NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Szalai kilóg a 2 nagy hibájával
Gergőbácsi
Nem nézem, a többieknek több volt?
Tactful Cactus
Lefelé

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi ez a Telekom-os mez a németeken?
iktriad
A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.
zacknorb
Abban. Nincs vele baj, csak nagyon furcsa látvány.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grúzok kint vannak 😁
warr_b
A Georgia Bulldogs általában bejut a playoffba college fociban, nincs itt semmi látnivaló. Zizivadze is mindent nálunk tanult.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
iktriad
A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megint egy üzbég és kirgiz győztes meccs. Jól megy! Este 8tól szuper rangadó, Vanuatu vs Brunei.
Sixo
A várakozásoknak megfelelően vezet Vanuatu.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Lang assist, és hogy. Előrejött, progresszív volt, és tűéles passz az orrom elé

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Grúzok kint vannak 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A gólok mondjuk szépek

több mint 1 éve
Főni boldog, felcsúti gól

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 956 — Слава Україні! Героям слава!
Hajra lengyelek es ukránok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 105
Innentől hajrá lengyelek és Izland.

több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 136
Szalai kilóg a 2 nagy hibájával
Gergőbácsi
Nem nézem, a többieknek több volt?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Grúzia menni EB

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Na, kezd a csókos Gazdag… isteni szerencséje hogy Rossi szerelmes belé.
- JC6
Egyrészt nem rossz játékos ő. Meg elég nagy utat is tesz meg, hogy állandóan csak a padot melegítse.
iktriad
Gazdag, ki tudja fizetni😄
több mint 1 éve
Lézerezték a görög rúgót, ez mondjuk nem szimpatikus.

több mint 1 éve
Büntetőpárbaj a grúz-görög meccsen, a győztes játszik az EB-n.

több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
Ezt miért jobbal???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Komoly hogy a görögök emberelonyben nem tudjak dontesre vinni a dolgot, lassan jonnek a tizik.
Zsellér van de Vrij
11a11 van, a cserekapus lett kiszórva

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 956 — Слава Україні! Героям слава!
Komoly hogy a görögök emberelonyben nem tudjak dontesre vinni a dolgot, lassan jonnek a tizik.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Végre meg lett becsülve egy high turnover (2 is volt itt egymás után)
És végre előttem esett a gól!!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 692 — Csodabogár
kurva gyenge. be kellett hozni a kezdőket hogy legyen valami. így is megpattanóból van vezetés, lol.

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Ilyen meccsekkel nem nagyon gyakorolunk az EB-re mondjuk
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nesztek!

több mint 1 éve
Ha már ez egy felkészülési meccs, érdemes lenne most behozni Sallait és megnézni egy elmozgó álcentert

Poloska vagyok.