NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 855 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem gyakran kapcsolok be bundás streamet, de egyből gól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Mit mentett a Luton😮!
zacknorb
Vagyis a Fulham 😊
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XD
Zsellér van de Vrij
Majd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
csebi
9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 284 — Ajmo Vatreni
Gondolom továbbra is minden rendben London kék részén.
Mester marad, türelem a legfontosabb.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Zsellér van de Vrij
Majd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 263 — The Mathematician
Mit néztek fiúk?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
sztem a spurs-lutont

én meg Chaser-t 😊

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mit néztek fiúk?

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na azért most már tartsuk meg.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....
dande2
TB12 te vagy az? 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....
több mint 1 éve
Ez milyen gólvonal technika??????😡
több mint 1 éve
Mit mentett a Luton😮!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 956 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 453
Leverkusen hihetetlen
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"
AZT. A. KURVA

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Harvey Barnes😮

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sallai és Kerkez nem volt a keretben a koszovóiak ellen kedden. Ebből Milos kezd, Roli viszont Freiburgban sincs keretben ma.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez basszus egészen elképesztő, amennyi sérülés sújtja ezt a Newcastlet

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Ipswich Town vezeti a Championshipet, úgy hogy tavaly még a harmadosztályban játszottak. Kieran McKenna nem semmi munkát végez, megdolgozott érte, hogy elvigye egy nagyobb csapat.
deyell
Leicester szépen leolvadt
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 233
Ipswich Town vezeti a Championshipet, úgy hogy tavaly még a harmadosztályban játszottak. Kieran McKenna nem semmi munkát végez, megdolgozott érte, hogy elvigye egy nagyobb csapat.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 586
 index.hu/sport/futball/2024/03/29/westerlo-genk-bunda-futball-belgium-kirugtak-az-edzot/

Ezen beszartam 😃
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 135 — Vikings fan
Wrexham meccs megy a Match4-en.