Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 070 — The Mathematician
De a felnőttek körében kevésbé elterjedt, mert maga a termék az semmi extra.
Sixo
ahogy én tudom kibaszott drága, és nem hogy nem extra de a hasonló cuccok között rossz
valamint van marketing gebasz is azzal hogy mit tartalmaz és mire való

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Hallod Csebi helyedben keresnék egy új csapatot. Hamburg vagy Leverkusen vagy nemtom.

Sixo
nem is értem...nyitni akarnak a fiatal generáció felé, vagy mi ez a deal? barcelona majd arsenal után a bayern is, holott "egy semmi szar" elvileg a cucc. (mondjuk a 3 csapat közül a bayern az egyedüli wtf move)
meg kell hagyni, Paulék kimaxolják rendesen!
bogec7
Fixen a fiataloknak szól. Láttam egy videó arról, hogy az angol fiataloknál mennyire presztízs értéke van annak, hogy ilyent iszol-e. Már-már státusz szimbólum, ettől leszel a szigetországban a 12-16 éves korosztályban menő. De a felnőttek körében kevésbé elterjedt, mert maga a termék az semmi extra.

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 240
Hallod Csebi helyedben keresnék egy új csapatot. Hamburg vagy Leverkusen vagy nemtom.

Sixo
nem is értem...nyitni akarnak a fiatal generáció felé, vagy mi ez a deal? barcelona majd arsenal után a bayern is, holott "egy semmi szar" elvileg a cucc. (mondjuk a 3 csapat közül a bayern az egyedüli wtf move)
meg kell hagyni, Paulék kimaxolják rendesen!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Itt egy prime Maguire

több mint 2 éve
Nagyon vicces, ahogy Caicedo-ért a Chelsea hajtott, Lavia- ért a Pool, megakadt a Caicedo deal, ezért rámozdult a Chelsea Lavia-ra, erre most a Pool Caicedo-t akarja.
Gyönyörű licit háború lesz ebből, 2 kétségbeesett vevővel, és két higgadt eladóval.
Tony Adams
Szóval egyik se megy a Liverpoolba, jóvanakkó.
Mikey
Elég durva lenne ha mind2 Löfliékhez menne.

több mint 2 éve
Pep reakciója h a Bayern megegyezett a spurssel

csebi

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 474 — Lucas Scott
Pep reakciója h a Bayern megegyezett a spurssel

twitter.com/imiasanmia/status/1689605226716663808?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Akkor mindent köszi Harry!!!
dande2
Csak mondom h elég hiteles források szerint is minim fifty fifty a szitu és komolyan hezitál. Azért ez így az egészre szépen felteszi a pontot, csak a popcorn hiányzik
csebi
Köcsög embappé azt hitte, hogy majd róla meg a realéról fog szólni a nyári átigazolási időszak egy kis drámával, de az angol football történelem legjobb játékosa azt mondta drámát azt én is tudok generálni, beszéljenek inkább rólunk !!!

több mint 2 éve
dande2
Csak mondom h elég hiteles források szerint is minim fifty fifty a szitu és komolyan hezitál. Azért ez így az egészre szépen felteszi a pontot, csak a popcorn hiányzik

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Elvileg Bono és de Gea a két jelölt most a Realnal. Felőlem mindkettő jöhet, 1 szezonra tökéletes lenne mindkettő szerintem. Utána meg úgyis jön vissza Kurtos.

Mbappe meg közben marad a psg-ben. Ki hitte volna. 😀
roberto23
Donnarumma, nem jó Nekik? Nem olcsó, de magas...
nagir
Nem hiszem, h Perez szívesen megint leülne alkudozni a psg-vel. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla
Elvileg Bono és de Gea a két jelölt most a Realnal. Felőlem mindkettő jöhet, 1 szezonra tökéletes lenne mindkettő szerintem. Utána meg úgyis jön vissza Kurtos.

roberto23
Donnarumma, nem jó Nekik? Nem olcsó, de magas...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
Sky sports: Harry Kane: Bayern Munich agree deal with Tottenham but England striker 'increasingly likely' to stay. 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Közben a Riyadh Air is megjelenik Európában és az Atlético Madrid főszponzora lesz, források szerint kb 50 millió euróért évente.
zacknorb
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 565
Nagyon vicces, ahogy Caicedo-ért a Chelsea hajtott, Lavia- ért a Pool, megakadt a Caicedo deal, ezért rámozdult a Chelsea Lavia-ra, erre most a Pool Caicedo-t akarja.
Gyönyörű licit háború lesz ebből, 2 kétségbeesett vevővel, és két higgadt eladóval.
Tony Adams
Szóval egyik se megy a Liverpoolba, jóvanakkó.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
na allitolag Sangareval es a PSV-vel is megegyezett a Bayern, erkezik 37 Misiert. @dave mit kell rola tudni? jo lesz veroembernek a kozeppalyara?
csebi
Teljesen. Nem is értettem hogy nem vitték még el, már 2 éve is pl szintű teljesítményt nyújt. Jól szerel, jól olvassa a játékot, mellé a megszerzett labdát sem adja el hanem jól tartja és adja tovább. Távoli lövése sem rossz, igazi klasszikus DMC. A psv már neveli az utódját, mellette kezd már a 18 éves srác, ő nem olyan még fizikálisan de legalább olyan jó lesz 🙂

Jól jár Sangaréval a bayern nagyon.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
na allitolag Sangareval es a PSV-vel is megegyezett a Bayern, erkezik 37 Misiert. @dave mit kell rola tudni? jo lesz veroembernek a kozeppalyara?

több mint 2 éve
Törölt felhasználó

Beki
Szczesny eladó !
Sixo
Világ top5 kapust nem adunk el... ugyanez igaz Perinre is. Ja, mehetnek nyugodtan.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 240
Véget is ért a szezon így kb. Baromi sokat kompenzált a védelem hülyeségeiből.

Csak kapus és csatár nincs, mi baj lehet ebből. Jöhet a maximum Pep foci 11 középpályással.
FLZOLI
ahogy lentebb is írták, ebből de Gea lesz, aki, tekintve, hogy ingyen jön (persze némi fizetési igénnyel) szerintem több, mint korrekt helyettes lesz. persze, nem egy Courtois, de ilyen szintű elérhető kapust sose találsz szezonkezdet előtt 1-2 héttel...sztem.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Beki
Véget is ért a szezon így kb. Baromi sokat kompenzált a védelem hülyeségeiből.

Csak kapus és csatár nincs, mi baj lehet ebből. Jöhet a maximum Pep foci 11 középpályással.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...