Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan

Tony Adams
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....

Tony Adams
Csak ne hozzánk vissza lèci lèci🙏
dande2
hát pedig nagyon mondják, hogy enged nagyon sokat a felteteleibol, hogy visszajohessen.
De kinek ne lenne Arabiaba egy ajanlat ha neki nem.
Kenny
Ha Messit nem hoztuk vissza (nyilván rajta is múlott) akkor gyalázat lenne őt visszahozni. 3-4 èvig amikor idejött, rácafolt arra, amièrt tartottam tőle anno, de aztán csak kijött belőle amièrt nagyon nem bírtam már akkor sem mikor mèg otthon játszott. Aztán a PSGnèl mèg rátett egy lapáttal. Primadonna már csak semmi más 😔
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?
Toto21
meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
csebi
egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.
Toto21
irtam is nem olyan regen, hogy ha Spurs nem fogadja el ezt az ajanlatot, ami mar 100 M EUR korul van plusz bonusok akkor menjunk tovabb, es nezzuk meg Telt mit tudna kozepcsatarnak (ot eleve amugy szelre hoztuk, de kapu elott kozvetlenul is jonak tunt).

Pavard korul en is epp gondolkoztam, hogy nagy a csend, semmi nincsen. vszeg kitolti a szerzodeset mar, meglepodnek, ha elmenne.
csebi
En nem bizom a Tel mint elsoszamu csatar megoldasban. Eleg sokat hibazott iden a felkeszuleseken, mintha remegne a laba a kapu elott. Marpedig lattuk tavaly, hogy normalis csatarjatek nelkul ha nincs szerencsenk nem mukodik a dolog. Egyebkent en a vezetoseg helyebe gyorsan beprobalkoznrk Vlahovicert.
Brotesz
Komoly klub nem indul neki egy zöldfülüvel a szezonnak az egyik legfontosabb poszton. Ha meg igen, az legyen akkor már öreg,sérülékeny saját nevelés, akár Madridban....

Akkor már inkább lerabolják az egyik bundás kiscsapatot.

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

Tony Adams
dande2
hát pedig nagyon mondják, hogy enged nagyon sokat a felteteleibol, hogy visszajohessen.
De kinek ne lenne Arabiaba egy ajanlat ha neki nem.

több mint 2 éve
Brotesz Indianapolis Colts 153
akkor Kolo Muani nem megy ide. Lehet mégis Münchenben köt ki végül?
Toto21
meglepodnek. hirek szerint Tuchel nincs nagyon oda erte, szvsz nagyon nagy csend van Kane mogott.
csebi
egyébként ha nem jön Kane idén, akkor tuti adnék Tel-nek egy szezont és jövőre ingyen jöhetne Kane. Pavard szerinted maradni fog? Mert róla nem hallottam semmit az elmúlt hetekben.
Toto21
irtam is nem olyan regen, hogy ha Spurs nem fogadja el ezt az ajanlatot, ami mar 100 M EUR korul van plusz bonusok akkor menjunk tovabb, es nezzuk meg Telt mit tudna kozepcsatarnak (ot eleve amugy szelre hoztuk, de kapu elott kozvetlenul is jonak tunt).

Pavard korul en is epp gondolkoztam, hogy nagy a csend, semmi nincsen. vszeg kitolti a szerzodeset mar, meglepodnek, ha elmenne.
csebi
En nem bizom a Tel mint elsoszamu csatar megoldasban. Eleg sokat hibazott iden a felkeszuleseken, mintha remegne a laba a kapu elott. Marpedig lattuk tavaly, hogy normalis csatarjatek nelkul ha nincs szerencsenk nem mukodik a dolog. Egyebkent en a vezetoseg helyebe gyorsan beprobalkoznrk Vlahovicert.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....

Tony Adams
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve

Sixo
Rice áráért a transzferdíjjal, aláírási pénzzel és fizuval vesznek egy Maguire-t és egy McTominay-t. Hát gratulálok, sok sikert az alsóházban! 😀😀😀
Tony Adams
2 játékost szereznek Rice árának feléért.

több mint 2 éve
több mint 2 éve

Sixo
Rice áráért a transzferdíjjal, aláírási pénzzel és fizuval vesznek egy Maguire-t és egy McTominay-t. Hát gratulálok, sok sikert az alsóházban! 😀😀😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
A So'ton visszautasította a Liverpool 46 millió fontos ajánlatát Laviáért, de az okosok szerint biztosan meg fognak állapodni a felek. Tényleg nagyon akarják az 50-et érte.
Mikey
40 milláért viheti a cCty jövőre, idén akarnak többet szakítani, de ha csak 5-10 millát tudnak rajta keresni, szerintem nem engedik el. Caicedo a következő dominó, ha ő is 100+ os lesz, szerintem Lavia is minimum 60-70 .
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 564
A So'ton visszautasította a Liverpool 46 millió fontos ajánlatát Laviáért, de az okosok szerint biztosan meg fognak állapodni a felek. Tényleg nagyon akarják az 50-et érte.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 432
Nem probléma ez soha, szvsz max kis színes érdekesség, amivel a
Spiker kitölti a
Holt időt meccs közben, ha már a többi statot felolvasta.
több mint 2 éve
Jó, én amúgy értem hogy ez most komoly probléma, majd ha újból a Chelsea és az MU lesz a 2 top dog, akkor pedig minden rendben lesz!!! 😀
több mint 2 éve
Ki mennyi gólt termel…-gondolnám
több mint 2 éve
 www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/15kg0gw/how_long_each_team_spent_celebrating_a_goal/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=1
ozibozi
több mint 2 éve
 www.reddit.com/r/PremierLeague/comments/15kg0gw/how_long_each_team_spent_celebrating_a_goal/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=1
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 617 — I like the Texans, I like who we are
DVSC/Rapid - Fiorentina 😀
Löfli
sima az út a csoportkörbe!
Toto21
Jó lett volna valami erős ágra kerülni erő felmérőnek.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 824 — #NoStress
Zalgiris/Hacken - Fradi/Hamrun
Löfli
Végül csak igazuk lesz a Fradi online médiásainak.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 464 — Lucas Scott
Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.
alatriste
Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
StormST
Plusz Kane hol hisztizett? Ő annyit nyilatkozott le h szeretné ha az első tétmeccs előtt eldőlne a sorsa, ennyi. Elment a felkészülési túrára minden meccsen játszott stb. Rohadt messze van ő a hisztitol, összekeveredtek Mbappéval.
Az ne legyen már “hiszti” hogy nem hosszabbítja meg a szerződését …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
Én valahol amúgy megértem és örülök, hogy vannak a focinak még Levy, De Laurentiis, (Lotito) féle arcai, akik szarnak arra ha egy játékos hisztizik ha ki akarja sírni az eligazolását. Szerződés köt egy adott klubbhoz amit a játékos ír alá. Minden joga megvan a tulajnak azt mondani, hogy szarok a pénzre itt játszol amíg erre a szerződésed köt. Utána mehet ahova akar de nem tetszett az elmúlt évek iránya, hogy a játékosok 2-3-4 éves élő szerződéssel kezdtek el hisztizni egymás után, meg sztárjkolgatni stb. 1-1 ilyen példát is jó látni manapság.
alatriste
Nekem ezzel az egész történettel az a bajom, hogy ha nem akarja eladni, akkor mondja ki a legelején, ha csak az árról vitatkoznak, akkor meg pont nem az van, amit te írsz, márpedig kétlem, hogy a Bayern fejesek járnának oda újabb ajánlatokkal, ha zárva lenne az ajtó előttük...
StormST
Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.
Kenny
Szerintem is ez van, csak akkor nem ő az, akit piedesztálra lehet emelni, mint aki a klubbot védi a hisztis, eligazolni vágyó játékostól, ennyi...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 494 — nabege2@yahoo.com
alatriste
StormST
Levy egy nagyon rafinált zsidó üzletember hireben all, tudja, hogy a vegen ugyis elengedi Kane-t, csak nem mindegy mennyiert.
Kenny
Tottenham
több mint 2 éve
alatriste
StormST
Kenny
Hogy jön ide, hogy zsidó? 😀 Egyáltalán, hogyan lehet zsidó hírében állni? 😀

ON: Nagyon helyes, én se engedtem volna Kane-t, főleg ha azt nézzük, hogy ilyen Rice-ok meg Hojlundok mennyiért mennek... Már csak azt nem kéne beszopni, hogy jövőre ingyen lelép.
Duff
Már pedig az lesz ès meg is èrdemeljük ha csak nem nyerünk meg mindent/valamit idèn.