Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A legdurvább név lenne ha összejönne az üzlet? Vagy már a kora ellenére kiégett?More after exclusive news. Neymar Jr and Al Hilal are in advanced talks with official documents already sent player side to be checked, up to Neymar but deal is now underway. 🚨🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2023
…and Barcelona could try to re-activate João Félix deal in the next weeks if Ney doesn’t join.
több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amennyire balszerencsés átjött a Bayernbe, de pont most kezdődik majd az egész klub összeomlása és nem nyernek semmit évekig hiába lesz 30 gólja minden szezonban.
Klaci79
több mint 2 éve
Amúgy én nem akartam Tel-t savazni, csak kicsit vicces/szomorú (bár a vicces nem a legjobb szó), amikor valaki egy ilyen spiralba kerül egy meccsen, hogy mindent kihagy.Én ettől nem felek. Ez egy meccs.
Kicsit nekem olyan volt, mint Vinicius pár éve, hogy tökéletesen helyzetbe kerül de pocsékul fejez be. Leszámítva, hogy Tel-nek szerintem százszor több esze van a focihoz, mint Vininek.
Amúgy ha egyszer ezen atlendul Tel és elkapja a gepszij szerintem jó lesz, csak ehhez sok jatekperc kene, így meg Kane mellett ez nem tudom mennyire lesz meg.
roberto23
Srácnak elképesztő érzéke, osztone van a tizenhatoson belül, vhogy a labda mindig megtalálja. Előző szezonban megmutatta h nagyon jó átlag percenként lő gólt.
Lehet picit sok volt most ez így neki h ő a kezdő csatár egy trófeát eldöntő meccsen miközben kb 2 napja arról szól minden h idejön erre a helyre egy világsztár elképesztő pénzért. Lehet ez az egész hajcihő nem tett jót az egész csapatnak sem amúgy. Vagy csak szimplán Kanen van az átok nem a spurson és itt sem lesz trófea.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ahogy TELnek-múlnak az évek, úgy lesz egyre érdekesebb a Sesko-jedno. Na ezt a hsz-t még sutianap is megirigyelné. 😀Csak amíg itt ment Tel savazasa h kihagyja a helyzeteket, nekem fura h ugyanazon a meccsen ugyanígy kihagyja a ziccereket vki másik csapatból és őt dicsérnenk h jó játékos lesz.Ez igaz, de alig volt a pályán és volt 3 nagy helyzete.Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
iktriad
csebi
iktriad
Amúgy ne érts félre, Sesko sztem baromi jó igazolás és 2-3 év múlva simán lehet h érte all sorba majd a PL, de még addig sokat kell tanulnia. (Ahogy Telnek is.)
csebi
És biztos vagyok benne, hogy a Bayern-es srác is sokszor fogja még TELibe találni a kaput.
több mint 2 éve
Csoro Real, harom napon belul ket kulcsjatekosunk esik ki velhetoen egesz szezonra az amugyis rovid keretbol.
több mint 2 éve
Amúgy én nem akartam Tel-t savazni, csak kicsit vicces/szomorú (bár a vicces nem a legjobb szó), amikor valaki egy ilyen spiralba kerül egy meccsen, hogy mindent kihagy. Kicsit nekem olyan volt, mint Vinicius pár éve, hogy tökéletesen helyzetbe kerül de pocsékul fejez be. Leszámítva, hogy Tel-nek szerintem százszor több esze van a focihoz, mint Vininek.
Amúgy ha egyszer ezen atlendul Tel és elkapja a gepszij szerintem jó lesz, csak ehhez sok jatekperc kene, így meg Kane mellett ez nem tudom mennyire lesz meg.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Csak amíg itt ment Tel savazasa h kihagyja a helyzeteket, nekem fura h ugyanazon a meccsen ugyanígy kihagyja a ziccereket vki másik csapatból és őt dicsérnenk h jó játékos lesz.Ez igaz, de alig volt a pályán és volt 3 nagy helyzete.Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
iktriad
csebi
iktriad
Amúgy ne érts félre, Sesko sztem baromi jó igazolás és 2-3 év múlva simán lehet h érte all sorba majd a PL, de még addig sokat kell tanulnia. (Ahogy Telnek is.)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Na a Realban meg lassan kiszáll a fel csapat. Ez megint elég súlyosnak tűnik Militao-nal. Jól kezdődik a szezon.
több mint 2 éve
Ez igaz, de alig volt a pályán és volt 3 nagy helyzete.Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
iktriad
csebi
több mint 2 éve
Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
iktriad
több mint 2 éve
Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.
több mint 2 éve
Psg is alaposan megváltozott…se Messi, se Neymar, se Mbappe. Nem is jön a gól nekik.
több mint 2 éve
Naja. Igazi FIFA meccs a haverral.Van ilyen h nem jön össze semmi. Inkább augusztusban mint tavasszalSzerintem nem rossz. Elsőre ocsmánynak tűnt, de most tetszik.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
csebi
Amúgy ha holnap reggelig játszanak se rúg ma gólt a Bayern. Hihetetlen.
roberto23
csebi
Na nyilván ez is kimarad. 😀
több mint 2 éve
Van ilyen h nem jön össze semmi. Inkább augusztusban mint tavasszalSzerintem nem rossz. Elsőre ocsmánynak tűnt, de most tetszik.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
csebi
roberto23
több mint 2 éve
Szerintem nem rossz. Elsőre ocsmánynak tűnt, de most tetszik.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
csebi
több mint 2 éve
Én is azt hittem h a Gnabry kezd elől kb az egyetlen játékos aki előzi szezon hajrájában jó volt.Igen, kb mindenki Kim - De Light kettőst várta, de Tuchel okosabb akart lenni mindenkinél. Tel helyett is Gnabry-t tettem be volna előre, mint hamis 9-es.Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.De az végül les volt. Nem is értem h miért kezdett eleve Upa. Vhogy nem bírja el a Bayern terhet.
Toto21
csebi
Toto21
több mint 2 éve
Igen, kb mindenki Kim - De Light kettőst várta, de Tuchel okosabb akart lenni mindenkinél. Tel helyett is Gnabry-t tettem be volna előre, mint hamis 9-es.Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.De az végül les volt. Nem is értem h miért kezdett eleve Upa. Vhogy nem bírja el a Bayern terhet.
Toto21
csebi
több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
több mint 2 éve
Naja, mondjuk inkább ma balfaszkodjanak, mint a lényegesebb meccseken. 😀Hat ezen a meccsen kb minden összejött negatív szempontból a Bayern-nek.Letudják a preseasonban, és a regularban agyonvernek megint mindenkit. Vagy a Dortmund/Lipcse elbalfaszkodja. 😀
roberto23
iktriad
több mint 2 éve
Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.De az végül les volt. Nem is értem h miért kezdett eleve Upa. Vhogy nem bírja el a Bayern terhet.
Toto21
több mint 2 éve
Hat ezen a meccsen kb minden összejött negatív szempontból a Bayern-nek.Letudják a preseasonban, és a regularban agyonvernek megint mindenkit. Vagy a Dortmund/Lipcse elbalfaszkodja. 😀
roberto23
több mint 2 éve
Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.
több mint 2 éve
Ez egy piros lap volt Upanal
több mint 2 éve
Hat ezen a meccsen kb minden összejött negatív szempontból a Bayern-nek.