Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 574 — Sworn to the Dark
"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."

Lilian Thuram
ozibozi
az a Parma nagy csapat volt.

built for this shit

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 571
"A Parma játékosa voltam, amikor először játszottam Ronaldo ellen. Pár perccel a kezdés után szembe találtam magam vele, a gyorsaságával és ahogy cselezett a labdával. Soha nem láttam előtte ilyet. Kapura tört, én próbáltam szerelni, de nem értem el. Ekkor megfordultam és elkezdtem kiabálni Fabio Cannavaronak, hogy rúgja fel. Ő kénytelen volt így tenni, a bíró pedig figyelmeztette. A következő próbálkozásnál, ugyanígy elment mellettem, semmit nem tudtam csinálni. Cannavaro rámnézett és ezt mondta; 'Lily, ma lehet, hogy 9 emberrel fejezzük be a meccset.' Ronaldo mindent hallott, odafordult hozzánk és a rossz olaszával így szólt: 'Sajnálom, ma nem vagyok formában.' Azon szavak hallatán, úgy éreztük, hogy védtelen gyerekek vagyunk."

Lilian Thuram
ozibozi
a foci larry birdje
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 571
 youtu.be/mgJUaQ8lJjQ?si=8s2m2IzZSw_LYm75
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 373

Lilian Thuram
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 571
senko a szloven 1-be igazolt.kolcsonben a zte-tol a fiokcsapatban Nafta Lendva.
a mezuk 2rule,de kurva jo
 www.footballkitarchive.com/nk-nafta-1903-2022-23-home-kit/

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
hawktuah 54
 sport365.hu/bielsa-szerint-haldoklik-a-labdarugas/
YoungZeeZee
Mondjuk kezdetben akkor seggbe kéne rúgnia Pep-et mint legjobb tanítványt.
FLZOLI
Az hogy neked vagy nekem tetszik e Pep stílusa az egy dolog. Az ellenszer ellene hogy betömörülsz.. lehet ezért Pepet szídni, de nem ez miatt tart ott a foci ahol.
Ez is tud látványos lenni, láttuk nem kevés alkalommal. Nem arról van szó hogy bunker foci. Egy francia, angol, belga válogatott ez miatt játszik ilyen hányadék meccseket? Vagy akárki? Nem hinném. Uefa/Fifa duónak jár a fekete pont. Nem is egy.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
YoungZeeZee
Mondjuk kezdetben akkor seggbe kéne rúgnia Pep-et mint legjobb tanítványt.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
Csebi, holnap kezdődnek a BL-selejtezők, Hamrun-Lincoln Red Imps, remélem kimész és tolsz beszámolót!
warr_b
aaa kizart. este 7ig nyari iskolam van (reggel 9tol), utana meg jo lenne csaladdal is lenni.

majd a kovetkezo selejtezokre talan, vagy augusztusban Magyarorszagon.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 704 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csebi, holnap kezdődnek a BL-selejtezők, Hamrun-Lincoln Red Imps, remélem kimész és tolsz beszámolót!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 517
Johnny Heitinga segédedző lesz a Liverpoolnál. Hát ha nekem valaki ezt mondja annak idején, mikor az Evertonban játszott...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezért kellene Siófok-Fradi az 1. fordulóban. BMLSZ
csipkelli
Nekem mondjuk a Siófok eléggé nem hiányzik az NB1-ből, de ja, az legalább nagyjából fix volt, lehetett vele tervezni 😀
Bálesz
Amikor tavaly a Honvéd le tudta dealelni, hogy augusztus végén lenn jétszon, de a Vasas nem #MókaMikiabohóc

Ha már NB2
A Merkantil Bank Liga 1. fordulójának párosítása:

CSÁKVÁR-KBSC

MEZŐKÖVESD ZSÓRY-BVSC

SOROKSÁR -GYIRMÓT FC GYŐR

FC AJKA-SZENTLŐRINC

KOZÁRMISLENY-BÉKÉSCSABA ELŐRE

TATABÁNYA-SZEGED 2011

BUDAFOKI MTE- BUDAPEST HONVÉD

VASAS FC-KISVÁRDA

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
csipkelli
Nekem mondjuk a Siófok eléggé nem hiányzik az NB1-ből, de ja, az legalább nagyjából fix volt, lehetett vele tervezni 😀

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Nem baj, a Fradi miatt van akkor a Campus. Pföjj.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"
zacknorb
Campus fesztivál lesz azon a hétvégén, aminek a stadion is a részese, így egy ilyen meccset nem nagyon lehetne biztonságosan megrendezni, maximum vasárnap este, de az a Fradi BL szereplése miatt nem megoldható.
ervinator
Azt számoltam még én is, csak elnéztem egy héttel akkor. Mondjuk ez pont olyan lenne egy ideális világban, hogy a DVSC leadja hogy pls, ne kezdjünk otthon emiatt, és az MLSZ elfogadja.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 032
Az ég kék, a fű zöld, a Fradi igazolt egy brazil szélsőt, majd halasztva lett az első forulós meccsük "a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva"
zacknorb
Campus fesztivál lesz azon a hétvégén, aminek a stadion is a részese, így egy ilyen meccset nem nagyon lehetne biztonságosan megrendezni, maximum vasárnap este, de az a Fradi BL szereplése miatt nem megoldható.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 278 — NFL bracket champion '26
Friss transzferek:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 605 — I like the Texans, I like who we are
YoungZeeZee
Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
r.baggio
A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.

Az akadémiai rendszer azt eredményezte, hogy a gyerekek, mire felnőtt csapatba kerülnek, megtanulnak rendszerben játszani, egy gépezet hatékony részei lesznek, de az egyéni stílusuk emiatt háttérbe szorul.

Egy Ronaldinhot, Messit, Rondaldot bármikor felismertél a pályán a mozgása, labdavezetése vagy csak a futása alapján. Ma meg már egyre kevésbé.

Aztán az is lehet csak elfogult vagyok, mert rajtuk nőttem fel.

De a véleményem, hogy Haaland vagy Mbappe nem zsenik. Tehetségesek az biztos, de csak nagyon hatékonyak, nem zsenik.
Nemes samu09
kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.
YoungZeeZee
Donnarumma, Mamardashvili?
deyell
Barthez😃
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 574 — Sworn to the Dark
YoungZeeZee
Kedvenc modernkori edzőm, ha már ő is ezt mondja, akkor nincs is miről vitatkozni
r.baggio
A másik része meg az, hogy már nincsenek (nem lesznek?) igazi zsenik, csak hatékony játékosok.

Az akadémiai rendszer azt eredményezte, hogy a gyerekek, mire felnőtt csapatba kerülnek, megtanulnak rendszerben játszani, egy gépezet hatékony részei lesznek, de az egyéni stílusuk emiatt háttérbe szorul.

Egy Ronaldinhot, Messit, Rondaldot bármikor felismertél a pályán a mozgása, labdavezetése vagy csak a futása alapján. Ma meg már egyre kevésbé.

De a véleményem, hogy Haaland vagy Mbappe nem zsenik. Tehetségesek az biztos, de csak nagyon hatékonyak, nem zsenik.
Nemes samu09
kapusoknal mar reg ez tortent..talan Kurtos az utolso langaleta nagy kezekkel a tobbinek a felepitese "hatekony" a mai focihoz merten.
YoungZeeZee
Donnarumma, Mamardashvili?

built for this shit

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 571
YoungZeeZee
r.baggio

Nemes samu09

hol van mar mikor chilavert, de goey, tafarel,peruzzi,campos vedtek.mind jo volt mas felepitessel mas technikaval
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
na most az EB kis szuneteben volt idom picit ranezni a Bayernre.
ugye Olise mar bejelentve, es Palhinha is eleg biztos. ezzel jon 2 uj jatekos a kezdoba, ha Tah is osszejon akkor az mar 3.

nezzuk a korabbi eveket:

2023:
Kane, Kim, Laimer. Ok mindharman kezdobe erkeztek

2022:
de Ligt, Mane, Cancelo, Mazraoui, (4 ember a kezdobe erkezett, meg ha Cancelo amugy csak kenyszerbol).

2021:
Upamecano, Sabitzer, 2 kezdo jatekos.

Ideit is belertve ez 12 jatekos 4 atigazolasi nyari szezonban, mind elvileg a kezdobe. Ebbol a 12bol 3 mar nincs a csapatnal, egynek nagyon kiall a szenaja, valamint Kim-Mazra esetben sem hiszem, hogy meg 2 ev mulva itt lennenek, de egy bortalmas szezon utan vszeg Kane is menekulne.

na pontosan igy nem lehet csapatot epiteni.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 605 — I like the Texans, I like who we are
YoungZeeZee
r.baggio

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
Dobson a Fehervar helyett elment a Wrexhambe.
Kenny
maradni akart angliában, családi okok miatt.