Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Mekkora paraszt ez a Lauren James

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
James, téged se az eszedért szeretünk...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
A DVSC LEHETSÉGES ELLENFELEI
FC Bruges (belga)–Akureyri (izlandi)
Sabah (azeri)–Partizan Beograde (szerb)
Hajduk Split (horvát)–PAOK (görög)
AEK Larnaca (ciprusi)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
Fiorentina (olasz)

(hülye NSO szerint a párharcok vesztesei, de nyilván nem)
zacknorb
De, a vesztesek, mert ezek Európa Liga párharcok. A vesztesek esnek le a konfettibe.
Bálesz
ezt írta az NSO, de nem azok
ezek is konfetti 3. körösek, a Fio meg itt kezd a Juve helyett
3. körös EL párharcból 7 db van, 5 bajnoki és 2 "main path" - (Olimpiacos-Genk, Slavia Praha-Dnipro)

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 299
akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?
Toto21
meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
csebi
egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Fiorentina (olasz)

zacknorb
De, a vesztesek, mert ezek Európa Liga párharcok. A vesztesek esnek le a konfettibe.

több mint 2 éve
Szűkült a lehetséges EKL play-off ellenfelek listája:
Zalgiris Vilnius - Hacken
Sheriff - BATE

Szóval ha eljutunk oda, jöjjön a BATE
Bálesz
Én a Vilniust jobban adnám, de ha BATE akkor 2 magyarországi meccs lenne
zacknorb
A Vilnius most nem rossz, a BATE 11 gólt kapott két meccsen a ciprusiaktól. Ráadásul hazai pálya sincs mellettük, ezt könnyebbnek érzem.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Fiorentina (olasz)

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sheriff - BATE

Bálesz
Én a Vilniust jobban adnám, de ha BATE akkor 2 magyarországi meccs lenne

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sheriff - BATE

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan

empty taxi
okosan begurította a felsőbe
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 432
Messi megint nagyot játszhatott. Tudom bohócliga de akkor is...🥳

Ilyet akárki tud na:

dande2
Hatalmas húzás volt ez a Miamiba igazolás. Spanyol nyelvű közösség adott, a jó játék pipa. Social media pipa, reklám szerződések értéke pipa. A csapat érték növekedése pipa és pipa pipa mindenben
Nem buta fiú ez D.Beckham sem.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Lézer világít a kertembe,
frissítés érkezett trackerre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 909 — Így remélem megfelelek nektek.....
Messi megint nagyot játszhatott. Tudom bohócliga de akkor is...🥳

Ilyet akárki tud na:

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 463 — Lucas Scott
Toto21
meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 463 — Lucas Scott
egy kérdés ami motoszkál a fejemben. amikor a Fradi meglőtte a 4. gólt. akkor Bognárra pattant a laszti előtte. az szabályok szerint nem játékmegállítás?

Labdaejtéssel kell folytatni a játékot, amennyiben a labda a játékvezetőt (vagy a mérkőzés egy további hivatalos személyét) érinti, és a kapuba kerül vagy a labdabirtoklás megváltozik vagy támadó mozgás indul belőle.

Szóval ha támadás lett belőle és gól,az szabálytalan volt.
petey
A harmadik gól volt. A játékvezető itt gondolom azt mérlegelte hogy sem előnye sem hátránya nem származott egyik csapatnak sem abból hogy ő beleért (vidi játékos nem volt a környéken csak 2 fradis) illetve a középkörnél volt az eset. Nem hiszem hogy ez a mozzanat annyira megzavarta volna a vidi védőket hogy emiatt kapták a gólt, ami kérdéses hogy a szabály szerint mérlegelhet-e a játékvezető vagy kötelezően meg kell állítania a játékot, ezt nem tudom.

Ha megnézed, kvázi kényszerítőzött vele a fradi játékos, semmi előnye nem lett a támadás szervezése szempontjából.
davemayer
yep, 3. gól. ja persze nem ezen múlt, de amennyi meccsen ilyet láttam mindig megálltak.
plusz: vagy támadó mozgás indul belőle.
csak kíváncsiságból kérdeztem.
petey
regen automatikus volt, de par eve jott valtozas asszem, hogy a biro merlegelhet, igy nem kell feleslegesen megallitani.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 640 — Csodabogár
egy kérdés ami motoszkál a fejemben. amikor a Fradi meglőtte a 4. gólt. akkor Bognárra pattant a laszti előtte. az szabályok szerint nem játékmegállítás?

Labdaejtéssel kell folytatni a játékot, amennyiben a labda a játékvezetőt (vagy a mérkőzés egy további hivatalos személyét) érinti, és a kapuba kerül vagy a labdabirtoklás megváltozik vagy támadó mozgás indul belőle.

petey
A harmadik gól volt. A játékvezető itt gondolom azt mérlegelte hogy sem előnye sem hátránya nem származott egyik csapatnak sem abból hogy ő beleért (vidi játékos nem volt a környéken csak 2 fradis) illetve a középkörnél volt az eset. Nem hiszem hogy ez a mozzanat annyira megzavarta volna a vidi védőket hogy emiatt kapták a gólt, ami kérdéses hogy a szabály szerint mérlegelhet-e a játékvezető vagy kötelezően meg kell állítania a játékot, ezt nem tudom.

Ha megnézed, kvázi kényszerítőzött vele a fradi játékos, semmi előnye nem lett a támadás szervezése szempontjából.
davemayer
yep, 3. gól. ja persze nem ezen múlt, de amennyi meccsen ilyet láttam mindig megálltak.
plusz: vagy támadó mozgás indul belőle.
csak kíváncsiságból kérdeztem.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"

petey

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Te jó ég, hány kiló ez a Semkó
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@warr_b ebből megint kiesés lesz

Sixo
Az azért talán nem, de feljutni sem fogunk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 299
Mi az isten, nem is tudtam, hogy a Benficából ilyen olcsón is el lehet vinni játékosokat.

Sixo
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 640 — Csodabogár

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve
@warr_b ebből megint kiesés lesz