Bányász is feltámadt, nem? ☺️Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Megszunt a Haladas.Pedig kaptak szép új stadiont is pár éve. 😕
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A Fradi pedog jó eséllyel mehet Walesbe.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-megvalik-a-vasas-a-korabbi-alapemberetolAz év híre
Hűtöm a pezsgőt.
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-megvalik-a-vasas-a-korabbi-alapemberetolHűtöm a pezsgőt.

több mint 1 éve
Király Gabi pedig lelkes volt a reklámban.Megszunt a Haladas.Hende apó nincs oda a fociért. Ezen meg azon múlik h nem fideszes a polgi sem
Kurva szomoru ez addig amig Kisvardakat meg Kovesdeket megment es eltart a rendszer..
Kenny
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Megszunt a Haladas.Hende apó nincs oda a fociért. Ezen meg azon múlik h nem fideszes a polgi sem
Kurva szomoru ez addig amig Kisvardakat meg Kovesdeket megment es eltart a rendszer..
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Megszunt a Haladas. Kurva szomoru ez addig amig Kisvardakat meg Kovesdeket megment es eltart a rendszer..
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
blt senki nem nez?
több mint 1 éve
Játszott ma a Hibernians?csebiék már ember és gólhátrányban hazai pályán a gibraltári bajnok ellenMár az ellen is tizen... most megúsztak a máltaiak egy tizit.
zacknorb
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
FCSB mennyivel fog továbbjutni a san marinoi ellenfele ellen? két meccs alatt meglesz a 15 gól? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Haladás odaveszett👀
több mint 1 éve
csebiék már ember és gólhátrányban hazai pályán a gibraltári bajnok ellenMár az ellen is tizen... most megúsztak a máltaiak egy tizit.
zacknorb

több mint 1 éve
Hát ebbe bele... pedig az utolsó 20 percben emberelőnyben is voltak, de még csak szépíteni se sikerült...HJK beleszaladt a pofonba😱végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!Jaja, az faszának ígérkezik, meg holnap a KÍÍÍ Klaksvik-Differdange és a Dinamo Minszk-Pjunyik Jereván!
Löfli
warr_b
hawktuah

több mint 1 éve
csebiék már ember és gólhátrányban hazai pályán a gibraltári bajnok ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hawktuah
54
HJK beleszaladt a pofonba😱végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!Jaja, az faszának ígérkezik, meg holnap a KÍÍÍ Klaksvik-Differdange és a Dinamo Minszk-Pjunyik Jereván!
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!Jaja, az faszának ígérkezik, meg holnap a KÍÍÍ Klaksvik-Differdange és a Dinamo Minszk-Pjunyik Jereván!
Löfli

több mint 1 éve
végre lehet BL-t nézni a biszembaszom EB helyett! az esti Vikingur - Shamrock Rovers kifejezetten érdekel!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Masik tudja valaki a Lyon-ak honnan van ennyi penze? Kb 100M ertekben vasaroltak mar iden. 😀
több mint 1 éve
Most latom 2M Eurot adott ki a Fradi egy 28 eves jatekosra aki tavaly 2 golt es egy assist-ot osztott ki... Naluk en is lehetnek megfigyelo kb...A Krasnodar anno 2M-ert vette amikor az erteke meg 1M-al tobb volt neki. Mehet Pesic melle a sullyesztobe.
több mint 1 éve
Mai adag: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
es a parmaban volt meg stoichkov meg asprilla..jo kis korszak volt az nekik"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."az a Parma nagy csapat volt.
Lilian Thuram
ozibozi
i.ibb.co/prscF1c/GFUW6ou-Xw-AA7-kv.jpg
deyell