Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/la-liga/pique-rubiales-hazkutatas/2024032011483524016?_gl=1*1m5l4tp*_ga*MTI4NDc3NDczNy4xNjkxMDk5MjY1*_ga_E1YK2YXDPS*MTcxMDk1MTA2NC4yODUuMC4xNzEwOTUxMDY0LjAuMC4w

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 388 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Vicc

www.nemzetisport.hu/spanyol-labdarugas/2024/03/ovadek-elleneben-szabadulhat-daniel-alves
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
war!
keszultok?
penteken amerikai virgin-szigetek vs brit virgib szigetek rangado..
YoungZeeZee
Hogy a viharba ne! Előtte Anguilla-Turks- és Caicos-szigetek derby, az is csemege. Vele egy időben Afrikából Sao Tomé és Príncipe-Dél-Szudán, azt Csebi fogja nézni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
este pedig San Marino - St. Kitts és Nevis, 20 év után nyerhet meccset San Marino!!
Löfli
Kim Collins megfuthatná a jobbszélt.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 857 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
este pedig San Marino - St. Kitts és Nevis, 20 év után nyerhet meccset San Marino!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
war!
keszultok?
penteken amerikai virgin-szigetek vs brit virgib szigetek rangado..
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 751

zacknorb
Én ennek bevallom kicsit örülök. Kurtost nyilván sajnálom, de így legalább megússzuk, h Ancelotti vmi elcseszett agymenes miatt betegye a City ellen a kapuba 0 meccsel a lábában.

Lunin védett olyan jól, h innentől az övé legyen a teljes szezon, aminek így már nem is lesz akadálya.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott

zacknorb
kedvenc jatekosom ebbol a korszakbol, egyetlen jatekos, akinek poszteret kiraktam egri szobamban (meg mindig ott van).
lattam eloben is jatszani (bar azon a meccsen eppen o is es Thomas Muller is tizenegyest hibazott, nem vagyok jo omen a ket kedvencemnek). mindent megnyert, ami relevans. Chelseas korszaka miatt meltatlanul alulertekelt jatekos pedig a 2012-es BL gyozelemnel o harcolta ki a meccset eldonto szogletet is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
2) Szalai Attila egy emberöltő óta nem játszott végig egy meccset, miért kapott meghívót?- JC6
koman óta nem látott mélyrepülésben van, nagyon jó volna összeszedni mielőtt lepadlózik.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Nagyon kedvelem ezeket a kis rajzfilmeket, és sokszor nagyon poénosak is. Ez talán kevésbé, de milyen menő már hogy magyar jelenlét van benne!! 😊

több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
Azt mondja a Szeged, hogy ők mindenáron fel akarnak jutni. Erre eljönnek a Szpari ellen úgy, hogy láthatóan tökéletesen megfelel nekik a 0-0. Ritkán látható defenzív módon kb 40 méterre a kaputól védekeztek, sikerült helyzet nélkül lehozniuk a meccset. Én azt hittem, kell nekik a 3 pont, de láthatóan elégedettek voltak az egy ponttal is. Mi egész jól játszottunk mezőnyben, de nagyon látszott, hogy Ramos, Nagy Dominik és Géresi hiányában 22 gólunk nem volt a pályán.

A Vasas tizi jogos volt? A győri meccsen a korai piros? Ha vannak vidik, ne sajnáljátok! 😊

9 forduló, 7 pont előny, izgi lesz ez még.
Szokol
Mit izgulsz, innen már nem kúrjátok el. A második hely a kérdéses, megyünk érte hárman.
warr_b
Nem akarlak elkeseríteni Titeket, de a két feljutó már rég le van osztva...
Kizártnak tartom, hogy a véletlenre bíznák az elvtársak!!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Fiorentina CEO Joe Barone has passed away.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"
Nincs annál "priceless"-ebb dolog, amikor a twitter feedjét az embernek ellepi a MU vs Pool szurkolók vitája, az egyik Hillsborought, a másik a Munich Disastert mutogatja egymásnak...
Nulla szurkolói kultúra a szigetországban...
Heisman nádor
Szerintem megítélni abból, hogy az alja szurkoló, hogyan viselkedik két nagy csapatnál egy social felületen még a csapat szurkolóit nem hogy teljes ország szurkolóit se szabad.
Hülyék és retardáltak mindenhol vannak, nyilván ezeken a platformokon felülreprezentáltak.
Toca
Nyilván nem minden egyes emberről van szó, de alapvetően ez a véleményem az angol labdarúgás erről a részéről saját tapasztalat alapján. És még az európai pátosz sincs meg, mégha azoknak a többsége is alapvetően idióta. A spanyol/olasz/német bőven felette van. Szóval értem mit mondasz, de ez már alapvetően megfogalmazódott bennem az említett eseten kívül is.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
RIP Csebi
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/bundesliga/tavozhat-bayern-kimmich/2024031819105371267
Sixo
azert sokat mutat, hogy a csapat azota jatszik jobban miota nem a kozeppalyan van hanem jobb bunkoban. en imadom Kimmichet de az utobbi 1-2 evben nem volt igazan jo a kozeppalyan, es nyilvan ha jott volna Rice (vagy akar csak a fulhames srac) akkor lehet jobban teljesitett volna. megjegyzem, hogy vszeg Kimmich helye is rezegne a nemet valogatottnal, ha csak kozeppalyan jatszana, az idei ev teljesitmenye alapjan.
utobbi par meccsen siman mukodott a Goretzka-Pavlovic paros.

ha nem hosszabbit akkor nincs mas megoldas mint eladni. annak nincs ertelme, hogy lejar a szerzodes es ingyen megy.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nincs annál "priceless"-ebb dolog, amikor a twitter feedjét az embernek ellepi a MU vs Pool szurkolók vitája, az egyik Hillsborought, a másik a Munich Disastert mutogatja egymásnak...
Heisman nádor
Az én Twitter feedemet nem lepték el az ilyenek, hmm.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 135 — Vikings fan
Heisman nádor
Szerintem megítélni abból, hogy az alja szurkoló, hogyan viselkedik két nagy csapatnál egy social felületen még a csapat szurkolóit nem hogy teljes ország szurkolóit se szabad.
Hülyék és retardáltak mindenhol vannak, nyilván ezeken a platformokon felülreprezentáltak.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
RIP Csebi
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/bundesliga/tavozhat-bayern-kimmich/2024031819105371267

több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 375 — no es importante
Én örülök a Forest pontlevonásának, mert bár vicc, hogy a Man City vagy a Chelsea csinálhat bármit, úgy nem lehet csapatot "építeni", ahogy Nottinghamben tették. Nem is értem, hogy képes bárki nekik drukkolni így

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 130 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Már a felcsút se szent ha a fagyikáról van szó: 😊
 www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/03/dobbenetes-birobotrany-elvettek-a-fradi-gyozelmet-akar-a-bajnoksagot-is-befolyasolhatja-bogarek-elkepeszto-hibaja
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 596
Pesicet közben fegyelmi okokból kitette a keretből a Fradi, JC mit tudsz erről?
zacknorb
JC még a Kerkez-szülőkkel van kint Portugáliában, azóta is várják a tutibiztos bejelentést az átigazolásról. 😀

Amúgy Pesicnek valószínűleg nem véletlenül volt kb 15 csapata 15 év alatt. A képességei alapján nem itt kellene tartania, csak sajnos fejben lehet nála valami elcsúszva. Állítólag a Zvezdánál is károsnak tartották anno.
Bálesz
Jaj Bálesz, sokszor futottam lyukra, beismerem, nagyon sok fals infókat kapok. Szerencsére te és Kenny képben vagytok 🤝
- JC6
Vicc volt, na, nyugi 😊
Bálesz
Jaaa, semmi, nem vettem fel 😃
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Pesicet közben fegyelmi okokból kitette a keretből a Fradi, JC mit tudsz erről?
zacknorb
A WC-jét lefotózta már a Blikk, vagy menthető a helyzet?