Soccer
De a felnőttek körében kevésbé elterjedt, mert maga a termék az semmi extra.ahogy én tudom kibaszott drága, és nem hogy nem extra de a hasonló cuccok között rossz
Sixo
valamint van marketing gebasz is azzal hogy mit tartalmaz és mire való
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Fixen a fiataloknak szól. Láttam egy videó arról, hogy az angol fiataloknál mennyire presztízs értéke van annak, hogy ilyent iszol-e. Már-már státusz szimbólum, ettől leszel a szigetországban a 12-16 éves korosztályban menő. De a felnőttek körében kevésbé elterjedt, mert maga a termék az semmi extra.Hallod Csebi helyedben keresnék egy új csapatot. Hamburg vagy Leverkusen vagy nemtom.nem is értem...nyitni akarnak a fiatal generáció felé, vagy mi ez a deal? barcelona majd arsenal után a bayern is, holott "egy semmi szar" elvileg a cucc. (mondjuk a 3 csapat közül a bayern az egyedüli wtf move)
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 10, 2023
Sixo
meg kell hagyni, Paulék kimaxolják rendesen!
bogec7
Hallod Csebi helyedben keresnék egy új csapatot. Hamburg vagy Leverkusen vagy nemtom.nem is értem...nyitni akarnak a fiatal generáció felé, vagy mi ez a deal? barcelona majd arsenal után a bayern is, holott "egy semmi szar" elvileg a cucc. (mondjuk a 3 csapat közül a bayern az egyedüli wtf move)
Sixo
meg kell hagyni, Paulék kimaxolják rendesen!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Elég durva lenne ha mind2 Löfliékhez menne.Nagyon vicces, ahogy Caicedo-ért a Chelsea hajtott, Lavia- ért a Pool, megakadt a Caicedo deal, ezért rámozdult a Chelsea Lavia-ra, erre most a Pool Caicedo-t akarja.Szóval egyik se megy a Liverpoolba, jóvanakkó.
Gyönyörű licit háború lesz ebből, 2 kétségbeesett vevővel, és két higgadt eladóval.
Tony Adams
Mikey
Moisés Caicedo deal 🚨🇪🇨
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 10, 2023
Brighton made clear they sell Caicedo to the highest bidder — next 24h, crucial.
Chelsea are on it, pushing with ‘dream’ to present Moisés on Sunday.
Liverpool made contact with Brighton in the morning planning to submit formal bid in following hours. pic.twitter.com/tu5kSzU0l6
Pep reakciója h a Bayern megegyezett a spurssel
Pep Guardiola on Harry Kane to Bayern [🎥 @footballdaily]pic.twitter.com/1OX35YG1El
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) August 10, 2023
csebi
twitter.com/imiasanmia/status/1689605226716663808?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Köcsög embappé azt hitte, hogy majd róla meg a realéról fog szólni a nyári átigazolási időszak egy kis drámával, de az angol football történelem legjobb játékosa azt mondta drámát azt én is tudok generálni, beszéljenek inkább rólunk !!!Akkor mindent köszi Harry!!!Csak mondom h elég hiteles források szerint is minim fifty fifty a szitu és komolyan hezitál. Azért ez így az egészre szépen felteszi a pontot, csak a popcorn hiányzik
dande2
csebi
Akkor mindent köszi Harry!!!Csak mondom h elég hiteles források szerint is minim fifty fifty a szitu és komolyan hezitál. Azért ez így az egészre szépen felteszi a pontot, csak a popcorn hiányzik
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem hiszem, h Perez szívesen megint leülne alkudozni a psg-vel. 😀Elvileg Bono és de Gea a két jelölt most a Realnal. Felőlem mindkettő jöhet, 1 szezonra tökéletes lenne mindkettő szerintem. Utána meg úgyis jön vissza Kurtos.Donnarumma, nem jó Nekik? Nem olcsó, de magas...
Mbappe meg közben marad a psg-ben. Ki hitte volna. 😀
roberto23
nagir
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Elvileg Bono és de Gea a két jelölt most a Realnal. Felőlem mindkettő jöhet, 1 szezonra tökéletes lenne mindkettő szerintem. Utána meg úgyis jön vissza Kurtos.Donnarumma, nem jó Nekik? Nem olcsó, de magas...
roberto23

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Understand both Neymar Jr and Paris Saint-Germain are working to find the best solution to part ways this summer, as soon as possible 🚨🔴🔵🇧🇷 #PSG
Both sides working for Neymar to leave.
Neymar has proposals from Al Hilal and MLS. Barça have to decide whether if want to try. pic.twitter.com/ORZtzUCe4F
Közben a Riyadh Air is megjelenik Európában és az Atlético Madrid főszponzora lesz, források szerint kb 50 millió euróért évente.
zacknorb
Saudi Arabia's Public Investment Fund have a new foothold in football. They own Riyadh Air, which now will sponsor Atlético de Madrid. If you haven't heard of Riyadh Air, that is because it was only founded in March and does not plan to start flights for another two years... https://t.co/AoQPVRDIMJ
— Colin Millar (@Millar_Colin) August 10, 2023
Nagyon vicces, ahogy Caicedo-ért a Chelsea hajtott, Lavia- ért a Pool, megakadt a Caicedo deal, ezért rámozdult a Chelsea Lavia-ra, erre most a Pool Caicedo-t akarja.Szóval egyik se megy a Liverpoolba, jóvanakkó.
Gyönyörű licit háború lesz ebből, 2 kétségbeesett vevővel, és két higgadt eladóval.
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Excl: Denis Zakaria to AS Monaco, here we go! Agreement in place with Juventus for €20m fixed fee plus important sell on clause 🚨⚪️🔴 #ASMonaco
Agreement sealed also with Zakaria on personal terms, now on his way to the medical tests.
Juve have huge percentage on future sale. pic.twitter.com/Zg3QJ3CRPm
na allitolag Sangareval es a PSV-vel is megegyezett a Bayern, erkezik 37 Misiert. @dave mit kell rola tudni? jo lesz veroembernek a kozeppalyara?Teljesen. Nem is értettem hogy nem vitték még el, már 2 éve is pl szintű teljesítményt nyújt. Jól szerel, jól olvassa a játékot, mellé a megszerzett labdát sem adja el hanem jól tartja és adja tovább. Távoli lövése sem rossz, igazi klasszikus DMC. A psv már neveli az utódját, mellette kezd már a 18 éves srác, ő nem olyan még fizikálisan de legalább olyan jó lesz 🙂
csebi
Jól jár Sangaréval a bayern nagyon.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Világ top5 kapust nem adunk el... ugyanez igaz Perinre is. Ja, mehetnek nyugodtan.Szczesny eladó !BREAKING: Thibaut Courtois has broken his ACL. 🚨⚪️⚠️ #RealMadrid
“After the tests carried out on our player Thibaut Courtois, he’s been diagnosed with a rupture of the anterior cruciate ligament of his left knee. The player will undergo surgery in the coming days”. pic.twitter.com/Eywu1KJ4fX
Beki
Sixo
Véget is ért a szezon így kb. Baromi sokat kompenzált a védelem hülyeségeiből.ahogy lentebb is írták, ebből de Gea lesz, aki, tekintve, hogy ingyen jön (persze némi fizetési igénnyel) szerintem több, mint korrekt helyettes lesz. persze, nem egy Courtois, de ilyen szintű elérhető kapust sose találsz szezonkezdet előtt 1-2 héttel...sztem.
Csak kapus és csatár nincs, mi baj lehet ebből. Jöhet a maximum Pep foci 11 középpályással.
FLZOLI
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Véget is ért a szezon így kb. Baromi sokat kompenzált a védelem hülyeségeiből.BREAKING: Thibaut Courtois has broken his ACL. 🚨⚪️⚠️ #RealMadrid
“After the tests carried out on our player Thibaut Courtois, he’s been diagnosed with a rupture of the anterior cruciate ligament of his left knee. The player will undergo surgery in the coming days”. pic.twitter.com/Eywu1KJ4fX
Beki
Csak kapus és csatár nincs, mi baj lehet ebből. Jöhet a maximum Pep foci 11 középpályással.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...