NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
353
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
LefeléSzalai kilóg a 2 nagy hibájávalNem nézem, a többieknek több volt?
Gergőbácsi
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Abban. Nincs vele baj, csak nagyon furcsa látvány.Mi ez a Telekom-os mez a németeken?A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Grúzok kint vannak 😁A Georgia Bulldogs általában bejut a playoffba college fociban, nincs itt semmi látnivaló. Zizivadze is mindent nálunk tanult.
warr_b
több mint 1 éve
Mi ez a Telekom-os mez a németeken?A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megint egy üzbég és kirgiz győztes meccs. Jól megy! Este 8tól szuper rangadó, Vanuatu vs Brunei.A várakozásoknak megfelelően vezet Vanuatu.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mi ez a Telekom-os mez a németeken?
több mint 1 éve
Lang assist, és hogy. Előrejött, progresszív volt, és tűéles passz az orrom elé
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Grúzok kint vannak 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A gólok mondjuk szépek
több mint 1 éve
Főni boldog, felcsúti gól
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hajra lengyelek es ukránok.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Szalai kilóg a 2 nagy hibájávalNem nézem, a többieknek több volt?
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Gazdag, ki tudja fizetni😄Na, kezd a csókos Gazdag… isteni szerencséje hogy Rossi szerelmes belé.Egyrészt nem rossz játékos ő. Meg elég nagy utat is tesz meg, hogy állandóan csak a padot melegítse.
- JC6
iktriad
több mint 1 éve
Ezt miért jobbal???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Komoly hogy a görögök emberelonyben nem tudjak dontesre vinni a dolgot, lassan jonnek a tizik.11a11 van, a cserekapus lett kiszórva
Zsellér van de Vrij
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Komoly hogy a görögök emberelonyben nem tudjak dontesre vinni a dolgot, lassan jonnek a tizik.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Végre meg lett becsülve egy high turnover (2 is volt itt egymás után)És végre előttem esett a gól!!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kurva gyenge. be kellett hozni a kezdőket hogy legyen valami. így is megpattanóból van vezetés, lol.
több mint 1 éve
Ilyen meccsekkel nem nagyon gyakorolunk az EB-re mondjuk
több mint 1 éve
Nesztek!
több mint 1 éve
Ha már ez egy felkészülési meccs, érdemes lenne most behozni Sallait és megnézni egy elmozgó álcentert
Poloska vagyok.