Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Megvan az a lényeg. Kerkez pedig kezdőként a pályán 😊www.premierleague.com/players/116665/Milos-Kerkez/overview
Heisman nádor
reméljük gyorsan lesz profil képe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Megvan az a lényeg. Kerkez pedig kezdőként a pályán 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez benne volt a meccsben, ez az Awoniyi egy szörnyeteg.
több mint 2 éve
damn
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
2-0 nál mi a pöcsért kockáztatunk Timberrel???????????? Fassszoom.3. fontos sérülés idén, és augusztusban tartunk…
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
2-0 nál mi a pöcsért kockáztatunk Timberrel???????????? Fassszoom.
több mint 2 éve
Kylian Mbappé, Neymar Jr and Marco Verratti are OUT of Paris Saint-Germain squad for tonight’s Ligue1 game 🚨⚠️
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2023
“My actions will speak for my decisions”, Luis Enrique said yesterday. pic.twitter.com/kCRVMKngKC
több mint 2 éve
Ha októberben tényleg visszatér akkor persze nyugodtan védjék Sven. De ha már csak jövő év annak nem örülnek igazán.És akkor a Bayernben mi lesz? Ulreich véd, amíg Neuer vissza nem tér?Igen. Ha Neuer tényleg már októberben játszik akkor sokkal több értelme van a Realba mennie.Komolyan? Én pont azt olvastam, hogy inkább a Bayernbe menne.Viszi is a Real, Kepa állítólag közölte is a munchennel h oda igazolAkkor lassan tényleg Camavinga marad. 😁Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
roberto23
KeyG
csebi
Amúgy én nem vagyok biztos benne, hogy a Real járna ezzel jól. Nekem vannak fenntartásaim Kepa-val kapcsolatban.
Szerk: mondjuk ahogy olvasom kölcsönbe érkezne. Ennek így több értelme van.
roberto23
csebi
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
több mint 2 éve
Martinelli es Dios!
több mint 2 éve
Kemény, hogy perpillanat 12 beregisztrált játékosa van a Barcának, 2 nappal a szezon első meccse előtt. Fura ezek után neveket olvasgatni akiket szeretnének még megszerezni, pl Neymar vagy Joao Cancelo. Mondjuk tavaly is 1 nappal a rajt előtt csináltak valamit ha jól emlékszem.Ma már pl Gundogant sikerült (ha ma nem sikerül, konkrétan megint free agent lesz a tag)
Sixo
Már van 14 regisztrált playa, közte Dembele, aki ugye ki fog esni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sztem sima Pool W lesz, 3-1et tippeltem.Olyan impotens nem lehet a támadósor nálatok, hogy legalább 1-szer ne sikerüljön átrohanni a csapaton. Maximum egy Becker god mód tehet ez ellen. (Amire alapvetően lehet is valamennyire apellálni, de azért na...)Na lassan egy nap elteltével is ott tartunk hogy a Brighton a Liverpool ajánlatát fogadta el, de Caicedo még várna a Chelsea új ajánlatára. Amiből egy nap alatt sem lett semmi. A So'ton pedig a Chelsea ajánlatát fogadta el Laviáért, de ő pedig a Liverpoolhoz menne inkább.úgyis 0-0 lesz, mint az elmúlt pár évben mindig
Nagyon vicces hogy holnap egymás ellen kezdi a bajnokságot ez a két csapat. 😀
Mikey
Löfli
alatriste
Nalunk lesz kb 8 uj kezdo, uj edzo, tul sok a valtozo.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Olyan impotens nem lehet a támadósor nálatok, hogy legalább 1-szer ne sikerüljön átrohanni a csapaton. Maximum egy Becker god mód tehet ez ellen. (Amire alapvetően lehet is valamennyire apellálni, de azért na...)Na lassan egy nap elteltével is ott tartunk hogy a Brighton a Liverpool ajánlatát fogadta el, de Caicedo még várna a Chelsea új ajánlatára. Amiből egy nap alatt sem lett semmi. A So'ton pedig a Chelsea ajánlatát fogadta el Laviáért, de ő pedig a Liverpoolhoz menne inkább.úgyis 0-0 lesz, mint az elmúlt pár évben mindig
Mikey
Löfli

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Meglátjuk, csapat hivatalos kiírása alapján a balon leszNálunk mi ez a kezdő 😀Nem tudom mi sül ki ebből, de remélem Timberen segítünk azzal hogy a jobb oldalra rakjuk.
Havertz, Partey, Ødegaard, Rice és Nketiah együtt, Gabriel maradt ki 😀
Remélem nem gondolta túl a mester ezt a 3-box-3 formációt
Ja és Matty Turner egyből kezd ellenünk, várhattak volna még egy hetet az eladásával
Heisman nádor
Tony Adams
több mint 2 éve
30 perces késés az Arsenal meccsen
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Basszus...mindig női focikapus akartam lenni...sokra vihettem volna 😀
több mint 2 éve
GÓÓÓÓLLLL!!!!!!!
több mint 2 éve
Nálunk mi ez a kezdő 😀Nem tudom mi sül ki ebből, de remélem Timberen segítünk azzal hogy a jobb oldalra rakjuk.
Havertz, Partey, Ødegaard, Rice és Nketiah együtt, Gabriel maradt ki 😀
Ja és Matty Turner egyből kezd ellenünk, várhattak volna még egy hetet az eladásával
Heisman nádor
több mint 2 éve
Na lassan egy nap elteltével is ott tartunk hogy a Brighton a Liverpool ajánlatát fogadta el, de Caicedo még várna a Chelsea új ajánlatára. Amiből egy nap alatt sem lett semmi. A So'ton pedig a Chelsea ajánlatát fogadta el Laviáért, de ő pedig a Liverpoolhoz menne inkább.úgyis 0-0 lesz, mint az elmúlt pár évben mindig
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Na lassan egy nap elteltével is ott tartunk hogy a Brighton a Liverpool ajánlatát fogadta el, de Caicedo még várna a Chelsea új ajánlatára. Amiből egy nap alatt sem lett semmi. A So'ton pedig a Chelsea ajánlatát fogadta el Laviáért, de ő pedig a Liverpoolhoz menne inkább.Nagyon vicces hogy holnap egymás ellen kezdi a bajnokságot ez a két csapat. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nálunk mi ez a kezdő 😀Havertz, Partey, Ødegaard, Rice és Nketiah együtt, Gabriel maradt ki 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Mert az elmúlt 2 évben teljesen elvesztette azt is amiben jó volt.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
több mint 2 éve
Na hajrá, Kolumbia!
több mint 2 éve
És akkor a Bayernben mi lesz? Ulreich véd, amíg Neuer vissza nem tér?Igen. Ha Neuer tényleg már októberben játszik akkor sokkal több értelme van a Realba mennie.Komolyan? Én pont azt olvastam, hogy inkább a Bayernbe menne.Viszi is a Real, Kepa állítólag közölte is a munchennel h oda igazolAkkor lassan tényleg Camavinga marad. 😁Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
roberto23
KeyG
csebi
Amúgy én nem vagyok biztos benne, hogy a Real járna ezzel jól. Nekem vannak fenntartásaim Kepa-val kapcsolatban.
Szerk: mondjuk ahogy olvasom kölcsönbe érkezne. Ennek így több értelme van.
roberto23
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”