Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Paul Joyce: Mo és Darwin Luton Town elleni játéka izomsérülés miatt erősen kérdéses

Egy szűk kezdő 11 nem egészséges jelenleg

Alisson, Trent, Matip, Thiago, Bajcetic, Szoboszlai, Curtis Jones, Nunez, Salah, Jota

Vidám lesz h ma jön egy előrehozott meccs a Luton ellen, vnap meg kupadöntő.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Dortmund meccsen ez hogy a fenébe lehet tizi még a VAR után is? Hihetetlen, hogy BL-ben is ilyen hibák vannak.
ervinator
az lesz a legszebb az egészben, hogy az Inter-Atleti H, PSV-BVB V szelvényem egy ilyenen fog elmenni
slowmotion
Nekem most az Ipswich tett egy nagy szivesseget
zacknorb
mai másik szelvényem úgy ment el, hogy megtettem élőben x3,75-ön (tenisz, döntő szett, brékhátrány), erre valaki felhívott céges ügyben. a meccs a hívás alatt megfordult (1:2-ről 5:4-re), ott szerintem ki is léptem volna 2,50 környékén, de mire letette a kolléga, addigra megint megfordult az állás 5:4-ről 5:6-ra, és onnan már jött is az 5:7.

tudom, nyilván, munkaidőben ne fogadjon az ember. de akkor is...
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 402
Na, köszönjük meg az Inter csatároknak hogy van tétje a visszavágónak.
zacknorb
Egy gólról még simán ki is szophatnak, ha kicsit jó napot fognak ki otthon
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 819 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, köszönjük meg az Inter csatároknak hogy van tétje a visszavágónak.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Håland behúzta a Citynek, várható volt.
Pool 57
City 56
Arsenal 55

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 819 — Kinek mit intézett a kormánya
Dortmund meccsen ez hogy a fenébe lehet tizi még a VAR után is? Hihetetlen, hogy BL-ben is ilyen hibák vannak.
ervinator
az lesz a legszebb az egészben, hogy az Inter-Atleti H, PSV-BVB V szelvényem egy ilyenen fog elmenni
slowmotion
Nekem most az Ipswich tett egy nagy szivesseget

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 402
Idióta Ipswich a ligautolsó’ ellen beszopik a 92’ -ben, majd mégis nyer a 95’-ben
A 103’ még mindig játszanak azért

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
ervinator
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Iktriad az M4nél dolgozik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

"other revenue"
zacknorb
Jó, csak hülyültök, ugye NEM 24 M Eurot fizetett egy évre a királyi tv ezért a nézhetetlen fosért????????
Tony Adams
A nézhetetlen fost többen nézik, mint a nézhető fost.
csipkelli
Kele Jani kommentje a legjobb
petey
Nekem az other revenue kutya tetszik legjobban

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 638 — Csodabogár

"other revenue"
zacknorb
Jó, csak hülyültök, ugye NEM 24 M Eurot fizetett egy évre a királyi tv ezért a nézhetetlen fosért????????
Tony Adams
csipkelli
Kele Jani kommentje a legjobb

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 638 — Csodabogár
Arnautovic mi a búbánatos faszt művel?

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 238
ervinator
nem is értem. lényegében ha becsúszol, és becsúszás folyamán bármikor hozzáérsz a másikhoz, függetlenül attól, hogy elrúgtad-e a labdát, az szabadrúgás/tizi akkor?
becsúszik Hummels, elrúgja a labdát, csúszik tovább és a behúzott lábával hozzáér a támadóhoz..erre tizi bm3g...
ennyi erővel akkor tiltsák be a becsúszást, hisz mindig rá lehet húzni azt, hogy "túlzott erőbevetéssel történő cselekedet"... vicc

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 947 — Pfizer & Moderna fan
Sporit kihivhatak volna megnezni legalabb

több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker and Dominik Szoboszlai will also remain sidelined for the Anfield fixture with Rob Edwards' side in the Premier League.
"Then we have Diogo with a knee issue, is ruled out. Curtis, with a bone ligament issue, ruled out.
Jota valszeg hónapkra off ...

www.liverpoolfc.com/news/lfc-injury-update-jones-jota-alisson-alexander-arnold-and-szoboszlai
Negritis, a vajda
Valami az orvosi stábban nem sikerült, sok játékos csinált egy mini Abou Diaby-t.
Heisman nádor
nemtom hogy pontosan mi a baj
lehet a scouting is de lehet simán az hogy az a "tempó" amit Klopp kér kinyírja a játékost
Negritis, a vajda
inkább lehet arra gondolt, hogy túl hamar jöttek vissza sérülésből.
Trent, Szoboszlai is ugyanarra sérült vissza, és Alisson is érzett valamit az Arsenal elleni meccs végén, a következő meccset betegség miatt hagyta ki, aztán edzésen lerokkant.
több mint 2 éve
engem az is érdekelne, hogy a commercial revenue alá mi a pék fasza tartozik, ami majdnem kétszerese a tévépénzeknek, és nem tartozik bele a jegybevétel? a büfé meg a merchandise? elhinném, de... inkább nem merem
slowmotion
Hát a szponzipénzek nem?
Hanni
elképzelhető. túlárazott. pont, mint a tévéjogdíj.
több mint 2 éve
PMFC edzőváltás

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 004 — The Mathematician
Pár év és csapat lehet Löfliéknél.
Sixo
olyan mennyiségű fiatal tehetséget halmoztak fel hogy hihetetlen
hogy mi jön ki belőle más kérdés, de ettől még a talent ott van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
10 hónap alatt jöhet a 4. edző.

több mint 2 éve
csipkelli 4 010

"other revenue"
zacknorb
Tony Adams
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Pár év és csapat lehet Löfliéknél.

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 243 — WHO DAT!!!!

"other revenue"
zacknorb
Nem értem mi a gond, annyira nyilvánvaló hogy az UEFA is beleszamolja a közpénzt az other revenueba 😁

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 265

"other revenue"
zacknorb
Tony Adams
Úgy fizetünk érte, h nem is nézzük.
A magyar peer-to-peer.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

"other revenue"
zacknorb
Tony Adams
eszerint majdnem 10 milliárd forint évente a jogdíj, szóval kijön a matek
 444.hu/2021/12/03/dragabban-veszi-az-mtva-a-magyar-nb1-kozvetitesi-jogait-mint-a-bajnokok-ligajaet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!