NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 596
Na, kezd a csókos Gazdag… isteni szerencséje hogy Rossi szerelmes belé.
- JC6
Egyrészt nem rossz játékos ő. Meg elég nagy utat is tesz meg, hogy állandóan csak a padot melegítse.
iktriad
Nem kell behívni, fölösleges. Problem solved😆
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Hát ez így ebben az összeállításban egy eléggé színtelen-szagtalan brigád. :/

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Az albán 10es látványosan mindig befelé cselez és lő, remélem ez csak leesik valakinek rajtam kívül is (a stábban)
zacknorb
Robbennel se esett le soha senkinek.
JéBé
robbennél mindenki tudta mi fog következni csak ennek ellenére se tudtak mit kezdeni vele...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 733
Az albán 10es látványosan mindig befelé cselez és lő, remélem ez csak leesik valakinek rajtam kívül is (a stábban)
zacknorb
Robbennel se esett le soha senkinek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
eddig lefociznak

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Szalai kilóg a 2 nagy hibájával

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 733
Ez a Gazdag-Ádám páros tényleg csak Koszovó szintű csapatok ellen fér el.
Kenny
Nem tudom hogy vannak 100-on kivul ezzel a kerettel.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
Ez a Gazdag-Ádám páros tényleg csak Koszovó szintű csapatok ellen fér el.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 428 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ádám Martin futni fog vagy gurulni?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
- JC6
Egyrészt nem rossz játékos ő. Meg elég nagy utat is tesz meg, hogy állandóan csak a padot melegítse.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 596
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Na, mivel ma is kinn vagyok, fix csak akkor lesz gól, amikor az Ultra szektor felé támadunk
zacknorb
Szaladj be a pályára egy száll fecskében és kezd el kergetni a játékosokat.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, mivel ma is kinn vagyok, fix csak akkor lesz gól, amikor az Ultra szektor felé támadunk

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megint egy üzbég és kirgiz győztes meccs. Jól megy! Este 8tól szuper rangadó, Vanuatu vs Brunei.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"
Szerintem kicsit túltolja:
 m.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2024/03/felkeszules-vinicius-kiborult-elsirta-magat-a-brazilok-sajtotajekoztatojan-video
Matthew99
Nagyon rájátszik erre. Eleve idegesítő figura, de ez még rátesz egy lapáttal.
Kenny
Persze, hogy bántják mert látszik, hogy ki lehet billenteni. Nem hiszem, hogy ő az egyetlen aki kap. Csak ő sajnáltatja magát a legjobban.
Matthew99
Szerintem a spanyolok alapvetően nem rasszisták, sőt. Csak ott van támadva, ahol a legjobban fáj neki. Főleg hogy emellett egy tapló idióta ő is. Más játékosról azért ilyen hírek nem nagyon jönnek ki a LaLigából.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
 m.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2024/03/felkeszules-vinicius-kiborult-elsirta-magat-a-brazilok-sajtotajekoztatojan-video
Matthew99
Kenny
Persze, hogy bántják mert látszik, hogy ki lehet billenteni. Nem hiszem, hogy ő az egyetlen aki kap. Csak ő sajnáltatja magát a legjobban.
Matthew99

bohóc.

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Matthew99
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Matthew99

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az egész szerintem onnan jön, hogy az egész szarságot a NER média uralja, és ők agyon dicsérik a játékosokat, eléggé túltolva sokszor és mivel a politika áthatja az egészet, ezért a szurkolók nagy része is elhiszi, hogy mi vagyunk a császárok. Pedig NEM! Igen jók vagyunk, igen jó megélni, hogy végre nem szívunk, hanem mutatunk valamit. Igen VALAMIT, mert azért nagyot nem villantottunk még. Basszus világversenyen kell megmutatni, ami valljuk meg egy eléggé felduzzasztott valami és most mi kijutunk, de utána?. Nálam úgy van, hogy örülök a válogatottnak, de csehek EB döntőben voltak, törökök vb bronzért játszottak, görögök EB-t nyertek, románok VB negyeddöntőig jutottak. És mi? Kb olyanok vagyunk mint a lengyelek, hogy a selejtezőkön okés, de magán az eseményen egy tisztességes szereplés, de semmi több.
NB2
Szerintem ne feszülj ebbe bele, nem ér annyit. Folyamatosan kábítják az arra fogékonyakat, majd pont a fociban, a kirakatsportágban fognak reálisan és józanul kommunikálni... Túlszopni sokkal egyszerűbb

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
Bebaszta, mint ahogy Szivacski szokta:

Sixo
ahelyett, hogy a lényeget linkelted volna 😊
 twitter.com/i/status/1772098390718808563
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Bebaszta, mint ahogy Szivacski szokta:

több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Végre sikerült Tocmactól megszabadulni, itt is remek üzleti érzékről tett tanúbizonyságot a front office

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal