Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Igéretes Loki szabadrúgás közben Bécsben. Most nézem a bal felső sarkot. Mi lennénk a Fenerbahce?Must resist make feNER jokes. 😀
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Most nézem a bal felső sarkot. Mi lennénk a Fenerbahce?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kane számára a Bayern ajánlata:Nem nagy emelés, eddig is keresett 20at majdnem. Inkább a trófeák amit vonzhatják.
3 év/ évi 25 M € 😳
Tony Adams
több mint 2 éve
Csebi mostHa C, akkor vigyázzon, nehogy belehányjon a tubába. Fura hangja lenne utána.
A) örül
B) szomorú
C) részeg
?
warr_b

több mint 2 éve
Csebi mostIrt whatsappon de nem értem. Sosem történt még ilyen.
A) örül
B) szomorú
C) részeg
?
warr_b
Úgyhogy szerintem C
több mint 2 éve
Csebi mostszerintem először B volt, ezért C lett és most már A!
A) örül
B) szomorú
C) részeg
?
warr_b
több mint 2 éve
Csebi mostA) örül
B) szomorú
C) részeg
?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Fradi ezzel szerintem továbbjutottHát ez már akkora előny, hogy már én sem tudom szerintem eljinxelni.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Félidőben fogadtunk ha lesz 5-0, elkezdünk Tatrateazni😅
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hamrun edzőt buktat? 😀
több mint 2 éve
jaja, abból volt pandamájas delfinsteak ebédre. látod már nem tankolsz se ebéd se kakaó kiflivel reggelire 😕bezzeg mikor MOL-os tankolókártyával tankoltam éveken keresztül az jó volt, mi?szívesen fizetjük, ha ez a gond 😀hála Istennek a Fradi megtalálta a helyét nemzetköziben 😀Nekünk legalább van helyünk 😀
petey
Kenny
petey
Kenny
több mint 2 éve
Milyen csapat ez??? 😂😂 A 14-es meg a 12-es mezszámú playa a 40. percben már nem tudott futni..😆🤣Amatőr.
JoeyPorter
több mint 2 éve
bezzeg mikor MOL-os tankolókártyával tankoltam éveken keresztül az jó volt, mi?szívesen fizetjük, ha ez a gond 😀hála Istennek a Fradi megtalálta a helyét nemzetköziben 😀Nekünk legalább van helyünk 😀
petey
Kenny
petey
több mint 2 éve
Amennyi pénzt ezekbe belelapátoktak...szívesen fizetjük, ha ez a gond 😀hála Istennek a Fradi megtalálta a helyét nemzetköziben 😀Nekünk legalább van helyünk 😀
petey
Kenny
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Azért tisztelet a tűzoltózenekarnak, nem adják fel
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Plusz Varga Sapkatrükkös....
Draft

több mint 2 éve
szívesen fizetjük, ha ez a gond 😀hála Istennek a Fradi megtalálta a helyét nemzetköziben 😀Nekünk legalább van helyünk 😀
petey
Kenny
több mint 2 éve
Fradi ezzel szerintem továbbjutott
Draft

több mint 2 éve
hála Istennek a Fradi megtalálta a helyét nemzetköziben 😀Nekünk legalább van helyünk 😀
petey
több mint 2 éve
Közben a Rapid-stadionban kirakták székekből az orosz zászlót. Hallatlan. m.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-babunszki-tamad-elol-a-debrecenben-ime-a-kezdok-2972297

több mint 2 éve
Milyen csapat ez??? 😂😂 A 14-es meg a 12-es mezszámú playa a 40. percben már nem tudott futni..😆🤣
több mint 2 éve
Ha traoré mozdulatát lövésnek vesszük akkor ez amúgy lesLes
davemayer
Bunda
Edző buktatás
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Vargának örülök. Kurva jól mozog egész meccsen.