Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mi az isten, nem is tudtam, hogy a Benficából ilyen olcsón is el lehet vinni játékosokat.Gonçalo Ramos to Paris Saint-Germain, here we go! Verbal agreement in place on €80m deal, documents are being prepared 🚨🔴🔵 #PSG
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 6, 2023
€65m fixed fee, €15m add-ons — it will be loan move with obligation to buy in 2024 due to Financial Fair Play issues.
Medical next week. pic.twitter.com/aAsiMjAgwM
több mint 2 éve
grat a Fradinak, hát szerintem ezt nem minden csapat tudná, hogy hátrányból rárúg 3-at. viszont a magyarok, Baráth, Varga, Katona nem Fradi szint. Vidi meg szerintem összekapja magát hátul a szezonra és a játékot nézve nem fognak kiesés ellen menni. ég-és föld a kép tavalyhoz képest.
több mint 2 éve
Ami azért a Citynek és az Arsenalnak is jó hír, hogy valszeg jövőre is a mezőny elejére őket kell várni, hasonló meccs volt a tavalyiakhoz, rosszabb nem lehet egyik csapat sem, csak most nekünk is bepattant. Pool talán még aki ebbe beleszólhat. Persze korán van még.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kodrót Makreckis megkerülte mint hold a földet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Ennyi, aztan mindenki magyarazhatna amit akar.hát idén a PL ezekről az orbitális hosszabbításokról fog szólni, már látom 😊Jobb megoldás, mint ami eddig ment, de sokkal logikusabb lenne a tiszta játékidő.
NB2
Jughead
Itt pl a masodik felidoben semmi olyan nem tortent ami indokolta a 8 percet, ha az lenne akkor meg mindig valósan látnánk h mennyit is kellett volna "hosszabbítani"
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Óvszer?😂😂😂Védelem, védelemről beszéltem.Vidi vedelem azért tenyleg brutalis, nem biztos hogy így nb1 lesz jövőre. 50 méteren keresztül szállt a labda a hosszúra...azért egy nem rossz játékkal 3-at verni a csilliárdos Fradinak nem rossz, nem mindegyik keret ilyen erős azért akik ennyit tudnának rúgni.
davemayer
petey
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ez az utolsó 15 perc komolytalan már. ennyire elfogyott a szufla mindenhol?
több mint 2 éve
Azért Inkább legyenek 100 perces meccsek, mint hogy a végén büntetlenül görcsöt kapnak meg stb. Fetrengések.
több mint 2 éve
Amíg tud focizni, nem érdekel, ha úgy néz ki, mint akit az ózdi öregfiúkból igazoltunk 😀Abufani úgy néz ki, mint egy dagadt borsodi cigó 😀 ez jó lesz tressnek? 😀Én nem érzem alpárinak, kb fórum szállóige. Inkább ez legyen, mint egymás fröcsögve szidása.sajnos alapveto kelleke egy jo trash talknak, plane egy Fehervar-Fradin.A mai sláger: szedd ki bohocKibaszott alpári szvsz
Bálesz
davemayer
Kenny
Bálesz
petey
Uzuni elől is átmentem volna az út túloldalára, ha szembe jön, mégis nagy kedvenc volt 😊

több mint 2 éve
hát idén a PL ezekről az orbitális hosszabbításokról fog szólni, már látom 😊Jobb megoldás, mint ami eddig ment, de sokkal logikusabb lenne a tiszta játékidő.
NB2
több mint 2 éve
tenyleg nekiallnak huhogni, mikor ott van a csatargyerek aki fekete?
több mint 2 éve
Az!hát idén a PL ezekről az orbitális hosszabbításokról fog szólni, már látom 😊Kibaszott szánalmas.
NB2
davemayer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
hát idén a PL ezekről az orbitális hosszabbításokról fog szólni, már látom 😊Kibaszott szánalmas.
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nálam a csávó alkalmatlan a nemzetközi focira, lehet majd ez lesz az ő sorsa hogy az nb1ben csilloghat a kupákban meg majd csodálkoznak miért nem úgy megy neki.Abufani úgy néz ki, mint egy dagadt borsodi cigó 😀 ez jó lesz tressnek? 😀Én nem érzem alpárinak, kb fórum szállóige. Inkább ez legyen, mint egymás fröcsögve szidása.sajnos alapveto kelleke egy jo trash talknak, plane egy Fehervar-Fradin.A mai sláger: szedd ki bohocKibaszott alpári szvsz
Bálesz
davemayer
Kenny
Bálesz
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
hát idén a PL ezekről az orbitális hosszabbításokról fog szólni, már látom 😊
több mint 2 éve
1. Bírom a kritikát, ha jogosNeked mi bajod van, nem bírod a kritikát vagy nem érted a viccet??? 😉🤣Most épp KIT buktatnak, csak kérdem!?!??Téged, láthatod milyen amikor vki hajt hátrányban.
nagir
davemayer
nagir
2. Kurvára nem vicces
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Abufani úgy néz ki, mint egy dagadt borsodi cigó 😀 ez jó lesz tressnek? 😀Én nem érzem alpárinak, kb fórum szállóige. Inkább ez legyen, mint egymás fröcsögve szidása.sajnos alapveto kelleke egy jo trash talknak, plane egy Fehervar-Fradin.A mai sláger: szedd ki bohocKibaszott alpári szvsz
Bálesz
davemayer
Kenny
Bálesz
több mint 2 éve
en soha nem fogok szidni senkit. egyszeruen nincs miert. de a trash talk az elengedhetetlen, de csak a meccsen, azon kivul meg szurkalodni kell.Én nem érzem alpárinak, kb fórum szállóige. Inkább ez legyen, mint egymás fröcsögve szidása.sajnos alapveto kelleke egy jo trash talknak, plane egy Fehervar-Fradin.A mai sláger: szedd ki bohocKibaszott alpári szvsz
Bálesz
davemayer
Kenny
Bálesz
több mint 2 éve
Az már egy ideje megvan itt is sajnosÉn nem érzem alpárinak, kb fórum szállóige. Inkább ez legyen, mint egymás fröcsögve szidása.sajnos alapveto kelleke egy jo trash talknak, plane egy Fehervar-Fradin.A mai sláger: szedd ki bohocKibaszott alpári szvsz
Bálesz
davemayer
Kenny
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Védelem, védelemről beszéltem.Vidi vedelem azért tenyleg brutalis, nem biztos hogy így nb1 lesz jövőre. 50 méteren keresztül szállt a labda a hosszúra...azért egy nem rossz játékkal 3-at verni a csilliárdos Fradinak nem rossz, nem mindegyik keret ilyen erős azért akik ennyit tudnának rúgni.
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én azért itt a védőket is felelőssé teszem, illett volna levédekezniVidi vedelem azért tenyleg brutalis, nem biztos hogy így nb1 lesz jövőre. 50 méteren keresztül szállt a labda a hosszúra...kb 1 éve azt nyomja mindenki hogy hozzanak már egy értelmes kapust. de nem.
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Traoré az év önszerelése
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.