Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Bakker ezek annyira vastagok, mint az Exor fénykorában. Isten lova faszát neki ...
több mint 1 éve
Pecsába. Pedig reméltem, hogy a Zhang család csőd viszi a klubbot, jó úton haladtak... erre tessék.⚫️🔵 Inter are now officially owned by American fund Oaktree.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2024
Oaktree Capital has taken control of the club after Suning Group's €368m loan was not returned, no agreement reached. pic.twitter.com/UXSp9oPXjm
több mint 1 éve
Breaking News,,,,Wayne Rooney has offered himself to Chelsea.All parties are now in contact as Boely is keen on bringing the Relegator to Chelsea.Source:Fabrizio Ramadhani😂😂
Vicces lenne
több mint 1 éve
Tüzelőnek is jól lesz, ha jön egy komolyabb tél.általános iskoláknak el lehet passzolni, alsóban, felsőben ha még adnak könyvjutalmakat év végén a jó tanulóknak 😊senki. megy kötelespéldánynak a köz- és iskolai könyvtárakba.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
Olyan szinten felröhögtem, hogy felkelt rá a család.. 😀
- JC6
Ez most komoly?
Ki a faszom fogja ezt a 💩kupacot megvenni?
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
A mi korunkban kaptunk 😀
gamerkr
több mint 1 éve
Gyuri bácsi tudja kezelni az FFP-t!Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Szerveződik valami euro 2024 fantasy játék itt a fórumon? 🙂Mi az, lesz megint valami biszem-baszom...? 😀
Amúgy lassan lehetne már egy külön topik, ahogy szivárognak a keretek az eb-re
FLZOLI
Már elkezdődött a bhutáni bajnokság btw, @Sixo @Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
korrekt vagy sem, a szabályok a szezon elején le lettek fektetveA chelsea biztos EKL résztvevő, a newcastle-nek kell a shitty w hogy ők is EKL legyenek. Mellesleg rohadt szánalmasnak tartom hogy az FA kupa alakulása befolyással van más csapatok nemzetközi szereplésére, ez így nem korrekt semmiképp.én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbEz a döntés menthetetlen.
Löfli
A szezon második felében top négyet toltunk pontszámban, City FA Kupával ősztöl EL.
Fogalmam sincs, kit hozunk, még egy brightoni csak égni jönne ide, szóval visszahozzuk Tuchelt.
Dzsokijuing
Képzeljétek el fordítva, ha a newcastle lenne a kupa döntőjében és a city győzelem a mu kupaszereplését jelentené - tuti nem örülnének a city drukkerek.
Jobb volt az amikor még egy millwall a másodosztályból bejuthatott a kupának hála.
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
általános iskoláknak el lehet passzolni, alsóban, felsőben ha még adnak könyvjutalmakat év végén a jó tanulóknak 😊senki. megy kötelespéldánynak a köz- és iskolai könyvtárakba.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
A mi korunkban kaptunk 😀
több mint 1 éve
Szerveződik valami euro 2024 fantasy játék itt a fórumon? 🙂Amúgy lassan lehetne már egy külön topik, ahogy szivárognak a keretek az eb-re
több mint 1 éve
A chelsea biztos EKL résztvevő, a newcastle-nek kell a shitty w hogy ők is EKL legyenek. Mellesleg rohadt szánalmasnak tartom hogy az FA kupa alakulása befolyással van más csapatok nemzetközi szereplésére, ez így nem korrekt semmiképp.én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbEz a döntés menthetetlen.
Löfli
A szezon második felében top négyet toltunk pontszámban, City FA Kupával ősztöl EL.
Fogalmam sincs, kit hozunk, még egy brightoni csak égni jönne ide, szóval visszahozzuk Tuchelt.
Dzsokijuing
Képzeljétek el fordítva, ha a newcastle lenne a kupa döntőjében és a city győzelem a mu kupaszereplését jelentené - tuti nem örülnének a city drukkerek.
Jobb volt az amikor még egy millwall a másodosztályból bejuthatott a kupának hála.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A NerB1 év edzője mégis Kaszinós lett. Boehly bácsi tolla vastagon kell hogy fogjon.Pinyő. Lenne rend!Tornyi Barna?Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor
Sixo
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbEz a döntés menthetetlen.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
senki. megy kötelespéldánynak a köz- és iskolai könyvtárakba.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Repiajándék. Az ilyen könyvek nem eladásra vagy bevételszerzés céljából készülnek.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
72 órával azután, hogy 120 percet fodballoztak, a Catanzaro döntetlenre mentette a meccset a szarrá pihent Cremonese ellen. most három nap pihi, aztán lehet menni Cremonába.legalább szépen halnak meg.
több mint 1 éve
kirúgták Pochettinot?!baszki. pedig tegnap este csak viccelődtem:
Löfli
lehet, hogy olvassák a fórumot?
több mint 1 éve
Ha a megafon elkezdené ezt holnap nyomatni, tuti lenne nagyszámú agyhalott aki ezt készpénznek venné, elhinné, a like hegyek után pedig még meg is osztanáwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolMár várom, hogy valahogy összehozzák, hogy Puskás Öcsi valójában ott játszott, mielőtt a Realba ment...
- JC6
iktriad
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolMár várom, hogy valahogy összehozzák, hogy Puskás Öcsi valójában ott játszott, mielőtt a Realba ment...
- JC6
több mint 1 éve
Sztem megy vissza Tuchel v Józsi 😊Pinyő. Lenne rend!Tornyi Barna?Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor
Sixo
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolOlyan szinten felröhögtem, hogy felkelt rá a család.. 😀
több mint 1 éve
Furán betűzöd Roy Hodgson-t! 😀én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
több mint 1 éve
Pinyő. Lenne rend!Tornyi Barna?Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Tornyi Barna?Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor