Soccer
April 2004:
— Football Rankings (@FootRankings) March 20, 2024
🇸🇲 San Marino beat 🇱🇮 Liechtenstein
March 2024:
🇸🇲 San Marino lead 🇰🇳 Saint Kitts & Nevis!
- Can San Marino win tonight after 137 matches and almost 20 years without a win? pic.twitter.com/w4B17UDFf2
Poloska vagyok.
war!Hogy a viharba ne! Előtte Anguilla-Turks- és Caicos-szigetek derby, az is csemege. Vele egy időben Afrikából Sao Tomé és Príncipe-Dél-Szudán, azt Csebi fogja nézni.
keszultok?
penteken amerikai virgin-szigetek vs brit virgib szigetek rangado..
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
este pedig San Marino - St. Kitts és Nevis, 20 év után nyerhet meccset San Marino!!Kim Collins megfuthatná a jobbszélt.
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
keszultok?
penteken amerikai virgin-szigetek vs brit virgib szigetek rangado..
Én ennek bevallom kicsit örülök. Kurtost nyilván sajnálom, de így legalább megússzuk, h Ancelotti vmi elcseszett agymenes miatt betegye a City ellen a kapuba 0 meccsel a lábában.🚨⚪️ BREAKING: Thibaut Courtois has ruptured his internal meniscus of the right knee.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 19, 2024
He’s expected to be out for the next two months, season almost over for the Belgian GK who had just recovered from ACL injury. pic.twitter.com/onYqckDDyJ
zacknorb
Lunin védett olyan jól, h innentől az övé legyen a teljes szezon, aminek így már nem is lesz akadálya.
„History is a set of lies agreed upon.”
kedvenc jatekosom ebbol a korszakbol, egyetlen jatekos, akinek poszteret kiraktam egri szobamban (meg mindig ott van).¡Fernando Torres cumple 40 años! Pero en la cabeza de todos sigue siendo el 'Niño'. pic.twitter.com/OzZTBbvmJP
— Panenka (@RevistaPanenka) March 20, 2024
zacknorb
lattam eloben is jatszani (bar azon a meccsen eppen o is es Thomas Muller is tizenegyest hibazott, nem vagyok jo omen a ket kedvencemnek). mindent megnyert, ami relevans. Chelseas korszaka miatt meltatlanul alulertekelt jatekos pedig a 2012-es BL gyozelemnel o harcolta ki a meccset eldonto szogletet is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
¡Fernando Torres cumple 40 años! Pero en la cabeza de todos sigue siendo el 'Niño'. pic.twitter.com/OzZTBbvmJP
— Panenka (@RevistaPanenka) March 20, 2024
Poloska vagyok.
2) Szalai Attila egy emberöltő óta nem játszott végig egy meccset, miért kapott meghívót?- JC6koman óta nem látott mélyrepülésben van, nagyon jó volna összeszedni mielőtt lepadlózik.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Already missing the club season 🥲 pic.twitter.com/ZqVAeX4lqt
— B/R Football (@brfootball) March 18, 2024
Nem akarlak elkeseríteni Titeket, de a két feljutó már rég le van osztva...Azt mondja a Szeged, hogy ők mindenáron fel akarnak jutni. Erre eljönnek a Szpari ellen úgy, hogy láthatóan tökéletesen megfelel nekik a 0-0. Ritkán látható defenzív módon kb 40 méterre a kaputól védekeztek, sikerült helyzet nélkül lehozniuk a meccset. Én azt hittem, kell nekik a 3 pont, de láthatóan elégedettek voltak az egy ponttal is. Mi egész jól játszottunk mezőnyben, de nagyon látszott, hogy Ramos, Nagy Dominik és Géresi hiányában 22 gólunk nem volt a pályán.Mit izgulsz, innen már nem kúrjátok el. A második hely a kérdéses, megyünk érte hárman.
A Vasas tizi jogos volt? A győri meccsen a korai piros? Ha vannak vidik, ne sajnáljátok! 😊
9 forduló, 7 pont előny, izgi lesz ez még.
Szokol
warr_b
Kizártnak tartom, hogy a véletlenre bíznák az elvtársak!!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Poloska vagyok.
🚨⚪️ BREAKING: Thibaut Courtois has ruptured his internal meniscus of the right knee.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 19, 2024
He’s expected to be out for the next two months, season almost over for the Belgian GK who had just recovered from ACL injury. pic.twitter.com/onYqckDDyJ
Poloska vagyok.
Nyilván nem minden egyes emberről van szó, de alapvetően ez a véleményem az angol labdarúgás erről a részéről saját tapasztalat alapján. És még az európai pátosz sincs meg, mégha azoknak a többsége is alapvetően idióta. A spanyol/olasz/német bőven felette van. Szóval értem mit mondasz, de ez már alapvetően megfogalmazódott bennem az említett eseten kívül is.Nincs annál "priceless"-ebb dolog, amikor a twitter feedjét az embernek ellepi a MU vs Pool szurkolók vitája, az egyik Hillsborought, a másik a Munich Disastert mutogatja egymásnak...Szerintem megítélni abból, hogy az alja szurkoló, hogyan viselkedik két nagy csapatnál egy social felületen még a csapat szurkolóit nem hogy teljes ország szurkolóit se szabad.
Nulla szurkolói kultúra a szigetországban...
Heisman nádor
Hülyék és retardáltak mindenhol vannak, nyilván ezeken a platformokon felülreprezentáltak.
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
RIP Csebiazert sokat mutat, hogy a csapat azota jatszik jobban miota nem a kozeppalyan van hanem jobb bunkoban. en imadom Kimmichet de az utobbi 1-2 evben nem volt igazan jo a kozeppalyan, es nyilvan ha jott volna Rice (vagy akar csak a fulhames srac) akkor lehet jobban teljesitett volna. megjegyzem, hogy vszeg Kimmich helye is rezegne a nemet valogatottnal, ha csak kozeppalyan jatszana, az idei ev teljesitmenye alapjan.
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/bundesliga/tavozhat-bayern-kimmich/2024031819105371267
Sixo
utobbi par meccsen siman mukodott a Goretzka-Pavlovic paros.
ha nem hosszabbit akkor nincs mas megoldas mint eladni. annak nincs ertelme, hogy lejar a szerzodes es ingyen megy.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Nincs annál "priceless"-ebb dolog, amikor a twitter feedjét az embernek ellepi a MU vs Pool szurkolók vitája, az egyik Hillsborought, a másik a Munich Disastert mutogatja egymásnak...Az én Twitter feedemet nem lepték el az ilyenek, hmm.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nincs annál "priceless"-ebb dolog, amikor a twitter feedjét az embernek ellepi a MU vs Pool szurkolók vitája, az egyik Hillsborought, a másik a Munich Disastert mutogatja egymásnak...Szerintem megítélni abból, hogy az alja szurkoló, hogyan viselkedik két nagy csapatnál egy social felületen még a csapat szurkolóit nem hogy teljes ország szurkolóit se szabad.
Heisman nádor
Hülyék és retardáltak mindenhol vannak, nyilván ezeken a platformokon felülreprezentáltak.
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/bundesliga/tavozhat-bayern-kimmich/2024031819105371267

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/03/dobbenetes-birobotrany-elvettek-a-fradi-gyozelmet-akar-a-bajnoksagot-is-befolyasolhatja-bogarek-elkepeszto-hibaja
Jaaa, semmi, nem vettem fel 😃Vicc volt, na, nyugi 😊Jaj Bálesz, sokszor futottam lyukra, beismerem, nagyon sok fals infókat kapok. Szerencsére te és Kenny képben vagytok 🤝Pesicet közben fegyelmi okokból kitette a keretből a Fradi, JC mit tudsz erről?JC még a Kerkez-szülőkkel van kint Portugáliában, azóta is várják a tutibiztos bejelentést az átigazolásról. 😀
zacknorb
Amúgy Pesicnek valószínűleg nem véletlenül volt kb 15 csapata 15 év alatt. A képességei alapján nem itt kellene tartania, csak sajnos fejben lehet nála valami elcsúszva. Állítólag a Zvezdánál is károsnak tartották anno.
Bálesz
- JC6
Bálesz
Pesicet közben fegyelmi okokból kitette a keretből a Fradi, JC mit tudsz erről?A WC-jét lefotózta már a Blikk, vagy menthető a helyzet?
zacknorb