NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
Nem volt ez rossz, újabb x-es meccs, amit meg tudtunk nyerni. Tetszett, hogy futballozni akartunk, kár, hogy Langgal és Szalaival ez nem lehetséges. Ha tudunk kontrázni, Sallai és Szoboszlai életveszélyes, qrva szar ellenünk játszani. Orban nagyon kell a védelembe, és Dárdait is fel kéne épiteni az EB-ig, ma nem volt túl meggyőző, ahogy beszállt. Nálam Gula az első számú kapus, lábbal ég és föld a különbség a javára Dibusszal szemben, ez pedig a mai fociban rengeteget számít. Arról nem is beszélve, hogy Dibusz kijönni se tud, így hiába extra a vonalon, pl egy skótok elleni meccs halál lenne vele a kapuban. Séfi tetszett, Nego full formán kívül, illetve, ha kérhetném, Nagy Zsoltot hanyagoljuk...
gabokocka
ebben tenyleg az volt a jo h igy is nyertunk.
gula ritkan volt szamomra meggyozo most tetszett.
nalam dibuszban van meg a bravur faktot.gula biztosabb,de egy kezemen meg tudom szamolni h hanyszor tartotta meccsbe a magyarokat.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Mekkora meccs volt ez a Bermuda - Brunei te jó ég, 2:0. Egyik nagyobb gól volt, mint a másik. Egyenlítői Guinea letarolta Kambodzsát.
Sixo
Tudom, hogy ezek nem igazi meccsek voltak, csak hasraütésre bemondtál négy országot, akit úgyse néz itt senki más.
Kampman

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
A kapuskérdés a mai meccs után nem lett könnyebb
zacknorb
Na az nem....
Orban kell a védelembe mert nagyon sokszor mögénk kerültek....
ThundersNFL a Paraszt
És Orbán Vili kivel van összhangban sokéve?
ozibozi
Langgal. Lang tipikusan olyan jatekos akit Vili felhuz az O szintjere. Pont, mint Pique akit Puyol huzott fel, nelkule nem volt annyira extra.

Lang-Vili-Dardai harmas jo lesz az EB-n.
Persze ha Szalai magara talal az megint mas kerdes, de erre sok eselyt nem latok. Kozepen total megvagyunk, elol Varga utan senki nincs. Ami baj.

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Nem volt ez rossz, újabb x-es meccs, amit meg tudtunk nyerni. Tetszett, hogy futballozni akartunk, kár, hogy Langgal és Szalaival ez nem lehetséges. Ha tudunk kontrázni, Sallai és Szoboszlai életveszélyes, qrva szar ellenünk játszani. Orban nagyon kell a védelembe, és Dárdait is fel kéne épiteni az EB-ig, ma nem volt túl meggyőző, ahogy beszállt. Nálam Gula az első számú kapus, lábbal ég és föld a különbség a javára Dibusszal szemben, ez pedig a mai fociban rengeteget számít. Arról nem is beszélve, hogy Dibusz kijönni se tud, így hiába extra a vonalon, pl egy skótok elleni meccs halál lenne vele a kapuban. Séfi tetszett, Nego full formán kívül, illetve, ha kérhetném, Nagy Zsoltot hanyagoljuk...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
zacknorb
Na az nem....
ThundersNFL a Paraszt
És Orbán Vili kivel van összhangban sokéve?
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 428 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zacknorb
Na az nem....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 233
mekkora gól a kolumbiaiaktól

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 105
Nem baj, majd a németek ellen? 😀 hajjaj, nem lenne jobb kicsit szerényebben hozzáállni?
rob3r7o
Szerintem ennyi belefér.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 428 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Úgy néz ki, 1-2 embernél nagy a mellény, remélem nyárig gyorsan leveszik…
- JC6
Még nagyobb lesz

Draft

több mint 1 éve
Egy kb fél ajándék tizivel nyertünk a döntetlen igazságosabb lett volna....
Van dolga Rossinak bőven az EB-ig....
Köszönjük meg Gulának a győzelmet mert amúgy a második félidőben lepkefing volt minden...

Draft

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Szoboszlai jobb lenne ha leszállna a magas lóról mert akkor csattan,hogy csak na.....
ThundersNFL a Paraszt
A ló kicsi😎
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 751
Nem baj, majd a németek ellen? 😀 hajjaj, nem lenne jobb kicsit szerényebben hozzáállni?

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 596
Úgy néz ki, 1-2 embernél nagy a mellény, remélem nyárig gyorsan leveszik…
több mint 1 éve
Szoboszlai jobb lenne ha leszállna a magas lóról mert akkor csattan,hogy csak na.....
ThundersNFL a Paraszt
Nem láttam rajta semmi ilyesmit.
Kampman
Én igen , de nem vagyunk egyformák....

Draft

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 596
Most értem haza, basszus, hogy néz ki Ádám Martin… ennyi erővel én is lehetnék válogatott…
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt
Nem láttam rajta semmi ilyesmit.

több mint 1 éve

Draft

több mint 1 éve
"jó formában érkezett" és Ádám Martin úgy néz ki mint aki Zion Williamsontól kér dietetikusi tanácsokat 😀
Negritis, a vajda
De ő mindig így nézett ki, nem?
Kampman
Nettó emberhátrány azaz ember

Draft

több mint 1 éve
Mekkora meccs volt ez a Bermuda - Brunei te jó ég, 2:0. Egyik nagyobb gól volt, mint a másik. Egyenlítői Guinea letarolta Kambodzsát.
Sixo
Tudom, hogy ezek nem igazi meccsek voltak, csak hasraütésre bemondtál négy országot, akit úgyse néz itt senki más.

több mint 1 éve
"jó formában érkezett" és Ádám Martin úgy néz ki mint aki Zion Williamsontól kér dietetikusi tanácsokat 😀
Negritis, a vajda
De ő mindig így nézett ki, nem?

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 273 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Varga ma szinte láthatatlan volt

Draft

több mint 1 éve
Eddig Gula tartja az előnyt

Draft