NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Nem volt ez rossz, újabb x-es meccs, amit meg tudtunk nyerni. Tetszett, hogy futballozni akartunk, kár, hogy Langgal és Szalaival ez nem lehetséges. Ha tudunk kontrázni, Sallai és Szoboszlai életveszélyes, qrva szar ellenünk játszani. Orban nagyon kell a védelembe, és Dárdait is fel kéne épiteni az EB-ig, ma nem volt túl meggyőző, ahogy beszállt. Nálam Gula az első számú kapus, lábbal ég és föld a különbség a javára Dibusszal szemben, ez pedig a mai fociban rengeteget számít. Arról nem is beszélve, hogy Dibusz kijönni se tud, így hiába extra a vonalon, pl egy skótok elleni meccs halál lenne vele a kapuban. Séfi tetszett, Nego full formán kívül, illetve, ha kérhetném, Nagy Zsoltot hanyagoljuk...ebben tenyleg az volt a jo h igy is nyertunk.
gabokocka
gula ritkan volt szamomra meggyozo most tetszett.
nalam dibuszban van meg a bravur faktot.gula biztosabb,de egy kezemen meg tudom szamolni h hanyszor tartotta meccsbe a magyarokat.
több mint 1 éve
Mekkora meccs volt ez a Bermuda - Brunei te jó ég, 2:0. Egyik nagyobb gól volt, mint a másik. Egyenlítői Guinea letarolta Kambodzsát.Tudom, hogy ezek nem igazi meccsek voltak, csak hasraütésre bemondtál négy országot, akit úgyse néz itt senki más.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Langgal. Lang tipikusan olyan jatekos akit Vili felhuz az O szintjere. Pont, mint Pique akit Puyol huzott fel, nelkule nem volt annyira extra.És Orbán Vili kivel van összhangban sokéve?A kapuskérdés a mai meccs után nem lett könnyebbNa az nem....
zacknorb
Orban kell a védelembe mert nagyon sokszor mögénk kerültek....
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
Lang-Vili-Dardai harmas jo lesz az EB-n.
Persze ha Szalai magara talal az megint mas kerdes, de erre sok eselyt nem latok. Kozepen total megvagyunk, elol Varga utan senki nincs. Ami baj.
több mint 1 éve
Nem volt ez rossz, újabb x-es meccs, amit meg tudtunk nyerni. Tetszett, hogy futballozni akartunk, kár, hogy Langgal és Szalaival ez nem lehetséges. Ha tudunk kontrázni, Sallai és Szoboszlai életveszélyes, qrva szar ellenünk játszani. Orban nagyon kell a védelembe, és Dárdait is fel kéne épiteni az EB-ig, ma nem volt túl meggyőző, ahogy beszállt. Nálam Gula az első számú kapus, lábbal ég és föld a különbség a javára Dibusszal szemben, ez pedig a mai fociban rengeteget számít. Arról nem is beszélve, hogy Dibusz kijönni se tud, így hiába extra a vonalon, pl egy skótok elleni meccs halál lenne vele a kapuban. Séfi tetszett, Nego full formán kívül, illetve, ha kérhetném, Nagy Zsoltot hanyagoljuk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
És Orbán Vili kivel van összhangban sokéve?A kapuskérdés a mai meccs után nem lett könnyebbNa az nem....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A kapuskérdés a mai meccs után nem lett könnyebbNa az nem....
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A kapuskérdés a mai meccs után nem lett könnyebb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem baj, majd a németek ellen? 😀 hajjaj, nem lenne jobb kicsit szerényebben hozzáállni?Szerintem ennyi belefér.
rob3r7o
több mint 1 éve
Úgy néz ki, 1-2 embernél nagy a mellény, remélem nyárig gyorsan leveszik…Még nagyobb lesz
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Egy kb fél ajándék tizivel nyertünk a döntetlen igazságosabb lett volna....Van dolga Rossinak bőven az EB-ig....
Köszönjük meg Gulának a győzelmet mert amúgy a második félidőben lepkefing volt minden...
Draft

több mint 1 éve
Szoboszlai jobb lenne ha leszállna a magas lóról mert akkor csattan,hogy csak na.....A ló kicsi😎
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Nem baj, majd a németek ellen? 😀 hajjaj, nem lenne jobb kicsit szerényebben hozzáállni?
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Úgy néz ki, 1-2 embernél nagy a mellény, remélem nyárig gyorsan leveszik…
több mint 1 éve
Én igen , de nem vagyunk egyformák....Szoboszlai jobb lenne ha leszállna a magas lóról mert akkor csattan,hogy csak na.....Nem láttam rajta semmi ilyesmit.
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
Draft

több mint 1 éve
Most értem haza, basszus, hogy néz ki Ádám Martin… ennyi erővel én is lehetnék válogatott…
több mint 1 éve
Szoboszlai jobb lenne ha leszállna a magas lóról mert akkor csattan,hogy csak na.....Nem láttam rajta semmi ilyesmit.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Szoboszlai jobb lenne ha leszállna a magas lóról mert akkor csattan,hogy csak na.....
Draft

több mint 1 éve
Nettó emberhátrány azaz ember"jó formában érkezett" és Ádám Martin úgy néz ki mint aki Zion Williamsontól kér dietetikusi tanácsokat 😀De ő mindig így nézett ki, nem?
Negritis, a vajda
Kampman
Draft

több mint 1 éve
Mekkora meccs volt ez a Bermuda - Brunei te jó ég, 2:0. Egyik nagyobb gól volt, mint a másik. Egyenlítői Guinea letarolta Kambodzsát.Tudom, hogy ezek nem igazi meccsek voltak, csak hasraütésre bemondtál négy országot, akit úgyse néz itt senki más.
Sixo
több mint 1 éve
"jó formában érkezett" és Ádám Martin úgy néz ki mint aki Zion Williamsontól kér dietetikusi tanácsokat 😀De ő mindig így nézett ki, nem?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mekkora meccs volt ez a Bermuda - Brunei te jó ég, 2:0. Egyik nagyobb gól volt, mint a másik. Egyenlítői Guinea letarolta Kambodzsát.
több mint 1 éve
"jó formában érkezett" és Ádám Martin úgy néz ki mint aki Zion Williamsontól kér dietetikusi tanácsokat 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Varga ma szinte láthatatlan volt
Draft

több mint 1 éve
Eddig Gula tartja az előnyt
Draft