Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Szerintem a Soton már fogalmazza a mail-t a Poolnak.:
"Nem tudom milyen számra gondoltatok, de szorozzátok meg kettővel! "
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Spiler megvette a szaudi ligát
zacknorb
Megkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
DBook90
Mekkorát?
Állami pénzből mi egyáltalán a koppanás?
Őszentsége Sobri Jóska
akkor koppanunk mi hogy behajtják rajtunk ha így jobban hangzik
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..
DBook90
Akkor èn idèn nem nèzek Barca meccset ha ez a nyomi visszajön, illetve amíg a Barcánál van....😡
dande2
Romero jo embereket ismer a székházban, ha cáfolja akkor hiszek neki.
Nincs szükségünk rá, a perceit kapja meg Yamal és Abde.
Kenny
mondott mostanában elég baromságot ő is..
több mint 2 éve
Nem tudom elhinni, hogy ennyire hülyék vagyunk. 23 misiért, oszt jobb, mint Lavia meg Caicedo. Ráadásul majd drágábban hozunk helyére egy rosszabb játékost. Guintoli nem nézett Monza meccseket, vagy az elmúlt években Genoaát?

Sixo

Beki
Ott van Rovella, a legjobb, minek akarunk mást ...

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 594
Spiler ->szaudi liga
Fuuuuuu.gecccccc
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom elhinni, hogy ennyire hülyék vagyunk. 23 misiért, oszt jobb, mint Lavia meg Caicedo. Ráadásul majd drágábban hozunk helyére egy rosszabb játékost. Guintoli nem nézett Monza meccseket, vagy az elmúlt években Genoaát?

Sixo
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 825 — #NoStress
Ez a Caicedo se tűnik egy okos gyereknek hogy inkább a Chelseabe menne. Ennyivel többet fizetnek ott?
Heisman nádor
Elvileg a Chelsea május óta kopogtatott nála, ezért őket preferálná, de a Liverpoolhoz is örömmel menne. Minden azon múlik ki ad többet érte, ez meg ugye elvileg az éjféli határidővel eldőlt már. Szóval most nem értem mi a probléma a transzfer kapcsán.
Mikey
Caicedo a Chelseabe akar menni.
Beki
Nem ezt írtam én is?
Mikey
A "valahova akar menni" és a "preferálja"nem ugyanazt jelenti.
Utóbbi esetben akarhat inkább az egyikbe, mint a másikba, de ez nem jelenti azt, hogy oda ne akarhatna.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Egyébként nem meglepő módon az ügynöke kavarja a szart, és ő mondta Caicedónak hogy várjon. A Brighton vezetése is ki van akadva az ügynökre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez a Caicedo se tűnik egy okos gyereknek hogy inkább a Chelseabe menne. Ennyivel többet fizetnek ott?
Heisman nádor
Elvileg a Chelsea május óta kopogtatott nála, ezért őket preferálná, de a Liverpoolhoz is örömmel menne. Minden azon múlik ki ad többet érte, ez meg ugye elvileg az éjféli határidővel eldőlt már. Szóval most nem értem mi a probléma a transzfer kapcsán.
Mikey
Beki
Nem ezt írtam én is?

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Heisman nádor
Mikey
Beki
Igen, a Chelsea-t preferálja. A londoniak pedig hiába éjfélig volt "határidő" ez ugye nem hivatalos volt, csak a Brighton azt mondta, hogy eddig ajánljatok. De gondolom van az a plusz pár millió amiért hajlandóak azt mondani, hogy elfogadják még a nap közbeni emelt ajánlatot is.
Nem az én pénzem így kevésbé zavar de mindenkivel egyetértek aki kiakad ezeken az összegeken. És nem csak ezek unrealisok, Szoboszlaié is az volt persze.
Az meg külön nevetséges, hogy ilyen Rice, Caicedo, Paqueta, Szobo árak mellett Mac Allister 30 volt csak. Mi lett volna ha még érte is ki kell adni 60-70 körül.
Örülni fogok ha jönne az Ecuadori, de nem hiszem el, hogy egy kicsivel gyengébb ugyan ilyet ne lehetne találni valahol a francia/holland ... tököm tudja milyen ligában fele/harmad annyiért.

Korábban az volt, hogy a Wardék nem vettek B opciókat. Tudták ki kell és whatever it takes ő jött, ha nem egyből akkor várni is hajlandóak voltak. Van Dijk vagy Becker is így lett kinézve és csak ők kellettek.
De Caicedoért most jelentkeztünk be (legalábbis a sajtó korábban nem írt konkrét dolgokat), picit furcsálnám és impulzusigazolásnak tűnik a korábbiakhoz képest.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Heisman nádor
Mikey
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
CR7 mártír lesz
ozibozi
?
bogec7
Keresztet vetett a gólszerzés után 😊
több mint 2 éve
Heisman nádor

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nagyon kéne egy labdaszerző de nem tetszene ha egy offseasonben 200 millió menne el a kkp-ra, mégha ez 3 játékost is jelentene. Mac, Szobo, Caicedo.
A Chelseanál azért kemény lenne, hogy nekik 200+ba kerülne csak az Enzo, Caicedo duó.

Továbbá ha egy játékos inkább 'oda' menne mint 'ide' akkor amúgy én nem dobnék ki rá 100 milliókat. Ha nem teljesen elkötelezett, hogy 'ide' jöjjön akkor ne menjünk érte licitháborútba. Nekem is fura, ha valaki Chelsea inkább mint Liverpool, de hát London > Liverpool stb stb...
Nem tudom honnan lesz 6-os ha Moises minden szíve vágya kékek, Laviaért meg sokaljuk az 50-et... De alapvetően megértem a dolgot. Bajcetic 1 évvel fiatalabb Laviért és nem kerül semmibe. Ugyan úgy up/down játékos lesz/lehet. Jó formák, rossz formák, hiszen fiatal még.
Jó dolog, hogy 40-et sikerült kapni Fabinhoért, hiszen nem ért ennyit majd 30 évesen de túl nagy lyukat generált sajnos. 😕
alatriste
És a Fabinhoért kapott 40 milla nagyon elinflálódott kb 1 hét alatt, nem kapsz érte gyakorlatilag semmit.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Klopp megmondta anno, aki nem akar Liverpoolban játszani az menjen / ne jöjjön!
Ugye Fabinho, Henderson is ebben a cipőben járt, el is mentek!
Amúgy is ez észveszejtő összeg, hadd menjen csak a cselszkibe.
Stoki
Ja, csak jelen állapotában a pool kp-ja nem alkalmas pl focira, átszaladnak rajtuk. Kell egy Makelele

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Klopp megmondta anno, aki nem akar Liverpoolban játszani az menjen / ne jöjjön!
Ugye Fabinho, Henderson is ebben a cipőben járt, el is mentek!
Amúgy is ez észveszejtő összeg, hadd menjen csak a cselszkibe.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 240
CR7 mártír lesz
ozibozi
?

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
egyébként ilyen átigazolásoknál privát géppel utaznak a játékosok mondjuk Londonból - Münchenbe, vagy pl Ryanair-el? 😀

Minden top csapatnak van ezekre vajon egy privát gépe?
Toto21
Viccnek jó volt, mikor 100-110 millió fontos átigazolási díjak repkednek... Fel se foghatóak már ép ésszel ezek az összegek, és akkor a fizetésekről nem is beszéltünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nagyon kéne egy labdaszerző de nem tetszene ha egy offseasonben 200 millió menne el a kkp-ra, mégha ez 3 játékost is jelentene. Mac, Szobo, Caicedo.
A Chelseanál azért kemény lenne, hogy nekik 200+ba kerülne csak az Enzo, Caicedo duó.

Továbbá ha egy játékos inkább 'oda' menne mint 'ide' akkor amúgy én nem dobnék ki rá 100 milliókat. Ha nem teljesen elkötelezett, hogy 'ide' jöjjön akkor ne menjünk érte licitháborútba. Nekem is fura, ha valaki Chelsea inkább mint Liverpool, de hát London > Liverpool stb stb...
Nem tudom honnan lesz 6-os ha Moises minden szíve vágya kékek, Laviaért meg sokaljuk az 50-et... De alapvetően megértem a dolgot. Bajcetic 1 évvel fiatalabb Laviért és nem kerül semmibe. Ugyan úgy up/down játékos lesz/lehet. Jó formák, rossz formák, hiszen fiatal még.
Jó dolog, hogy 40-et sikerült kapni Fabinhoért, hiszen nem ért ennyit majd 30 évesen de túl nagy lyukat generált sajnos. 😕

Liverpool Fc
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
CR7 mártír lesz
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 308
Bounou a Real célpontja Courtois pótlására
Heisman nádor
Én de Geának örülnék a legjobban.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Bounou a Real célpontja Courtois pótlására

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 644
Hogy a nagysikerű palik mixből idézzek: "Mi történik méééég itt????"