Soccer
No negotiations, no talks, nothing at all between Thiago Alcantara and Sevilla despite links. ⛔️⚪️🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2023
Thiago, only focused on Liverpool. pic.twitter.com/pHSHem13WJ
Not only Harry Kane. FC Bayern internal talks today will also touch on goalkeeper situation after Sommer joined Inter, as Manuel Neuer underwent a minor operation last Sunday 🔴 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 8, 2023
Decision on new GK is close. Bounou remains in list, Rulli also as @Plettigoal called. pic.twitter.com/jTEcgGQQey
én is benne vagyok egy tipper.io-bankülön topic+1Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Heisman nádor
Sixo
illetve premier league fantasy-t tol itt valaki?
bogec7
Játékok-Egyéb játékok-Fantasy Premier League
tipper.io-ra én fix +1
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
külön topic+1Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Heisman nádor
Sixo
bogec7
Játékok-Egyéb játékok-Fantasy Premier League
tipper.io-ra én fix +1
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
+1Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Heisman nádor
Sixo
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
najó, ha már úgyis elő-előjöttek utóbbiakban a mezek, ez gyönyörű lett, mind a színek, mind a vörös ördög címer 😍simán ezt kéne idegenben hordaniuk a fekete-fehér ocsmányság helyett
bogec7

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
csak a tavalyi év után megszuntunk komoly klub lenni 😊Komoly klub nem indul neki egy zöldfülüvel a szezonnak az egyik legfontosabb poszton. Ha meg igen, az legyen akkor már öreg,sérülékeny saját nevelés, akár Madridban....En nem bizom a Tel mint elsoszamu csatar megoldasban. Eleg sokat hibazott iden a felkeszuleseken, mintha remegne a laba a kapu elott. Marpedig lattuk tavaly, hogy normalis csatarjatek nelkul ha nincs szerencsenk nem mukodik a dolog. Egyebkent en a vezetoseg helyebe gyorsan beprobalkoznrk Vlahovicert.irtam is nem olyan regen, hogy ha Spurs nem fogadja el ezt az ajanlatot, ami mar 100 M EUR korul van plusz bonusok akkor menjunk tovabb, es nezzuk meg Telt mit tudna kozepcsatarnak (ot eleve amugy szelre hoztuk, de kapu elott kozvetlenul is jonak tunt).egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
Toto21
csebi
Toto21
Pavard korul en is epp gondolkoztam, hogy nagy a csend, semmi nincsen. vszeg kitolti a szerzodeset mar, meglepodnek, ha elmenne.
csebi
Brotesz
Akkor már inkább lerabolják az egyik bundás kiscsapatot.
FLZOLI
de nem cinikusan: Fullkrug lenyegeben az utolso realis opcio ( Koulu Mouni nem az), o meg egy Peterson 2.0, ot meg lattuk, hogy mit ert el Munchenben.
Vlahovic nalam vmiert nem adja, en nem vennem meg ot. tul sok gol tizibol, osszjatekban asszem annyira nem jo, de teny, hogy labdakat megtart, parharcokat nyer, es tizenhatoson belul szerzi a goljait. de nem adnek erte annyit, amennyit ker erte a Juventus foleg h ott a Chelsei is a licithaboruban.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Manchester United expect Fred sale to advance next week. Sources guarantee he will 100% leave the club. 🔴🇧🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 6, 2023
Negotiations will also continue with Real Sociedad for Donny van de Beek. pic.twitter.com/QLizWiFAWC
Néztem a Pool meccset. Hát Darwin fiam nem tudom mikor jön ki a xG száma ténylegesen amilyen helyzetekbe kerül, de ez nem ma volt.valamelyik felkészülésin vert kettőt, azzal meg is volt az előszezonra.
Heisman nádor
Manchester United rejected £30m bid from West Ham for Scott McTominay. Up to West Ham whether they want to bid again or move on. 🚨🔴 #MUFC
Negotiations for Harry Maguire remain ongoing but not at advanced stages yet. pic.twitter.com/ds8FNo7kf7
Velemenyem szerint jobb mint a tulhypeolt Beke.
Remelem fog jatszani, es nem ragad lent a masodban, tul jo adottsagi vannak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Szobonak megvan az első asszisztja, meglepően kevés labdát kap. Nagyon szenvedősnek néz ki a szezon eleje a Poolnak, és Szobonak is.Nincs területe, ha meg üresen van elönzőzik a társak. Az edző ha ad neki időt, meg teret még, akkor simán lehet még akármi is.
Nomac
Szerkesztette: ozibozi
Andrés Iniesta signs for Emirates Club FC from Ras Al-khaimah in UAE — he will arrive in Dubai tonight 🚨🇪🇸🇦🇪
Iniesta will sign the contract on Tuesday morning, it will be valid until June 2024 with option until 2025.
Here we go 🧞♂️ pic.twitter.com/x7Ky0wN6dv
Kiélt drogosból már nem lesz semmiBreaking | Neymar has informed the PSG management that he wants to leave, according to L'Équipe. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) August 7, 2023
Tony AdamsBreaking | Neymar's entourage is in continued discussions with Chelsea. More follows. (RMC)
Tony Adams
Szélső támadóból pont kéne még 2 nekik. FFPbe meg hogy fogják beszorítani? Eladnak megint 5 játékost?Breaking | Neymar has informed the PSG management that he wants to leave, according to L'Équipe. More follows.
Tony AdamsBreaking | Neymar's entourage is in continued discussions with Chelsea. More follows. (RMC)
Tony Adams