Soccer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
🚨 Nottingham Forest have reached agreement with Arsenal to sign goalkeeper Matt Turner. The US international is scheduled to undergo #NFFC medical later today. #AFC working to finalise deal for David Raya from Brentford @TheAthleticFC #BrentfordFC #USMNT https://t.co/xMnNCTOjRA
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 7, 2023
ezt írta az NSO, de nem azokA DVSC LEHETSÉGES ELLENFELEIDe, a vesztesek, mert ezek Európa Liga párharcok. A vesztesek esnek le a konfettibe.
FC Bruges (belga)–Akureyri (izlandi)
Sabah (azeri)–Partizan Beograde (szerb)
Hajduk Split (horvát)–PAOK (görög)
AEK Larnaca (ciprusi)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
Fiorentina (olasz)
(hülye NSO szerint a párharcok vesztesei, de nyilván nem)
zacknorb
Bálesz
ezek is konfetti 3. körösek, a Fio meg itt kezd a Juve helyett
3. körös EL párharcból 7 db van, 5 bajnoki és 2 "main path" - (Olimpiacos-Genk, Slavia Praha-Dnipro)
Poloska vagyok.
egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
Toto21
csebi
A DVSC LEHETSÉGES ELLENFELEIDe, a vesztesek, mert ezek Európa Liga párharcok. A vesztesek esnek le a konfettibe.
Fiorentina (olasz)
zacknorb

A Vilnius most nem rossz, a BATE 11 gólt kapott két meccsen a ciprusiaktól. Ráadásul hazai pálya sincs mellettük, ezt könnyebbnek érzem.Szűkült a lehetséges EKL play-off ellenfelek listája:Én a Vilniust jobban adnám, de ha BATE akkor 2 magyarországi meccs lenne
Zalgiris Vilnius - Hacken
Sheriff - BATE
Szóval ha eljutunk oda, jöjjön a BATE
Bálesz
zacknorb

Fiorentina (olasz)
Poloska vagyok.
Szűkült a lehetséges EKL play-off ellenfelek listája:Én a Vilniust jobban adnám, de ha BATE akkor 2 magyarországi meccs lenne
Sheriff - BATE
Bálesz
Poloska vagyok.
Sheriff - BATE

okosan begurította a felsőbeGOLAÇO DE FALTA DO HULK pic.twitter.com/tUxbcFDcVX
— out of context brasileirão (@oocbrsao) August 6, 2023
empty taxi
GOLAÇO DE FALTA DO HULK pic.twitter.com/tUxbcFDcVX
— out of context brasileirão (@oocbrsao) August 6, 2023

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Al Hilal approached João Félix 🚨🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 6, 2023
Saudi side prepared to offer even 1 year loan; player decides.
Understand Jorge Jesus called João several times.
Player’s priority remains Barcelona and Europe.
…but Al Hilal becomes option as one thing is sure: he will NOT stay at Atléti. pic.twitter.com/Q3dQaZnbY2
Messi megint nagyot játszhatott. Tudom bohócliga de akkor is...🥳Hatalmas húzás volt ez a Miamiba igazolás. Spanyol nyelvű közösség adott, a jó játék pipa. Social media pipa, reklám szerződések értéke pipa. A csapat érték növekedése pipa és pipa pipa mindenben
Ilyet akárki tud na:
OTRO GOLAZO DE NUESTRO CAPITÁN 🫡 🫡🫡#DALvMIA | 4-4 pic.twitter.com/aOhBw7LJGZ
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) August 7, 2023
dande2
Nem buta fiú ez D.Beckham sem.
frissítés érkezett trackerre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ilyet akárki tud na:
OTRO GOLAZO DE NUESTRO CAPITÁN 🫡 🫡🫡#DALvMIA | 4-4 pic.twitter.com/aOhBw7LJGZ
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) August 7, 2023
Szerkesztette: dande2
akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
regen automatikus volt, de par eve jott valtozas asszem, hogy a biro merlegelhet, igy nem kell feleslegesen megallitani.yep, 3. gól. ja persze nem ezen múlt, de amennyi meccsen ilyet láttam mindig megálltak.egy kérdés ami motoszkál a fejemben. amikor a Fradi meglőtte a 4. gólt. akkor Bognárra pattant a laszti előtte. az szabályok szerint nem játékmegállítás?A harmadik gól volt. A játékvezető itt gondolom azt mérlegelte hogy sem előnye sem hátránya nem származott egyik csapatnak sem abból hogy ő beleért (vidi játékos nem volt a környéken csak 2 fradis) illetve a középkörnél volt az eset. Nem hiszem hogy ez a mozzanat annyira megzavarta volna a vidi védőket hogy emiatt kapták a gólt, ami kérdéses hogy a szabály szerint mérlegelhet-e a játékvezető vagy kötelezően meg kell állítania a játékot, ezt nem tudom.
Labdaejtéssel kell folytatni a játékot, amennyiben a labda a játékvezetőt (vagy a mérkőzés egy további hivatalos személyét) érinti, és a kapuba kerül vagy a labdabirtoklás megváltozik vagy támadó mozgás indul belőle.
Szóval ha támadás lett belőle és gól,az szabálytalan volt.
petey
Ha megnézed, kvázi kényszerítőzött vele a fradi játékos, semmi előnye nem lett a támadás szervezése szempontjából.
davemayer
plusz: vagy támadó mozgás indul belőle.
csak kíváncsiságból kérdeztem.
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
yep, 3. gól. ja persze nem ezen múlt, de amennyi meccsen ilyet láttam mindig megálltak.egy kérdés ami motoszkál a fejemben. amikor a Fradi meglőtte a 4. gólt. akkor Bognárra pattant a laszti előtte. az szabályok szerint nem játékmegállítás?A harmadik gól volt. A játékvezető itt gondolom azt mérlegelte hogy sem előnye sem hátránya nem származott egyik csapatnak sem abból hogy ő beleért (vidi játékos nem volt a környéken csak 2 fradis) illetve a középkörnél volt az eset. Nem hiszem hogy ez a mozzanat annyira megzavarta volna a vidi védőket hogy emiatt kapták a gólt, ami kérdéses hogy a szabály szerint mérlegelhet-e a játékvezető vagy kötelezően meg kell állítania a játékot, ezt nem tudom.
Labdaejtéssel kell folytatni a játékot, amennyiben a labda a játékvezetőt (vagy a mérkőzés egy további hivatalos személyét) érinti, és a kapuba kerül vagy a labdabirtoklás megváltozik vagy támadó mozgás indul belőle.
petey
Ha megnézed, kvázi kényszerítőzött vele a fradi játékos, semmi előnye nem lett a támadás szervezése szempontjából.
davemayer
plusz: vagy támadó mozgás indul belőle.
csak kíváncsiságból kérdeztem.
egy kérdés ami motoszkál a fejemben. amikor a Fradi meglőtte a 4. gólt. akkor Bognárra pattant a laszti előtte. az szabályok szerint nem játékmegállítás?A harmadik gól volt. A játékvezető itt gondolom azt mérlegelte hogy sem előnye sem hátránya nem származott egyik csapatnak sem abból hogy ő beleért (vidi játékos nem volt a környéken csak 2 fradis) illetve a középkörnél volt az eset. Nem hiszem hogy ez a mozzanat annyira megzavarta volna a vidi védőket hogy emiatt kapták a gólt, ami kérdéses hogy a szabály szerint mérlegelhet-e a játékvezető vagy kötelezően meg kell állítania a játékot, ezt nem tudom.
petey
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
@warr_b ebből megint kiesés leszAz azért talán nem, de feljutni sem fogunk...
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 6, 2023
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Mi az isten, nem is tudtam, hogy a Benficából ilyen olcsón is el lehet vinni játékosokat.akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?
Gonçalo Ramos to Paris Saint-Germain, here we go! Verbal agreement in place on €80m deal, documents are being prepared 🚨🔴🔵 #PSG
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 6, 2023
€65m fixed fee, €15m add-ons — it will be loan move with obligation to buy in 2024 due to Financial Fair Play issues.
Medical next week. pic.twitter.com/aAsiMjAgwM
Sixo
Szerkesztette: petey
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 6, 2023