NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
201
29
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nem gyakran kapcsolok be bundás streamet, de egyből gól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mit mentett a Luton😮!Vagyis a Fulham 😊
zacknorb
több mint 1 éve
9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
csebi
több mint 1 éve
Gondolom továbbra is minden rendben London kék részén.Mester marad, türelem a legfontosabb.
több mint 1 éve
Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mit néztek fiúk?sztem a spurs-lutont
bcsarli, Udvari Főkóstoló
én meg Chaser-t 😊
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mit néztek fiúk?
több mint 1 éve
73 - Bayer 04 Leverkusen now have 73 points to their name, equalling their club record from the 1999-2000 campaign. Leverkusen already have collected more points than last season's champion FC Bayern (71 points in 2022-23). Comeback. #B04TSG pic.twitter.com/BehfvVosAx
— OptaFranz (@OptaFranz) March 30, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na azért most már tartsuk meg.
több mint 1 éve
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....TB12 te vagy az? 😀
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....
több mint 1 éve
Ez milyen gólvonal technika??????😡
több mint 1 éve
Mit mentett a Luton😮!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Leverkusen hihetetlen
több mint 1 éve
AZT. A. KURVA
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sallai és Kerkez nem volt a keretben a koszovóiak ellen kedden. Ebből Milos kezd, Roli viszont Freiburgban sincs keretben ma.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez basszus egészen elképesztő, amennyi sérülés sújtja ezt a Newcastlet
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ipswich Town vezeti a Championshipet, úgy hogy tavaly még a harmadosztályban játszottak. Kieran McKenna nem semmi munkát végez, megdolgozott érte, hogy elvigye egy nagyobb csapat.Leicester szépen leolvadt
deyell
több mint 1 éve
Ipswich Town vezeti a Championshipet, úgy hogy tavaly még a harmadosztályban játszottak. Kieran McKenna nem semmi munkát végez, megdolgozott érte, hogy elvigye egy nagyobb csapat.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
index.hu/sport/futball/2024/03/29/westerlo-genk-bunda-futball-belgium-kirugtak-az-edzot/Ezen beszartam 😃
több mint 1 éve
Wrexham meccs megy a Match4-en.