Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.
Duff
Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 060
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.
Duff
Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 264 — WHO DAT!!!!
Duff
Spurs így hogy elment Kane szerintem nagyon a tabella alsó részében lesz idén, szóval nem biztos hogy lesz egyértelműen esélyes meccsük...

több mint 2 éve
Mondjuk az vicces, hogy mar mindent belekalkulalnak a hosszabbitasba (pl. golorom ideje is), de azt mar nem adjak hozza, ami a hosszabbitas alatt tortenik allasido (pl golorom a hosszabbitasban, mint most)🤣
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 309
Militao helyére Sergio Ramos? Nagyon adnám. 😁
Személyes kedvencem Zidane visszavonulása óta.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nagyon nincsenek a Spurs játékosok fejben a meccsen.
11 perc!!!! 😂😂😂😂😂😂
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És a Brentford már vezet is. Nagyon fura meccs.
több mint 2 éve
Erre büntetőt baszki 🤣
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Romero gólt fejel, aztán a következő percben agyrázkódás gyanújával lecserélik. Érdekes meccs ezt a Brenford - Spurs.

Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.

Sixo
Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
steelwolf
Csak el ne vigyék a mi Rossinkat. 😀
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 811 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.

Sixo
Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
RIP Warrb, mondj már egy játékost aki még tavaly is ott volt a keretben és maradt.

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 309

Beki
Sajnos szinte tény volt, abból ami látszott.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.
törölt kristof
Mien kiesés? Haver itt a cél a nemzetközi kupa szereplés. Vasast, Honvédot, MTK-t, Fradit, Újpestet mind kenterbe verjük. Milyen csapat van még ? Őket is.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szánalmas, undorító bohócok
több mint 2 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 353 — Browns GM
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Nem követem a soccert, csak az itteni kommenteket, de azok alapján - "csóró real, a barcának nincs játékosa, a psg meg a bayern nem tud gólt lőni" - lassan tényleg azt hihetném, hogy itt a szaudi liga, amit nézni kellene
r.baggio
El vannak kényeztetve, az a baj.

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem követem a soccert, csak az itteni kommenteket, de azok alapján - "csóró real, a barcának nincs játékosa, a psg meg a bayern nem tud gólt lőni" - lassan tényleg azt hihetném, hogy itt a szaudi liga, amit nézni kellene

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Bayern Münchenben új a csatár,
friss trackernek nincsen határ.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!
Klaci79
Amennyire balszerencsés átjött a Bayernbe, de pont most kezdődik majd az egész klub összeomlása és nem nyernek semmit évekig hiába lesz 30 gólja minden szezonban.
Sixo
Na ettől nem féltem se a Bayern-t, se Kane-t.
A játék-inteligenciája óriási a faszinak, ő nem csak kizárólag egy Lewa féle gólfosógép, ő kb 2 hét alatt úgy fog belesimulni ebbe a csapatba, hogy öröm lesz nézni. Én benne azt tartom zseniálisnak, hogy nem csak a saját számait hozza, hanem feljebb tolja minden támadónak a "végtermékét".
több mint 2 éve
A legdurvább név lenne ha összejönne az üzlet? Vagy már a kora ellenére kiégett?

Sixo
Mondjuk engem az ő Szaúd-Arábiába igazolása lepne meg a legkevésbé, elég kis odsszal lehetett volna fogadni erre nálam. 😊