Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Tuchel szerint nincs megegyezés Kaneről... Nagyon jó 😀
több mint 2 éve
egyébként ilyen átigazolásoknál privát géppel utaznak a játékosok mondjuk Londonból - Münchenbe, vagy pl Ryanair-el? 😀Sok privát gép van, amit kiadnak, amikor épp nem repülik a tulajdonosok, hogy ne álljon feleslegesen kihasználatlanul. Kb 15 - 20.000 euro egy London-München tehát nem kell eszeveszett összegekre gondolni. Főleg az átigazolási díjhoz képest elenyésző.
Minden top csapatnak van ezekre vajon egy privát gépe?
Toto21
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
még mindig a tegnapi 11 szerepel a Laliga honlapjánHány játékost sikerült már beregisztrálni a Barcának?Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..Akkor èn idèn nem nèzek Barca meccset ha ez a nyomi visszajön, illetve amíg a Barcánál van....😡
DBook90
dande2
KeyG
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hány játékost sikerült már beregisztrálni a Barcának?Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..Akkor èn idèn nem nèzek Barca meccset ha ez a nyomi visszajön, illetve amíg a Barcánál van....😡
DBook90
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ez a Caicedo se tűnik egy okos gyereknek hogy inkább a Chelseabe menne. Ennyivel többet fizetnek ott?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
17-en vagyunk a tipperes ligában, este kezdés!Kevéske...
Heisman nádor
BL tippelés akkor lesz?
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Romero jo embereket ismer a székházban, ha cáfolja akkor hiszek neki.Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..Akkor èn idèn nem nèzek Barca meccset ha ez a nyomi visszajön, illetve amíg a Barcánál van....😡
DBook90
dande2
Nincs szükségünk rá, a perceit kapja meg Yamal és Abde.
több mint 2 éve
Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..Akkor èn idèn nem nèzek Barca meccset ha ez a nyomi visszajön, illetve amíg a Barcánál van....😡
DBook90
több mint 2 éve
17-en vagyunk a tipperes ligában, este kezdés!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
vszeg igyis csak tvbol kovetem a Hibs edzomeccset, mert mennem kell a repterre vissza. raadasul Birkirkara fuuuujjjjj.Azt hittem a Birkirkara-Naxxar meccsre nézel ki, vagy a Sirens-Sliema derbyre.pontosan. mar en is alig varom a Hibernians-Mosta edzomeccset a Tony Bezzina stadion fel 7tol.hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Toto21
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Elkezdődött a thai első és másodosztály, woooÉpp az első meccsek mennek.

több mint 2 éve
Azt hittem a Birkirkara-Naxxar meccsre nézel ki, vagy a Sirens-Sliema derbyre.pontosan. mar en is alig varom a Hibernians-Mosta edzomeccset a Tony Bezzina stadion fel 7tol.hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Toto21
csebi

több mint 2 éve
Mekkorát?Spiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Állami pénzből mi egyáltalán a koppanás?
több mint 2 éve
pontosan. mar en is alig varom a Hibernians-Mosta edzomeccset a Tony Bezzina stadion fel 7tol.hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
több mint 2 éve
Kalmár Zsolti hivatalos Fehérvár#zsaNB2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Spiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
több mint 2 éve
Spiler megvette a szaudi ligát
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..
több mint 2 éve
Semmi kb. Valszeg marad arra való hivatkozással, h jövőre ingyen megy. Aztán majd jövő júniusban hosszabbit a psg-vel 80 milliárdért.Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.amugy akartam is kerdezni, hogy most mi van Mbappéval. mert igy a Kane buborekbol nem nagyon lattam semmit Mbapperol.
Sixo
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.amugy akartam is kerdezni, hogy most mi van Mbappéval. mert igy a Kane buborekbol nem nagyon lattam semmit Mbapperol.
Sixo
csebi
— Kay | Snapchat & IG Ads (@Emini_Sir_Kay) August 11, 2023
több mint 2 éve
Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.amugy akartam is kerdezni, hogy most mi van Mbappéval. mert igy a Kane buborekbol nem nagyon lattam semmit Mbapperol.
Sixo
több mint 2 éve
Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.Érdekes lesz FFP szempontjából h oldják meg a rohadék Chelseanél.Ez egyre jobb. 😂EXCLUSIVE: Moisés Caicedo has just informed Liverpool that he only wants to join Chelsea! 🚨🔵🇪🇨 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 11, 2023
Caicedo has decided to keep his word and only accept Chelsea as personal terms were agreed since end of May.
Chelsea, set to bid again in order to get deal done with Brighton. pic.twitter.com/HI3geVVq9Z
Beki
Mikey