Soccer
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Spurs így hogy elment Kane szerintem nagyon a tabella alsó részében lesz idén, szóval nem biztos hogy lesz egyértelműen esélyes meccsük...
Duff

Személyes kedvencem Zidane visszavonulása óta.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 perc!!!! 😂😂😂😂😂😂
Csak el ne vigyék a mi Rossinkat. 😀Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
BREAKING: Roberto Mancini has left Italian national team with immediate effect. 🚨🔵🇮🇹
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 13, 2023
Mancini and Italian Federation agreed to part ways, 10 months before Euro 2024. pic.twitter.com/fz2PgFeaZr
Sixo
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
steelwolf
Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
BREAKING: Roberto Mancini has left Italian national team with immediate effect. 🚨🔵🇮🇹
Mancini and Italian Federation agreed to part ways, 10 months before Euro 2024. pic.twitter.com/fz2PgFeaZr
Sixo
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
🚨 Jack Harrison undergoing medical with Everton after they activated clause in Leeds contract for season-long loan, which PL club would then like to turn permanent. Personal terms also in place as #EFC work to close deal. W/ @PhilHay_ @TheAthleticFC #LUFC https://t.co/aFBxRbS7Gh
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 13, 2023
Sajnos szinte tény volt, abból ami látszott.🚨 Official: Eder Militão has torn his ACL and he will be out for at least six months.
Terrible news for Real Madrid after same
injury this week for Thibaut Courtois. pic.twitter.com/3dEH5cW9so
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
🚨 Official: Eder Militão has torn his ACL and he will be out for at least six months.
Terrible news for Real Madrid after same
injury this week for Thibaut Courtois. pic.twitter.com/3dEH5cW9so
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.Mien kiesés? Haver itt a cél a nemzetközi kupa szereplés. Vasast, Honvédot, MTK-t, Fradit, Újpestet mind kenterbe verjük. Milyen csapat van még ? Őket is.
törölt kristof
🚨 BREAKING: Kylian Mbappé has been reintegrated into Paris Saint-Germain first squad.
PSG statement:
“Following very constructive, positive talks between PSG and Kylian Mbappé before game vs Lorient, the player has been reinstated into first team training squad this morning”. pic.twitter.com/qNUVRGgZbQ
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
Nem követem a soccert, csak az itteni kommenteket, de azok alapján - "csóró real, a barcának nincs játékosa, a psg meg a bayern nem tud gólt lőni" - lassan tényleg azt hihetném, hogy itt a szaudi liga, amit nézni kelleneEl vannak kényeztetve, az a baj.
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
friss trackernek nincsen határ.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Na ettől nem féltem se a Bayern-t, se Kane-t.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amennyire balszerencsés átjött a Bayernbe, de pont most kezdődik majd az egész klub összeomlása és nem nyernek semmit évekig hiába lesz 30 gólja minden szezonban.
Klaci79
Sixo
A játék-inteligenciája óriási a faszinak, ő nem csak kizárólag egy Lewa féle gólfosógép, ő kb 2 hét alatt úgy fog belesimulni ebbe a csapatba, hogy öröm lesz nézni. Én benne azt tartom zseniálisnak, hogy nem csak a saját számait hozza, hanem feljebb tolja minden támadónak a "végtermékét".
A legdurvább név lenne ha összejönne az üzlet? Vagy már a kora ellenére kiégett?Mondjuk engem az ő Szaúd-Arábiába igazolása lepne meg a legkevésbé, elég kis odsszal lehetett volna fogadni erre nálam. 😊
More after exclusive news. Neymar Jr and Al Hilal are in advanced talks with official documents already sent player side to be checked, up to Neymar but deal is now underway. 🚨🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2023
…and Barcelona could try to re-activate João Félix deal in the next weeks if Ney doesn’t join.
Sixo