Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 212 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Alonso kiégett, ezt ideje lenne észrevenni
ozibozi
Az Aston Martinnál nem így vélekednek. 😀
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 575 — Cowboys fan
Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?
nagir
Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
Kampman
meg akkor a német kupában ki játszana? a Bayer tartalékcsapata?
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 212 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😀 defense level 100
petey
A Leverkusen már gyűjti a hátrányt a 90+ perces fordításhoz/X-hez. 😀
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 373
Alonso kiégett, ezt ideje lenne észrevenni
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
😀 defense level 100

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
NézzEmber!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 575 — Cowboys fan
csing csing
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 705 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?
nagir
Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
Kampman
Nem lellett volna konfetti ligát csinálni ugye 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 037
nagir

több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 586 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Ki mit vár az esti meccstől?

Én azt mondom, az oddsok ellenére behúzza idegenben az Olimpia Asuncion 😁
warr_b
Falkonsz vin.🤣

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 705 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Holender öt meccses eltiltás 🤣🤣🤣

Rohadt tetves korrupt szarházi férgek.

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 860 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Idekapcsolok erre Bradyről meg a Giants-ről van szó...
Előre a perfect szezonért!

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Jó sztori ez a Leverkusen és szimpatikus csapatnak is tűnnek, de ez a hülye fanatics a rendelésem helyett tévedésből egy hivatalos Atalanta mezt küldött tökéletes méretben (és még a pénzemet is visszakaptam), úgyhogy mostantól Bergamo Sempre!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ki mit vár az esti meccstől?

Én azt mondom, az oddsok ellenére behúzza idegenben az Olimpia Asuncion 😁

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.
Tony Adams
Bukta lesz mindegyik, mert egyik sem tud egot kezelni. Vagy még nem bizonyított nyomás alatt.
Már ott tart a klub, hogy top polcos játékos csak akkor megy oda ha problémás mert a végtelen pénz már nem lesz meg.
FLZOLI
Jó, mondjuk az nem hülyeség, hogy amolyan "Arsenal módra", amikor már nem tudnak behúzni top edzőt, akkor kialakíthatnak egy rohadt erős klub-struktúrát az edző mögé,és onnan felépítik magukat. Kurva nehéz lesz,de az akadémiára alapozva fel lehet ezt a csapatot építeni 2-3 év alatt.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.
Tony Adams
Bukta lesz mindegyik, mert egyik sem tud egot kezelni. Vagy még nem bizonyított nyomás alatt.
Már ott tart a klub, hogy top polcos játékos csak akkor megy oda ha problémás mert a végtelen pénz már nem lesz meg.

több mint 1 éve
Tony Adams
Ez most meglepett... 😉😁🤣

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 1 éve
🚨 BREAKING: Kylian Mbappé will NOT play the Olympics with France.

He will join Real Madrid's pre-season squad in August. @AranchaMOBILE
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
The UEFA Conference League final is coming to Leipzig 2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣ 🎉

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 574 — Sworn to the Dark
2026 BL donto Budapest!
Kenny
2029ben a Libertadores kupa dontoje lesz nalunk.
csebi
addigra leküzdjük magunkat venezuelai szintre?

built for this shit

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
2026 BL donto Budapest!
Kenny
2029ben a Libertadores kupa dontoje lesz nalunk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Bl döntő a Puskásban 2026- an