Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Nah jó ez azért már sok lenne.

több mint 2 éve
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/hivatalos-elhalasztjak-az-aek-dinamo-meccset-a-halalos-keseles-miatt/2023080809130273525

több mint 2 éve
@csebi

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 064 — The Mathematician
Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?
Heisman nádor
Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Sixo
+1
illetve premier league fantasy-t tol itt valaki?
bogec7
külön topic
Játékok-Egyéb játékok-Fantasy Premier League

tipper.io-ra én fix +1
zacknorb
én is benne vagyok egy tipper.io-ban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?
Heisman nádor
Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Sixo
+1
bogec7
külön topic
Játékok-Egyéb játékok-Fantasy Premier League

tipper.io-ra én fix +1

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 240
Heisman nádor
Sixo
+1

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Heisman nádor

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
najó, ha már úgyis elő-előjöttek utóbbiakban a mezek, ez gyönyörű lett, mind a színek, mind a vörös ördög címer 😍

bogec7
simán ezt kéne idegenben hordaniuk a fekete-fehér ocsmányság helyett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 240
najó, ha már úgyis elő-előjöttek utóbbiakban a mezek, ez gyönyörű lett, mind a színek, mind a vörös ördög címer 😍

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/653386830_18097690078792198_3962333939042910598_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=-uFjLDVYfFUQ7kNvwEMEShb&_nc_oc=AdovRqBcXptCJLHFHPgCIpm4mxVJCwB4dwUBgFxIeUMENWVQCp0g7xi-FymetB5dX5s&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=aRj2eMf-benZk180lTHiGg&oh=00_Af2M4cih9ZkP0vYH5-xdT_ZoRVVnF-9XuX7O-caijVzDlA&oe=69F0F010
Manchester United on Instagram: "You don’t choose the Devil. The Devil chooses you. Our 2023/24 third shirt by @adidasFootball is out now. #MUFC #ManUtd @adidasFootball"
921K likes, 5,511 comments - manutd on August 8, 2023: "You don’t choose the Devil. The Devil chooses you. Our 2023/24 third shirt by @adidasFootball is out now. #MUFC #ManUtd @adidasFootball".

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Sietnem kell, így ma nincs rím, csak hír: friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
aek-dinamo utcai harcokban is leszurtak egy embert. a gorog oldalrol.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 464 — Lucas Scott
akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?
Toto21
meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
csebi
egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.
Toto21
irtam is nem olyan regen, hogy ha Spurs nem fogadja el ezt az ajanlatot, ami mar 100 M EUR korul van plusz bonusok akkor menjunk tovabb, es nezzuk meg Telt mit tudna kozepcsatarnak (ot eleve amugy szelre hoztuk, de kapu elott kozvetlenul is jonak tunt).

Pavard korul en is epp gondolkoztam, hogy nagy a csend, semmi nincsen. vszeg kitolti a szerzodeset mar, meglepodnek, ha elmenne.
csebi
En nem bizom a Tel mint elsoszamu csatar megoldasban. Eleg sokat hibazott iden a felkeszuleseken, mintha remegne a laba a kapu elott. Marpedig lattuk tavaly, hogy normalis csatarjatek nelkul ha nincs szerencsenk nem mukodik a dolog. Egyebkent en a vezetoseg helyebe gyorsan beprobalkoznrk Vlahovicert.
Brotesz
Komoly klub nem indul neki egy zöldfülüvel a szezonnak az egyik legfontosabb poszton. Ha meg igen, az legyen akkor már öreg,sérülékeny saját nevelés, akár Madridban....

Akkor már inkább lerabolják az egyik bundás kiscsapatot.
FLZOLI
csak a tavalyi év után megszuntunk komoly klub lenni 😊

de nem cinikusan: Fullkrug lenyegeben az utolso realis opcio ( Koulu Mouni nem az), o meg egy Peterson 2.0, ot meg lattuk, hogy mit ert el Munchenben.
Vlahovic nalam vmiert nem adja, en nem vennem meg ot. tul sok gol tizibol, osszjatekban asszem annyira nem jo, de teny, hogy labdakat megtart, parharcokat nyer, es tizenhatoson belul szerzi a goljait. de nem adnek erte annyit, amennyit ker erte a Juventus foleg h ott a Chelsei is a licithaboruban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Vlahovicsot tavaly télen Cabrallal próbálta pótolni Fiorentina. Most adták fel és tovább adták a Benficanak. Helyére Nzola érkezik, aki remek éven van túl a Speziában.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan
Néztem a Pool meccset. Hát Darwin fiam nem tudom mikor jön ki a xG száma ténylegesen amilyen helyzetekbe kerül, de ez nem ma volt.
Heisman nádor
valamelyik felkészülésin vert kettőt, azzal meg is volt az előszezonra.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Toth Milan Vasas.
Velemenyem szerint jobb mint a tulhypeolt Beke.
Remelem fog jatszani, es nem ragad lent a masodban, tul jo adottsagi vannak.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Retardált ez a West Ham, irány a másod osztály... 70+ millió az MU szemetéért...

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Néztem a Pool meccset. Hát Darwin fiam nem tudom mikor jön ki a xG száma ténylegesen amilyen helyzetekbe kerül, de ez nem ma volt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 432
Szobonak megvan az első asszisztja, meglepően kevés labdát kap. Nagyon szenvedősnek néz ki a szezon eleje a Poolnak, és Szobonak is.
Nomac
Nincs területe, ha meg üresen van elönzőzik a társak. Az edző ha ad neki időt, meg teret még, akkor simán lehet még akármi is.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 435 — balazs.t85@gmail.com
Szobonak megvan az első asszisztja, meglepően kevés labdát kap. Nagyon szenvedősnek néz ki a szezon eleje a Poolnak, és Szobonak is.
több mint 2 éve
40 évesen sem hagyja abba.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Tony Adams

Tony Adams
Kiélt drogosból már nem lesz semmi

több mint 2 éve

Tony Adams

Tony Adams
Szélső támadóból pont kéne még 2 nekik. FFPbe meg hogy fogják beszorítani? Eladnak megint 5 játékost?