Soccer
Neeeeeeeeee 🥲🥲🥲
Tavaly még egy 14 csapatos első és egy 11 csapatos második csoport volt, két feljutóval és kiesővel a kettő között...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Nem Szoboszlai lesz a legdrágább igazolás a nyáron Liverpoolban!Kezet foghatnak a Chelsea-s agyhalott haverjaikkal. 😀
BREAKING: Liverpool submitted their official bid for Moisés Caicedo tonight and Brighton are set to accept! 🚨🔴#LFC bid, set to break English transfer record — up to £110m total fee.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 11, 2023
Moisés Caicedo will become Liverpool player on Friday, if all goes to plan. pic.twitter.com/cjZV2te10g
🚨 Liverpool reach agreement with Brighton to sign Moises Caicedo for British record £110m. #BHAFC held auction using midnight deadline. #LFC highest bidder, #CFC at £100m. Personal terms a formality + medical planned for Friday in Liverpool @TheAthleticFC https://t.co/cUS7TdNWyL
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 11, 2023
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Na végre bazmeg!!🚨 Liverpool reach agreement with Brighton to sign Moises Caicedo for British record £110m. #BHAFC held auction using midnight deadline. #LFC highest bidder, #CFC at £100m. Personal terms a formality + medical planned for Friday in Liverpool @TheAthleticFC https://t.co/cUS7TdNWyL
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
BREAKING: Liverpool submitted their official bid for Moisés Caicedo tonight and Brighton are set to accept! 🚨🔴#LFC bid, set to break English transfer record — up to £110m total fee.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 11, 2023
Moisés Caicedo will become Liverpool player on Friday, if all goes to plan. pic.twitter.com/cjZV2te10g
🚨 Liverpool reach agreement with Brighton to sign Moises Caicedo for British record £110m. #BHAFC held auction using midnight deadline. #LFC highest bidder, #CFC at £100m. Personal terms a formality + medical planned for Friday in Liverpool @TheAthleticFC https://t.co/cUS7TdNWyL
Szerkesztette: iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Bazzeg, Varga beáll, hányat írunk, 2010?
Poloska vagyok.
Egynyári csoda. Idén kiderül ha nem.Ott szerintem nem annyira erős a keret, csak a csapat van remekül összerakva.Kecsó says fogd meg a Ciffra-palotámatEgész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
iktriad
petey
iktriad
Ott szerintem nem annyira erős a keret, csak a csapat van remekül összerakva.Kecsó says fogd meg a Ciffra-palotámatEgész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
iktriad
petey
Na, a Kecsó tavaly majdnem izgalmassá tudta tenni. Remélem idén is menni fog ez Szabó mesteréknek.Kell is a kihívó, mocsok unalmas evek óta a bajnokságEgész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
iktriad
JC6 - a ruszki
Kecsó says fogd meg a Ciffra-palotámatEgész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
iktriad
Kell is a kihívó, mocsok unalmas evek óta a bajnokságEgész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
iktriad
Egész érzelmes légiósok is vannak ott első blikkre.Szvsz a Debrecen kerete a 2. legerősebb most itthon.
ozibozi
nem kell passzolni Zsuzsi, az olyan úri hóbort.Lehet nélküle sokkal jobban menne már a Lokinak, amolyan CR7 Man U effektet simán el tudok képzelni...
de rühellem ezt a phaszt
petey
Egész jól tartja magát a Loki.Kb egy szint a két csapat. Domingues ma is igazolja, hogy baromi jó igazolása volt a Lokinak. Kb az egyedüli légiós, akit nagyon sajnáltam, hogy el kellett küldenie/adnia a Honvédnak.
Kampman
de rühellem ezt a phaszt