Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.
alatriste
Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
StormST
Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.
alatriste
Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 464 — Lucas Scott
na akkor allitolag Levy nemet mondott a legutobbi ajanlatra.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
nso ezt is benézte

uploads.disquscdn.com/images/de8997b043dfa25750f09262c35e00a47bd1ca7e3c890d7d312657941f789f04.jpg
deyell
lassan lemerulsz, tedd fel toltore.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
nso ezt is benézte

built for this shit

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Zalgiris/Hacken - Fradi/Hamrun
Löfli
Legyen Zalgiris!
Készítem magam a nonstop lambadára.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 299
DVSC/Rapid - Fiorentina 😀
Löfli
sima az út a csoportkörbe!
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
DVSC/Rapid - Fiorentina 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Löfli
akkor csak osszefutunk a Hackennel. vagy inkabb legyen a KÍ bowl?

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
Nem buta fiú ez D.Beckham sem.
ozibozi
Isztambulban három különböző mezt láttam az embereken, semmi mást: Realos Arda Guler, szaudi Ronaldo meg Miami Messi
r.baggio
Rüstü, Sükür, Bastürk, Hakan Sükür már nem divat ezek szerint?

built for this shit

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem buta fiú ez D.Beckham sem.
ozibozi
Isztambulban három különböző mezt láttam az embereken, semmi mást: Realos Arda Guler, szaudi Ronaldo meg Miami Messi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Nincs olyan szerencsénk hogy az amerikaiak és az angolok is kiessenek 2 nap alatt 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nigériai lányok nem tanultak meg 11est rúgni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?
Toto21
meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
csebi
egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.
Toto21
irtam is nem olyan regen, hogy ha Spurs nem fogadja el ezt az ajanlatot, ami mar 100 M EUR korul van plusz bonusok akkor menjunk tovabb, es nezzuk meg Telt mit tudna kozepcsatarnak (ot eleve amugy szelre hoztuk, de kapu elott kozvetlenul is jonak tunt).

Pavard korul en is epp gondolkoztam, hogy nagy a csend, semmi nincsen. vszeg kitolti a szerzodeset mar, meglepodnek, ha elmenne.

több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Kérem a mágnest kapcsolják ki a stadionban!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mekkora paraszt ez a Lauren James
Heisman nádor
Egesz meccsen "embereztek" rajta, eleg jo huzas a nigeriaik edzojetol.

Persze ettol meg oriasi butasag, de ertheto szerintem. Nem vedheto, de ertheto. Elontotte a fos az agyat, ahogy a szep magyar mondas tartja 😀
Borbinho
Én alapból ezt a Chelsea vonalat Emma Hayestűl Sam Kerrestűl nem kedvelem, főleg a ligakupa döntő után. Eidevall kerete a nyerő, Miedema, Leah, McCabe, stb. 😊
Heisman nádor
Sam Kerr maga az isten(no), de elnezem ezt a kommentet 😀

Nekem mondjuk Guro Reiten a kedvencem, de nyilvan Arsenal es Chelsea fankent nem fogunk megegyezni 😀
Nekem Emma Hayes is szimpatikus, kellenek az eros/hatarozott nok a sportnak.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Heisman nádor

Persze ettol meg oriasi butasag, de ertheto szerintem. Nem vedheto, de ertheto. Elontotte a fos az agyat, ahogy a szep magyar mondas tartja 😀
Borbinho
Borzasztó szépen játszott Nigéria, az meg h fizikálisan védekeznek várható volt... az angolok meg vártak, h majdcsak lesz valami/biztosra vették hogy megnyerik a meccset. Hát nem, és Nigéria volt a jobb csapat eddig.

Szomorú, hogy náluk már megjelentek a férfifocira jellemző jegyek, pl fetrengés/színészkedés tiziért, meg az ilyen sportszerűtlenségek...

szerk: na most a nigériaiak is kezdik eljátszani a nagyhalált úgy látom.... :sigh: asszem maradok a japán meccseknél.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Heisman nádor

Borbinho
Én alapból ezt a Chelsea vonalat Emma Hayestűl Sam Kerrestűl nem kedvelem, főleg a ligakupa döntő után. Eidevall kerete a nyerő, Miedema, Leah, McCabe, stb. 😊

több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
A DVSC LEHETSÉGES ELLENFELEI
FC Bruges (belga)–Akureyri (izlandi)
Sabah (azeri)–Partizan Beograde (szerb)
Hajduk Split (horvát)–PAOK (görög)
AEK Larnaca (ciprusi)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
Fiorentina (olasz)

(hülye NSO szerint a párharcok vesztesei, de nyilván nem)
zacknorb
De, a vesztesek, mert ezek Európa Liga párharcok. A vesztesek esnek le a konfettibe.
Bálesz
ezt írta az NSO, de nem azok
ezek is konfetti 3. körösek, a Fio meg itt kezd a Juve helyett
3. körös EL párharcból 7 db van, 5 bajnoki és 2 "main path" - (Olimpiacos-Genk, Slavia Praha-Dnipro)
zacknorb
Ja, akkor mea culpa. Azt hittem ez is olyan, mint a Fradi-ellenfeleknél.
Akkor viszont necces lesz, mert a várható továbbjutók közül nem nagyon tudok olyat, aki ellen túl sok sansz lenne 😕

több mint 2 éve
Heisman nádor