NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
304
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
149
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
16
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Szóval a full második félidőt 11v9-ben kellene játszanunk?
több mint 1 éve
Reszkess, Barcika! Jövünk!!!Csábi Józsi már mindent látott.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem szóltak hogy ez nem a Six Nations.Mert ő állt ott előtte
Nico Jackson meg miért kötött bele Gakpoba? 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Most jönnek ki a meg nem adott sárgákSőt még el is dönthetné a meccset Csilivili vagy Caicedo, mert általában az szokta, akinek már nem kellene pályán lennie
Nomac
több mint 1 éve
Reszkess, Barcika! Jövünk!!!
több mint 1 éve
Ez a Jackson ez ki? Eddig egy 0. Persze most, h ezt leírtam, majd a semmiből lehet szerez is gólt.
több mint 1 éve
Nem szóltak hogy ez nem a Six Nations.Nico Jackson meg miért kötött bele Gakpoba? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Most jönnek ki a meg nem adott sárgák
több mint 1 éve
De ott az objektív dolgok a top termékben rendben vannak. Az Elche esett volt egyedül. Pedig alapvetően még rosszabb a minőség mint a PL-ben.Spanyoloknál nincs sem a legújabb rendszer, sem gól vonal technológia! Az ok, Tebas sajnál rá összesen 3 millió eurótArról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
zacknorb
A másodosztályban meg minden ítélet pénzfeldobás, azokat a twitter fiókokat érdemes követni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ő már nemSpanyoloknál nincs sem a legújabb rendszer, sem gól vonal technológia! Az ok, Tebas sajnál rá összesen 3 millió eurótArról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
zacknorb
több mint 1 éve
Spanyoloknál nincs sem a legújabb rendszer, sem gól vonal technológia! Az ok, Tebas sajnál rá összesen 3 millió eurótArról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Arról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
több mint 1 éve
Kapufa. Megint a kibaszott kapufa. És még csak Nunez nincs is a pályán
több mint 1 éve
Eddig mennyi lap maradt el a kékeknél? Egy narancs, két sárga?
több mint 1 éve
(hogy biztosan legyen helyük?)Azt csak azért, hogy nézhessék a meccset.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
shagi0206
több mint 1 éve
Azt csak azért, hogy nézhessék a meccset.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
több mint 1 éve
Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
több mint 1 éve
Angol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
több mint 1 éve
Ez les. Csúnya lenne, ha nem ezt hoznák ki.
több mint 1 éve
A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
több mint 1 éve
Bradley így az RW
több mint 1 éve
John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már vanha minden versenyben lévő csapatnál adottak a feltételek, akkor van, a Boro miatt nem volt eddig, hogy ugyanazok legyenek a feltételek.
Heisman nádor
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Ki a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
több mint 1 éve
Utoljára szerintem a mu 7:0-ánál adtak pirosat videozás után, akkor Pogba kaptaEzt miért nem nézik meg pirosért?Azt a pool miatt szokták. Ha ellenük történik ilyen, az ritka, mint eszkimóknál a kenguruszar
Nomac
shagi0206
több mint 1 éve
Ez minimum narancssárga"minimum".
Heisman nádor
És még sárga sem volt.