Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Ezer éve nem voltam válogatott meccsen, gondoltam kinézek Koszovó ellen, még van jegy. A legfelső karéjba 8ezer... Ezt egy "hangyányit" túlzásnak érzem egy felkészülési meccsre, ráadásul ilyen ellenfél ellen.
Marad a TV 😊

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Ez az én napom. KAK - Bhután 6:0, Madagaszkár - Burundi 1:0. Vége felé jár Pápua Új-Guinea - Sri Lanka örök rangadó.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/sport/2024/03/22/hosszu-evtizedek-utan-nem-az-adidas-lesz-a-nemet-valogatott-mezszponzora

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kemény ez a CONCACAF nemzetek ligája elődöntő. Jamaika az első percben vezetést szerzett, és egészen a 96. percig tartották amikor egy öngóllal kiegyenlítettek a yenkik.
Sixo
A hosszabbításban aztán a Coventry csatára, Wright vert kettőt...

több mint 1 éve
Kemény ez a CONCACAF nemzetek ligája elődöntő. Jamaika az első percben vezetést szerzett, és egészen a 96. percig tartották amikor egy öngóllal kiegyenlítettek a yenkik.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 673 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk azért ezekből az EB rájátszásokból nem sokan hiányoznának erről az EB-re, sőt…
ozibozi
Szimpátia alapján én a lengyeleket és az izlandiakat hiányolnám csak, meg talán egy kicsit a grúzokat, mert ők még sosem jutotta ki sehova.
Kampman
Az egyébként tudható, hogy Grúzia miért az UEFA-t választotta az AFC helyett?
Willie Parker
Az UEFA-ban nincs Mahomes, szemben az AFC-vel. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Izland szépet fordított a félidő végén

több mint 1 éve
RIP Banglades
warr_b
RIP

több mint 1 éve
RIP Banglades

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 105
Mondjuk azért ezekből az EB rájátszásokból nem sokan hiányoznának erről az EB-re, sőt…
ozibozi
Szimpátia alapján én a lengyeleket és az izlandiakat hiányolnám csak, meg talán egy kicsit a grúzokat, mert ők még sosem jutotta ki sehova.
Kampman
Ki helyett?
Igazából a színvonal meg a létszám…
ozibozi
Senki helyett különösebben, úgy is üres helyekért játszanak.

több mint 1 éve
ozibozi
Kampman
Willie Parker
Sehogysem jutnak ki, de jobban fejlődni az erősebb csapatok ellen lehet
slowmotion
Fejlődni inkább lehet, presztízs szempontból is erősebb Európa, mint Ázsia. Gondolom a keresztény örökség is inkább Európához húzta őket.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ozibozi
Kampman
Willie Parker
Sehogysem jutnak ki, de jobban fejlődni az erősebb csapatok ellen lehet
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
ozibozi
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Na, Willi off a hétre 😕
zacknorb
Jól vagyok!
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 457 — I like the Texans, I like who we are
Robinho múltjában azonban a sok szép siker mellett egy csúnya, sötét folt is éktelenkedik
ozibozi
Ja a cityben is játszott
davemayer
Úgy hogy nem tudott róla addig hogy Manchesterben a unitedon kívül van más csapat is😃
Nemes samu09
Jó sztori de számomra nehezen hihető 😉
davemayer
Hidd el nem baj😃
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"
ozibozi
Kampman
Ki helyett?
ozibozi
Ezért fontos az NL, akik félvállról vették, azok most otthonról nézhetik csak a tornát. Svédek, norvégok.
Azért az ukránok, görögök, lengyelek, de akár már a georgiaiak, ki tudnak rakni egy olyan csapatot ami akár tud meglepetést okozni. Aztán ott vannak az észak-macedónok, montenegróiak, akik nyilván jobb sorsolás, de azért sok csapatnak nincs kedve ellenük játszania, ők is kiestek már.
Ha visszagondol az ember a 24-csapatos EB-re, azért alapvetően max 1-2 volt mindig aki lefelé lógott ki, és azokból a keretekből is többet ki lehetett volna hozni. Ezért is szeretem jobban az EB-t, mert esélyt ad a középmezőnynek is biztonyítani a top 10 csapat ellen, főleg hogy összességében tudott fejlődni az európai foci, és kitermelt jó kis gárdákat, ahelyett hogy Irán vagy Panama van itt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
ozibozi
Kampman
Ki helyett?
több mint 1 éve
ozibozi

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"
Zivzivadze dupla, Georgia jó úton van az EB felé, és a következő meccsen már játszhat Kvaratskhelia is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 322 — "Grammar maci"
Robinho múltjában azonban a sok szép siker mellett egy csúnya, sötét folt is éktelenkedik
ozibozi
Ja a cityben is játszott
davemayer
Úgy hogy nem tudott róla addig hogy Manchesterben a unitedon kívül van más csapat is😃
Nemes samu09
Jó sztori de számomra nehezen hihető 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 457 — I like the Texans, I like who we are
ozibozi
Ja a cityben is játszott
davemayer
több mint 1 éve
Dél-Korea és Kína is folytatja ergya szereplését
warr_b
A kirgizek meg az üzbégek viszont aratnak.
Sixo
Kirgiz tesák ráadásul a 24. perctől emberhátrányban voltak, úgy nyertek. Irán is csúnyán legyalulta a türköket.

több mint 1 éve
Dél-Korea és Kína is folytatja ergya szereplését
warr_b
A kirgizek meg az üzbégek viszont aratnak.