NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
180
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
ETH megint rossz meccsterv, még az X is a játékosoknak ajándék amennyire nem segít az edző nekikAz 😛A Brentford nem tudom hogy fog ma kikapni a megint 0 MU-től, de valahogy megint sikerülni fogElképesztő milyen hányinger ennek a meccsnek a végeredménye
Heisman nádor
Heisman nádor
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sokat elmond a mai unitedről hogy még egy ilyen röfögős győzelmet is képtelen lehozni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Az 😛A Brentford nem tudom hogy fog ma kikapni a megint 0 MU-től, de valahogy megint sikerülni fogElképesztő milyen hányinger ennek a meccsnek a végeredménye
Heisman nádor
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A Brentford nem tudom hogy fog ma kikapni a megint 0 MU-től, de valahogy megint sikerülni fogHát, jelenleg úgy néz ki azért nem
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Brentford nem tudom hogy fog ma kikapni a megint 0 MU-től, de valahogy megint sikerülni fogElképesztő milyen hányinger ennek a meccsnek a végeredménye
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Béka segge alatt a színvonal és ez igaz a 2 gigászra isbírók ide vagy oda, ezt a spanyol focit is egyre nehezebb szívvel nézi az emberAhogy az elmaradt 2. sárga is.. hihetetlen hogy ennyire életképtelen bírók vannak mindenholIgazából mindegy...ha nem szerez a Barca egy szabályos gólt a 2. félidőben, nem is érdemli meg a győzelmet. Ezt meg el kell könyvelni a szokásos spanyol játékvezetésnek...sajnos ez van.Semelyik univerzumban nem volt les.Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
Klaci79
garincsa
Klaci79
garincsa
Klaci79
több mint 1 éve
A Brentford nem tudom hogy fog ma kikapni a megint 0 MU-től, de valahogy megint sikerülni fog
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
bírók ide vagy oda, ezt a spanyol focit is egyre nehezebb szívvel nézi az emberAhogy az elmaradt 2. sárga is.. hihetetlen hogy ennyire életképtelen bírók vannak mindenholIgazából mindegy...ha nem szerez a Barca egy szabályos gólt a 2. félidőben, nem is érdemli meg a győzelmet. Ezt meg el kell könyvelni a szokásos spanyol játékvezetésnek...sajnos ez van.Semelyik univerzumban nem volt les.Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
Klaci79
garincsa
Klaci79
garincsa
több mint 1 éve
Ahogy az elmaradt 2. sárga is.. hihetetlen hogy ennyire életképtelen bírók vannak mindenholIgazából mindegy...ha nem szerez a Barca egy szabályos gólt a 2. félidőben, nem is érdemli meg a győzelmet. Ezt meg el kell könyvelni a szokásos spanyol játékvezetésnek...sajnos ez van.Semelyik univerzumban nem volt les.Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
Klaci79
garincsa
Klaci79
több mint 1 éve
Igazából mindegy...ha nem szerez a Barca egy szabályos gólt a 2. félidőben, nem is érdemli meg a győzelmet. Ezt meg el kell könyvelni a szokásos spanyol játékvezetésnek...sajnos ez van.Semelyik univerzumban nem volt les.Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
Klaci79
garincsa
több mint 1 éve
Semelyik univerzumban nem volt les.Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
Klaci79
több mint 1 éve
Azért ez a nap Bayern szempontból kemény volt. A Leverkusen meccs 88. percéig úgy nézett ki, hogy feljöhetnek 7 pontra, majd rá 3 órára 13 pont lett a csapatuk hátránya.Ha feljöttek volna 7re akkor is mind1
Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Azért ez a nap Bayern szempontból kemény volt. A Leverkusen meccs 88. percéig úgy nézett ki, hogy feljöhetnek 7 pontra, majd rá 3 órára 13 pont lett a csapatuk hátránya.
több mint 1 éve
Nem tudom. A felvételről hiányzik egy Dortmund játékos aki sanszosan hátrébb volt mint Can, de mondom amíg nem látni h mikor rúgja el a labdát addig megvaltoztatni az ítéletet csupán az alapján mert bízzunk a VARban, picit erős.Les volt amúgy.2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
zacknorb
Ez egy ilyen szezon. Mondtam én h jön vissza a Tuchelball.
csebi
De az első félidőben hogy nem adták meg azt a 11est azt nem értem, gólba tartó labda volt ráadásul.
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
több mint 1 éve
10 - Borussia Dortmund celebrated their first Bundesliga away win at FC Bayern for 10 years (3-0 in April 2014) and their 10th Bundesliga away win at FCB overall, more than any other club. End. #FCBBVB pic.twitter.com/Ms9oGyVhd6
— OptaFranz (@OptaFranz) March 30, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Milyen ez a nap, kb mindenki csapata szopik. Juve, Diósgyőr, Bayern, Chelsea, Napoli, Leipzig. Közben a Fulham pontot ment, úgy hogy köve nincs a meccshez, és persze a Villa is nyer helyzet nélkül. Ha a Spurs nem nyert volna ez egy fekete betűs nap lenne.
több mint 1 éve
Kint voltam az MTK-Kecsón. Ez a Helmich gyerek tavaly még az NB3-as ESMTK-ban csere volt… hány és hány tehetség kallódik, kallódott el ebben az szaros, rohadással teli urambátya rendszernek hála..
több mint 1 éve
Les volt amúgy.2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
zacknorb
csebi
De az első félidőben hogy nem adták meg azt a 11est azt nem értem, gólba tartó labda volt ráadásul.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi
r.baggio