Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon dizájnos ez a fűnyírás Burtonben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 641 — Csodabogár
30M font ezért a balfaszért, édes istenem...
Beki
Low blockban lehet egy értelmes játékos. A MU-ban sosem tudott működni.
Heisman nádor
ez a faszi sehol nem tud működni. rip Vasas 😀

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 641 — Csodabogár

zacknorb
Remélem sminkelnek neki hajat majd, olyan Vásáry André módra
FLZOLI
#kopaszokarepeopletoo

több mint 2 éve
Raya-val végül nem terheltük az idei transzfer keretet, 3 milliós kölcsön után jövőre kell a 27 millát kifizetni.

Szerk: Nem kötelező a 27 M, csak opció, ez még jobb.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ross Barkley - Luton Town
zacknorb
Jake Luton mikor igazol már oda? 😊
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 466 — Lucas Scott
nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögött
és értem hogy mint BM fan zavar hogy valakinek jobb lehetőségei vannak (ami azért masszívan álszent a bundást nézve)
Negritis, a vajda
nem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
Hamburg (bundas2) - Stuttgart, Juventus, Napoli, Vancouver - Stuttgart, RB - City, sajat neveles(vagy Chelsea youth), Juventus - PSG.

azert, ha megnezzuk mondjuk a dortmund kezdojet:
Stuttgart - Koln/Union Berlin, FCB, FCB/Freiburg, Gladbach - Juventus, BM - Leverkusen, Salzburg, PSV - Ajax

egyik oldalon van 3 igazolas a bundasbol 1bol, masik oldalon meg 7. raadasul asszem az osszigazolas szam is mar boven a Dortmund fele hajlitodott az elmult 5-6 evben, sokkal jobban tamaszkodnak a bundasra, mint a Bayern.
csebi
de a dortmundba az megy országon belül aki a bayernnek nem kell. nem?
peach
Ez nem igaz. Holnap osszeszedem kik voltak azok, akikre ez nem igaz. Így hirtelen fejből: Reus, Brandt (illetve Can bár ugye ő technikailag nem orszagon belül ment)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 618 — I like the Texans, I like who we are
Valamelyik reálos mondjon már pár szép jelzőt Gavira

Sixo
Szerintem a mélynövése miatt van benne egy kis kisebbségi komplexus. Messi a magasságát kiválóan kompenzálta a játékával és neki elég is volt ennyi de Gavi láthatóan pár iq ponttal lejjebb helyezkedik el, pedig a tehetsége egyértelműen megvan.
Nemes samu09
1.73-mal annyira mélynövésű lenne a focisták között? Kapus poszton oké, védőként is, de a posztján azért nem annyira a alacsony ő, hogy emiatt legyenek komplexusai.
Jughead
random 10/10-es gárék adnak neki telószámot dedikálásnál, mire lenne komplexusa?

zacknorb
1: Ha alapból nem olyan körökben mozgok, hogy rendszeresen találkozzak gazdag/híres emberekkel és komolyabban tudjak ismerkedni, hanem egy random autogram osztáson adom oda papír cetlin a számom, akkor csak aranyásó vagyok.
2: Ha választanom kellene hogy a következő években Szoboszlai vagy Gavi lőcsöljön rendszeresen, előbbi lenne a választás.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 876 — a new hope (again)
nem azt akarom mondani hogy a City mindent jól csinál és nincs vaj a fülük mögött
és értem hogy mint BM fan zavar hogy valakinek jobb lehetőségei vannak (ami azért masszívan álszent a bundást nézve)
Negritis, a vajda
nem, nem vagyok alszent. elismerem, hogy anno a BM egy jo hosszu idoszakaban durvan rabolta a bundast. azonban most mar ez nem annyira egyertelmu, mert valtozott az atigazolasi piacunk, es igy nezne ki a jelenlegi kezdonk azt tekintve honnan erkezett:
Hamburg (bundas2) - Stuttgart, Juventus, Napoli, Vancouver - Stuttgart, RB - City, sajat neveles(vagy Chelsea youth), Juventus - PSG.

Stuttgart - Koln/Union Berlin, FCB, FCB/Freiburg, Gladbach - Juventus, BM - Leverkusen, Salzburg, PSV - Ajax

egyik oldalon van 3 igazolas a bundasbol 1bol, masik oldalon meg 7. raadasul asszem az osszigazolas szam is mar boven a Dortmund fele hajlitodott az elmult 5-6 evben, sokkal jobban tamaszkodnak a bundasra, mint a Bayern.
csebi
de a dortmundba az megy országon belül aki a bayernnek nem kell. nem?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

zacknorb
Remélem sminkelnek neki hajat majd, olyan Vásáry André módra

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 008
Negritis, a vajda

csebi
Nem értem ez miért probléma. Mindegyik bajnokságban van hierarchia, az erősebb, gazdagabb csapatok jó esetben eltartjak a kicsiket.
FLZOLI
Én sem értem. Ha meg külföldről igazolnak akkor meg jönnek a károgók, hogy miért nem játszanak hazai játékosok a csapatban.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Negritis, a vajda

csebi
Nem értem ez miért probléma. Mindegyik bajnokságban van hierarchia, az erősebb, gazdagabb csapatok jó esetben eltartjak a kicsiket.

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Minden bajnokcsapat edzőt buktat ahogy látom..😁
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Ross Barkley - Luton Town

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
több mint 2 éve

Sixo
Szerintem a mélynövése miatt van benne egy kis kisebbségi komplexus. Messi a magasságát kiválóan kompenzálta a játékával és neki elég is volt ennyi de Gavi láthatóan pár iq ponttal lejjebb helyezkedik el, pedig a tehetsége egyértelműen megvan.
Nemes samu09
1.73-mal annyira mélynövésű lenne a focisták között? Kapus poszton oké, védőként is, de a posztján azért nem annyira a alacsony ő, hogy emiatt legyenek komplexusai.
Jughead
random 10/10-es gárék adnak neki telószámot dedikálásnál, mire lenne komplexusa?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 511

Sixo
Nemes samu09
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
Mèg èn mint Barcás se tudok mit mondani 😏a tehetsége tan meg lenne, hogy mondjuk Iniesta 2.0 legyen (Pedri a Xavi 2.0) de emberileg nagyon távol van tőle....
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 618 — I like the Texans, I like who we are

Sixo
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 466 — Lucas Scott
Negritis, a vajda

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
30M font ezért a balfaszért, édes istenem...
Beki
Low blockban lehet egy értelmes játékos. A MU-ban sosem tudott működni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 064 — The Mathematician
nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.
csebi
-60ban vannak egy olyan évben mikor BL-t és PL-t nyertek
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
nyilvan jo úton haladnak ezekkel, hogy meg legyen a squad cost ratiojuk, amiben nem csak a hivatalos transzfer dijak szamitanak bele ugye.
2013/14 ota egyetlen atigazolasi szezon volt, amikor a 100 M EURt + nem leptek tul, es 2017 ota nem volt olyan ev, hogy legalabb 1 jatekosra ne adtak ki volna minimum 60 M EURt.
osszehasonlitas:
Real Madrid (direkt nem a BMt hozom peldanak, hanem egy masik BL gyoztes az utobbi evekbol): 2013 ota 6 evuk is volt, hogy 100 M alatt maradtak koltesben, plusz szinten 6, amikor 60 millat nem koltottek egy jatekosra.
csebi
a Real mondjuk szar példa mert ott brutális adósságot kellett/kell ledolgozni
Negritis, a vajda
akkor ott a BM meg lehet nezni. de megjegyzem meg a Chelsea is dupla annyi evvel rendelkezik, ahol nem koltottek 100 Mt mint a City.
vagy ott a Liverpool: 5 szezonjuk van 100 M alatt, 7 szezon mikor nem koltottek egyetlen jatekosra 60 Millat, de osszesen 5 jatekost vettek 60 M EURertt legalabb, mig ebben az idoben a City dupla ennyit. bar gondolom ezek is szar peldak.
csebi
nem feltétlen szar példák
sőt a Pool, Chelsea közelebb is van a valósághoz a TVs pénzek miatt
viszont ugye a Pool esetében probléma volt a korábbi tulajokkal és örökségükkel, valamint a klubhoz se feltétlen akartak jönni
a Chelsea esetében is voltak tulajdonosi és FFP balhék is

football-finance.com/1-bundesliga-tv-revenue-distribution/
 sportsjournal.io/premier-league-football-clubs-tv-rights-revenue-data/
 www.sportsbusinessjournal.com/Daily/Issues/2022/12/30/Leagues-and-Governing-Bodies/la-liga-real-madrid-broadcast-revenue.aspx

viszont csak az otthoni TV-s pénzek dupla annyit jelentenek mint más klubok
és akkor ehhez jön hozzá hogy tulajdonosi stabilitás és akarat is van hozzá

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!