Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Lehet kiesünk idén.
több mint 2 éve
Kepa kivédte volna. Diaz már nem először van üresen, Thiago lemarad róla rendszeresen.
több mint 2 éve
Pofás gólpassz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Salah mekkora assist
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
valami Infinite Athlete nevű kamucég lesz a szponzor elvileg 😀A Chelsea-nek nincs mezszponzora?A Three, a korábbi sponzor, csak 40 misit fizetett Löflinek évente, ezt keveselte Boecly bácsi, felbontotta a szerződést, hogy jobb feltételek mellett írjon alá a Paramounttal, de azt meg a PL megvétózta, mert a közvetítési jogok tulajának, az NBC-nek a riválisai. Stake-el is megegyeztek, de az ilyenek meg az egész PLből kibannolták 26tól, így az csak rövidtávú lenne.
Jughead
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A Chelsea-nek nincs mezszponzora?A Three, a korábbi sponzor, csak 40 misit fizetett Löflinek évente, ezt keveselte Boecly bácsi, felbontotta a szerződést, hogy jobb feltételek mellett írjon alá a Paramounttal, de azt meg a PL megvétózta, mert a közvetítési jogok tulajának, az NBC-nek a riválisai. Stake-el is megegyeztek, de az ilyenek meg az egész PLből kibannolták 26tól, így az csak rövidtávú lenne.
Jughead
több mint 2 éve
Jota b+, elvetted Szobo első gólját
több mint 2 éve
A Chelsea-nek nincs mezszponzora?Az majd akkor kell, ha jön az első FFP vizsgálat, akkor majd a szaúdi jégkorongliga fizet érte évi 50 millát.
Jughead
több mint 2 éve
Olyan ez a kezdo mint amikor Fifaban mindenkinek is lehetoseget akarok adni...Kivancsi vagyok hanyszor fog ugyan az a kezdo kifutni a palyara.
Kezdoben egy 19, egy 20, meg ketto 22 eves.
Padon:
19, 19, 20, 20, 20, 21, 21, 22, 25
Kemeny melo lesz Pochnak az biztos.
Vicces belegondolni h Thiago Silva a fel brigad apja lehetne kis tulzassal 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
A Chelsea-nek nincs mezszponzora?
több mint 2 éve
Buzi térdelés, sokat értek vele
több mint 2 éve
Na gyerünk Szobó!!!!
több mint 2 éve
Jó-jó, de a Chelsea kezdője is meredek, ebből egy vicces meccs lesz, minimum 4-4.A Chelsea keretében lévők feléről nem is hallottam ezidáig, az a durva. Persze az én szegénységi bizonyítványom. 😊
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Sallai nagyon jól játszott az egész meccsen, jött is a gól 😉
több mint 2 éve
Perisic ő támadó, nem tud 4 védős rendszerben szélső hátvédet játszani. De rengeteg csere van a szélre, Ben Davies, Pedro Porro, ha felépül majd Sessegnon, Djed SPence.A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
Duff
több mint 2 éve
azért valamennyire érdekelne ez a meccs, de persze most kell felvezetnem Pestre 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Jó-jó, de a Chelsea kezdője is meredek, ebből egy vicces meccs lesz, minimum 4-4.
több mint 2 éve
sérült is volt, meg őszintén szólva a Spurs edzői évek óta abból éltek, hogy majd Kane megoldja...A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
Duff
több mint 2 éve
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.akkor Szoboszlaira elsősorban védekező szerep jut majd, támadásban nem sokat látjuk majd.
Mikey
built for this shit