NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 289
47
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Legalább történt valami 😁Szép JynxtriadGólt se fognak rúgni, nincs egy értelmes csatár fent, csak adogatnak körbe a tizenhatoson aztán megállt a tudomány..Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀hagyjuk már, szerintem tovább se jut a psg 😀
Heisman nádor
shagi0206
kapitnono
zacknorb

több mint 2 éve
Próbájátok eljinxelni 😏 de azèrt mèg messze vagyunk a továbbjutástól ☺️szívesen 😊
dande2
több mint 2 éve
Szép JynxtriadGólt se fognak rúgni, nincs egy értelmes csatár fent, csak adogatnak körbe a tizenhatoson aztán megállt a tudomány..Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀hagyjuk már, szerintem tovább se jut a psg 😀
Heisman nádor
shagi0206
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ünnepel a kórházas fiú
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Próbájátok eljinxelni 😏 de azèrt mèg messze vagyunk a továbbjutástól ☺️
több mint 2 éve
Gólt se fognak rúgni, nincs egy értelmes csatár fent, csak adogatnak körbe a tizenhatoson aztán megállt a tudomány..Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀hagyjuk már, szerintem tovább se jut a psg 😀
Heisman nádor
shagi0206

több mint 2 éve
Azért énekeljük meg a PSG védekezési faszságait isGyengus ez a Barca is. 1984-ben a Vidi ilyenkor már kettővel ment a PSG ellen.
zacknorb
több mint 2 éve
Tuti a Realról...Év vicce lenne ha ilyen rosszul menedzselt csapat ilyen könnyű ággal BL-döntős lehetMost kiről van szó? 😀
Heisman nádor
zacknorb
több mint 2 éve
sztem bőrszalonnaÉv vicce lenne ha ilyen rosszul menedzselt csapat ilyen könnyű ággal BL-döntős lehetMost kiről van szó? 😀
Heisman nádor
zacknorb
és amúgy láttunk már szarabb csapatot is BL döntőben 😊
hiába menedzselik szarul, ha az "alap" ott volt egy eredményre
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Év vicce lenne ha ilyen rosszul menedzselt csapat ilyen könnyű ággal BL-döntős lehetMost kiről van szó? 😀
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért énekeljük meg a PSG védekezési faszságait is
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Év vicce lenne ha ilyen rosszul menedzselt csapat ilyen könnyű ággal BL-döntős lehet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Dortmund épp összekapta magát és alakult volna a játékerre off is egyből 😀
több mint 2 éve
Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀hagyjuk már, szerintem tovább se jut a psg 😀
Heisman nádor
több mint 2 éve
Tegnapik Európa liga a maiak Konferencia liga meccsek 😊
több mint 2 éve
dortmund wtf?Ezek túl sok tavalyi De Zerbit néztek, csak nem tudják megcsinálni azt
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
dortmund wtf?
több mint 2 éve
Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀
több mint 2 éve
Szoljatok neki legkozelebb kicsit helyezhetne jobban.Fodennek is szóljanak egyúttal
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szoljatok neki legkozelebb kicsit helyezhetne jobban.
több mint 2 éve
Szevikjan te atyaég milyen gyönyörű gól
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.