NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
145
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sparta Prága - LiverpoolHú, mekkora mákunk van, a Slavia talán elcsíphető!!!
Marseille - Villarreal
Roma - Brighton
Benfica - Rangers
Freiburg - West Ham
Sporting - Atalanta
Milan - Slavia Prága
Qarabag - Leverkusen
Löfli
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Egy éve a Prime De Zerbi vs Dementor Józsit nagyon éltem volna. Idén sajnos kisebb a lelkesedésem.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ebből is látszik, hogy a Fradinál hiába tengernyi pénz van és minden feltétel adott a sikerhez, egyszerűen semmilyen szakmaiság nincs a háttérben és dilettáns vezetőkkel van tele.A pireuszi edző úgy lemeccselte Dejant, hogy arra nincs szó. Ez is egy újabb kókler, tiszta vicc, hogy mindig nagy nevet akarnak és mindig felsülnek. A szomorú viszont az, hogy sosem lesz elszámoltatás.
Stanko napjai meg vannak számlálva. Attól még, hogy valaki nagy játékos volt, nem biztos hogy jó edző lesz. Nem is értettem, az eredményei alapján miért pont ő…
több mint 1 éve
Na, a Poolosoknak megint nem kell "csak" Prágáig mennie
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Atalanta menetrendje a következő időszakban, elég komoly 😀2.25. Milan (V)
2.28. Inter (V)
3.03. Bologna (H)
3.07. Sporting (V)
3.10. Juventus (V)
3.14. Sporting (H)
3.17. Fiorentina (H)
3.30. Napoli (V)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Sparta Prága - LiverpoolMarseille - Villarreal
Roma - Brighton
Benfica - Rangers
Freiburg - West Ham
Sporting - Atalanta
Milan - Slavia Prága
Qarabag - Leverkusen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
🚨 Kylian Mbappé and Real Madrid update:
— Madrid Zone (@theMadridZone) February 23, 2024
• Signing on fee for Kylian Mbappé will be more than €100m.
• Signing fee will be paid over 5 years.
• It will be less than €150m.
• Salary in same range of Vini Jr. & Jude Bellingham. @FabrizioRomano #rmalive pic.twitter.com/Fvg9liFUHq
Hat éhenhalni tényleg nem fog.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
A pályán, a vezetésben természetesen semmi probléma nincs, a 40 fős keret mindenképp indokolt a húzósnak ígérkező bajnoki hajráraSzerintem ideje levonni a tanulságot és.. végre lecserélni Dibuszt egy jó külföldire. Ha megnézitek ő az egyedüli közös pont az összes kupakiesésnélKubatov?
r.baggio
KeyG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szerintem ideje levonni a tanulságot és.. végre lecserélni Dibuszt egy jó külföldire. Ha megnézitek ő az egyedüli közös pont az összes kupakiesésnélKubatov?
r.baggio
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásárólÉn is láttam az origon 😊 De tényleg nem csak origo, bármelyik NER média: mi történne, ha megírnátok, hogy x vagy y csapat éppen akkor rosszul játszott??? Attól még nem szarok, ha aznap sikerült rossz napot kifogni, jobb volt az ellenfél stb? Persze aki nem látta, lehet elhiszi, de aki látta...
Ugye, nem kell mondanom, honnan van...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásárólSzerintem a fradi kezdőire utalhatott.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szerintem ideje levonni a tanulságot és.. végre lecserélni Dibuszt egy jó külföldire. Ha megnézitek ő az egyedüli közös pont az összes kupakiesésnél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
youtu.be/6dRZh7U-6bU?si=-ZW4ymaNzxCr_4g0Ajax meccs, érdemes megnézni, ekkora röfögéseket ritkán lehet látni 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Lukaku jön egy vacsorával Svilarnak.jól érzem, hogy azt az iráni csávót, aki a második kihagyott tizit lőtte, direkt emiatt hozta be az edző? hát akkor nyomott egy Szószgétet...
iktriad
több mint 1 éve
Lukaku jön egy vacsorával Svilarnak.
több mint 1 éve
Lukaku...
több mint 1 éve
Mégtöbb közpénzt a Fradiba,hogy ilyen balfék edzőket finanszírozzanak
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Pedig még Kubatov is: "Sajnos a jobbik csapat nyert. Gratulálunk az Olympiakosznak a továbbjutáshoz." Számomra ebből az jön le, hogy az ilyen szintű nyalás/hazudozás már nem elvárás, hanem önszorgalom.ha azt nem is, de röpülne a kollega. gondolom ezt IS névvel vállalták, mint szokták általában..Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásárólJézusom.
nagylaza, főpohárnok
Qrvára fájna egyszer leírni nekik, hogy sokkal jobb volt az ellenfél és teljesen megérdemelten nyert? Viktor megvonná tőlük a dellát?
Bálesz
petey
több mint 1 éve
ha azt nem is, de röpülne a kollega. gondolom ezt IS névvel vállalták, mint szokták általában..de az egész cikk valami szürreális, alternatív valóságot mutat be "Az aluljáróban posztoló rohamrendőrök is csak mosolyogva nézték a mellettük söröző drukkereket." XDEgy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásárólJézusom.
nagylaza, főpohárnok
Qrvára fájna egyszer leírni nekik, hogy sokkal jobb volt az ellenfél és teljesen megérdemelten nyert? Viktor megvonná tőlük a dellát?
Bálesz
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
A VASAS nem korszerű, mókamihály’ jobbra v balraKíváncsi vagyok, melyik lesz a kiválasztott "másik erős magyar csapat". Újpest? Felcsút?A Vasas volt kiszemelve, csak nem számoltak vele, hogy Mókamiki egy ekkora hatalmas pénisz.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásárólJézusom.
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásárólUgye, nem kell mondanom, honnan van...
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok, melyik lesz a kiválasztott "másik erős magyar csapat". Újpest? Felcsút?Amelyik megtölt egy stadiont? Csak a Felcsút jöhet szóba.
nagylaza, főpohárnok