Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lyon a Nottingham-bol taplalkozik?Mangala es Niakhate egyutt 50M. Honnan van ennyi penzuk?🤔
több mint 1 éve
Megèrdemeltük | volna a francba a kiesèst.....😏 |
több mint 1 éve
Igazi tolakodó vadparaszt illat a legtöbb a kollekcióból, az Yves Saint Laurennek voltak régen ennyire arcbamászó illatai (Opium pl), édes, 5km hosszan érződik mögötted, hogy itt bizony parfüm lett rád locsolva. Tény, hogy jó alapanyagokból dolgozik a srác, a minőséggel valóban nincs baj, de nagyon, nagyon érződik a stílusán a távol-keleti jelleg.Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
A történet sluszpoénja, hogy a srác nagy Fradista.
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ezeket még én se tudom róluk, kösz az infó baggio 😀😀Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
r.baggio
Jughead
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.Parfümmel nyomják el a gázszagot
csipkelli
több mint 1 éve
Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
r.baggio
több mint 1 éve
Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.
több mint 1 éve
Zsidózni lehet tovább, nem értem hol van itt a probléma?? 😀A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
Willie Parker
több mint 1 éve
A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
zacknorb
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
több mint 1 éve
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀Pöcegödör pacsuli pénzért pártállami pénzmosoda pólón. Nem látom benne a hírértéket.
petey
több mint 1 éve
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀
több mint 1 éve
Hogy maradt, az még azt mondom védhető. De hogy hosszabbítanak vele, azt nem értem. Vagy tényleg ott tartanak, hogy az FA Kupa győzelem hatalmas siker nekik, amiért megérdemli a hosszabbítást.Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.jo dontes. az osszes ellenfelnek.
Beki
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A Spurs?😀A PL 8. helyére pályázók most tapsolnak.Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.jo dontes. az osszes ellenfelnek.
Beki
csebi
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nálunk is lehetne ilyen pályán a kontinenstorna döntője 😊www.youtube.com/watch?v=dOuXtqchrDw

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
De szerencsére tanultak a közelmúltból a klubnál, és nem hagyják Ten Hagnak hogy mindenkit összevásároljon aki exAjaxos.A PL 8. helyére pályázók most tapsolnak.Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.jo dontes. az osszes ellenfelnek.
Beki
csebi
Sixo
Ezért jön majd 40 M fontért és tetemes fizuért de Light a Bayerntől.
több mint 1 éve
A PL 8. helyére pályázók most tapsolnak.Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.jo dontes. az osszes ellenfelnek.
Beki
csebi
több mint 1 éve
Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.jo dontes. az osszes ellenfelnek.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ten Hag hosszabbítása hivatalos MUnál 2026-ig.
több mint 1 éve
youtu.be/SfR0YlNkhtY?si=RAU18TvMtGbrr2slúúúúú kedvenc gólom ever
zacknorb
gabokocka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
úúúúú kedvenc gólom ever
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Az a vicces, hogy más régiókban meg már tartanak a selejtezők, Ázsiában tán a harmadik kör sorsolása is ismert már....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
És ugye a FIFA ranking sem biztos, hogy irányadó lesz. Csak eddig az volt.telex.hu/sport/2024/07/04/vb-selejtezok-nemzetek-ligaja-marco-rossiÉn utoljára azt olvastam, hogy a négy legjobb nem kijutó/pótselejtezős a végső sorrend alapján. Csoportgyőzelem akkor nem volt kitétel.inside.fifa.com/tournaments/mens/worldcup/canadamexicousa2026/news/journey-to-historic-fifa-world-cup-2026-tm-kicks-off-in-south-america
szerk.: NSO, szóval nulla megbízhatoság, de itt ez van
www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/6/ha-ma-sorsolnanak-2-kalapos-lenne-a-magyar-valogatott-a-vb-selejtezoben
gabokocka
Ez is engem erősít
Plusz a Football meets data alapból okés, de világranglista alakulás élő követésben vet fel bennem kérdéseket
zacknorb
Ebben a cikkben sem említenek csoportgyőzelmet.
Persze ezek magyar oldalak, de itt jelenik meg először, hogy decemberben lesz a sorsolás.
Tényleg full káosz és gittegylet.
gabokocka
Plusz a 22-es vb-n is a csoportgyőztesek voltak (bár akkor csak 2, mi voltunk a harmadikak)
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.