Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Thiago Alcântara visszavonult. Mindig a legnagyobb zsenik karrierjét teszi tönkre a sérülékenység.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Fú de nézhetetlen volt ez az Uruguay-Brazília. Konkrétan 3 passz nem volt egymás után és már felrúgtak valakit. 41 szabálytalanság... Itt aztán tényleg reggelig játszhattak volna akkor sem lett volna gól

több mint 1 éve
Kellettek a tizikEzt Kolumbia gyorsan eldöntiRemélem Uru is gyorsan lerendezi a Brazilokat😁
dande2
hawktuah
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hawktuah
54
Ezt Kolumbia gyorsan eldöntiRemélem Uru is gyorsan lerendezi a Brazilokat😁
dande2
több mint 1 éve
Ezt Kolumbia gyorsan eldöntiPanamának szerintem nem adtak meg egy jogos gólt, a kapufáról a gólvonalon belülre ment, mielőtt kipattant volna a kapusról. De egyébként Kolumbia sokkal jobb.
dande2
több mint 1 éve
Ezt magam se mondhattam volna nyomasztóbban.elhunytrip
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
az egyik utolsó lámpás aki világított a mezey féle sötétségben
peach
RIP
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Ezek a copa america meccsek mind ilyenek voltak? 😃 Hát ezen a kolumbia panama meccsen 30p alatt több dolog történt és nagyobb iram volt, mint az eb egész negyeddöntő fordulójában. Nagyon király foci megy.
több mint 1 éve
Ezt Kolumbia gyorsan eldönti
több mint 1 éve
Militár Iván írt róla egy nekrológot..elhunytrip
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
peach
bunteto.com/meghalt-ferenczi-attila-a-magyar-futball-bartok-belaja
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
elhunytrip
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatbanÉs a 40 milla nem is sok PL szinten.
www.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/
zacknorb
Lassan élesedik a Calafiori--> Arsenal átigazolás is. Nagyon sajnálnám ha ennek Kiwior lenne az áldozata, szimpatikus gyerek, és van benne bőven fejlődési potenciál, korainak tartanám ha kiszállnánk belőle.
több mint 1 éve
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatbanwww.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kanada a négyben, tizikkel verték Venezuelát...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
elhunytRIP
YoungZeeZee
Friss átigazolások:
docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Oh Zaniolo visszater a Serie A-ba. Irany Bergamo kölcsönbe. Remelem ott felepitik ujra
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
elhunytrangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekrőlkell egy szuper liga
omlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
zacknorb
több mint 1 éve
Na megy Slot első sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mond-e valami újat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na, ez a mez marha jól néz ki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekrőlomlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.A kezezés szabályt konkrétan évente átírják. Ezért is egyre inkább botrányos.
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Napi adag: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...