Soccer
Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste
StormST
Tottenham have rejected Bayern €100m package bid for Harry Kane — as called by @David_Ornstein. Daniel Levy said no to German club proposal. ⚪️⛔️ #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2023
Bayern will discuss internally on how to proceed after proposal turned down — meeting will take place soon. pic.twitter.com/jLAtv6uEWQ
Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
alatriste

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
West Ham United have reached a verbal agreement with Ajax to sign Edson Alvarez for around €40million (£34.4m) including bonuses.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) August 7, 2023
More from @David_Ornstein
Chelsea and Juventus have scheduled new round of talks to discuss Vlahović and Lukaku swap deal. It will take place via intermediaries. 🚨🔵 #Juve #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2023
Juve insist on €40m fee to be included but crucial point is Chelsea decision on Vlahović — it’s up to Pochettino. pic.twitter.com/Mv33VqjjEv
Chelsea are set to step up their interest in Leeds United’s Tyler Adams this week.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) August 7, 2023
The USMNT midfielder's contract at Leeds contains a release clause in the region of £20million.
✍️ @PhilHay_ & @SJohnsonSport https://t.co/2PJkAdJZEQ
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Liverpool Fc
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
nso ezt is benéztelassan lemerulsz, tedd fel toltore.
uploads.disquscdn.com/images/de8997b043dfa25750f09262c35e00a47bd1ca7e3c890d7d312657941f789f04.jpg
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Zalgiris/Hacken - Fradi/HamrunLegyen Zalgiris!
Löfli
Készítem magam a nonstop lambadára.
Poloska vagyok.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Zalgiris/Hacken - Fradi/Hamrunakkor csak osszefutunk a Hackennel. vagy inkabb legyen a KÍ bowl?
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Rüstü, Sükür, Bastürk, Hakan Sükür már nem divat ezek szerint?Nem buta fiú ez D.Beckham sem.Isztambulban három különböző mezt láttam az embereken, semmi mást: Realos Arda Guler, szaudi Ronaldo meg Miami Messi
ozibozi
r.baggio
built for this shit
Nem buta fiú ez D.Beckham sem.Isztambulban három különböző mezt láttam az embereken, semmi mást: Realos Arda Guler, szaudi Ronaldo meg Miami Messi
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
irtam is nem olyan regen, hogy ha Spurs nem fogadja el ezt az ajanlatot, ami mar 100 M EUR korul van plusz bonusok akkor menjunk tovabb, es nezzuk meg Telt mit tudna kozepcsatarnak (ot eleve amugy szelre hoztuk, de kapu elott kozvetlenul is jonak tunt).egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
Toto21
csebi
Toto21
Pavard korul en is epp gondolkoztam, hogy nagy a csend, semmi nincsen. vszeg kitolti a szerzodeset mar, meglepodnek, ha elmenne.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Sam Kerr maga az isten(no), de elnezem ezt a kommentet 😀Én alapból ezt a Chelsea vonalat Emma Hayestűl Sam Kerrestűl nem kedvelem, főleg a ligakupa döntő után. Eidevall kerete a nyerő, Miedema, Leah, McCabe, stb. 😊Mekkora paraszt ez a Lauren JamesEgesz meccsen "embereztek" rajta, eleg jo huzas a nigeriaik edzojetol.
Heisman nádor
Persze ettol meg oriasi butasag, de ertheto szerintem. Nem vedheto, de ertheto. Elontotte a fos az agyat, ahogy a szep magyar mondas tartja 😀
Borbinho
Heisman nádor
Nekem mondjuk Guro Reiten a kedvencem, de nyilvan Arsenal es Chelsea fankent nem fogunk megegyezni 😀
Nekem Emma Hayes is szimpatikus, kellenek az eros/hatarozott nok a sportnak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Borzasztó szépen játszott Nigéria, az meg h fizikálisan védekeznek várható volt... az angolok meg vártak, h majdcsak lesz valami/biztosra vették hogy megnyerik a meccset. Hát nem, és Nigéria volt a jobb csapat eddig.Mekkora paraszt ez a Lauren JamesEgesz meccsen "embereztek" rajta, eleg jo huzas a nigeriaik edzojetol.
Heisman nádor
Persze ettol meg oriasi butasag, de ertheto szerintem. Nem vedheto, de ertheto. Elontotte a fos az agyat, ahogy a szep magyar mondas tartja 😀
Borbinho
Szomorú, hogy náluk már megjelentek a férfifocira jellemző jegyek, pl fetrengés/színészkedés tiziért, meg az ilyen sportszerűtlenségek...
szerk: na most a nigériaiak is kezdik eljátszani a nagyhalált úgy látom.... :sigh: asszem maradok a japán meccseknél.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Én alapból ezt a Chelsea vonalat Emma Hayestűl Sam Kerrestűl nem kedvelem, főleg a ligakupa döntő után. Eidevall kerete a nyerő, Miedema, Leah, McCabe, stb. 😊Mekkora paraszt ez a Lauren JamesEgesz meccsen "embereztek" rajta, eleg jo huzas a nigeriaik edzojetol.
Heisman nádor
Borbinho
England players 🤝 getting sent off in World Cup knockout games...#FIFAWWC #ENG v #NGA pic.twitter.com/4h6XoLTcD2
— Match of the Day (@BBCMOTD) August 7, 2023
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ja, akkor mea culpa. Azt hittem ez is olyan, mint a Fradi-ellenfeleknél.ezt írta az NSO, de nem azokA DVSC LEHETSÉGES ELLENFELEIDe, a vesztesek, mert ezek Európa Liga párharcok. A vesztesek esnek le a konfettibe.
FC Bruges (belga)–Akureyri (izlandi)
Sabah (azeri)–Partizan Beograde (szerb)
Hajduk Split (horvát)–PAOK (görög)
AEK Larnaca (ciprusi)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
Fiorentina (olasz)
(hülye NSO szerint a párharcok vesztesei, de nyilván nem)
zacknorb
Bálesz
ezek is konfetti 3. körösek, a Fio meg itt kezd a Juve helyett
3. körös EL párharcból 7 db van, 5 bajnoki és 2 "main path" - (Olimpiacos-Genk, Slavia Praha-Dnipro)
zacknorb
Akkor viszont necces lesz, mert a várható továbbjutók közül nem nagyon tudok olyat, aki ellen túl sok sansz lenne 😕

Mekkora paraszt ez a Lauren JamesEgesz meccsen "embereztek" rajta, eleg jo huzas a nigeriaik edzojetol.
Heisman nádor