Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 466 — Lucas Scott
nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.
csebi
-60ban vannak egy olyan évben mikor BL-t és PL-t nyertek
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
nyilvan jo úton haladnak ezekkel, hogy meg legyen a squad cost ratiojuk, amiben nem csak a hivatalos transzfer dijak szamitanak bele ugye.
2013/14 ota egyetlen atigazolasi szezon volt, amikor a 100 M EURt + nem leptek tul, es 2017 ota nem volt olyan ev, hogy legalabb 1 jatekosra ne adtak ki volna minimum 60 M EURt.
osszehasonlitas:
Real Madrid (direkt nem a BMt hozom peldanak, hanem egy masik BL gyoztes az utobbi evekbol): 2013 ota 6 evuk is volt, hogy 100 M alatt maradtak koltesben, plusz szinten 6, amikor 60 millat nem koltottek egy jatekosra.
csebi
a Real mondjuk szar példa mert ott brutális adósságot kellett/kell ledolgozni
Negritis, a vajda
akkor ott a BM meg lehet nezni. de megjegyzem meg a Chelsea is dupla annyi evvel rendelkezik, ahol nem koltottek 100 Mt mint a City.
vagy ott a Liverpool: 5 szezonjuk van 100 M alatt, 7 szezon mikor nem koltottek egyetlen jatekosra 60 Millat, de osszesen 5 jatekost vettek 60 M EURertt legalabb, mig ebben az idoben a City dupla ennyit. bar gondolom ezek is szar peldak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 064 — The Mathematician
nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.
csebi
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
nyilvan jo úton haladnak ezekkel, hogy meg legyen a squad cost ratiojuk, amiben nem csak a hivatalos transzfer dijak szamitanak bele ugye.
2013/14 ota egyetlen atigazolasi szezon volt, amikor a 100 M EURt + nem leptek tul, es 2017 ota nem volt olyan ev, hogy legalabb 1 jatekosra ne adtak ki volna minimum 60 M EURt.
osszehasonlitas:
Real Madrid (direkt nem a BMt hozom peldanak, hanem egy masik BL gyoztes az utobbi evekbol): 2013 ota 6 evuk is volt, hogy 100 M alatt maradtak koltesben, plusz szinten 6, amikor 60 millat nem koltottek egy jatekosra.
csebi
a Real mondjuk szar példa mert ott brutális adósságot kellett/kell ledolgozni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csebi
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
osszehasonlitas:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
30M font ezért a balfaszért, édes istenem...
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 511

Beki
csebi
Éppen behúzták a BL-t, míg az előző 2 szezonból egyszer döntősök, egyszer pedig elődöntősök voltak, a PL-t pedig mindháromszor megnyerték (idén még az FA Kupát is), tavaly meg még az eladási mérlegük is pozitív volt (előtte is -35 millió volt). Van miből költeni.
több mint 2 éve
csebi
csak utóbbi 200m+

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

zacknorb
Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
JC6 - a ruszki
a győztes gól:

Löfli
Közös KÍ mez rendelés a fórumon? 😀
Heisman nádor
Akartam volna, de a hivatalos oldalukon se lehet
Kéne nekik e-mailt írni, kollegám is rendelne
zacknorb
Ha komolyan gondolod, szerintem a magyar edzőt kell valami social felületen megkeresni hogy tudna-e segíteni
Heisman nádor
az ilyen kiscsapatoknak nem nagyon szokott lenni mörcse, amikor Albániában voltam, akkor is próbáltam szerezni valami random tiranai mezt, de esélytelen volt, szerintem örülnek ha a szezonra kapnak elég szettet 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

Beki

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

zacknorb
JC6 - a ruszki
a győztes gól:

Löfli
Heisman nádor
zacknorb
Ha komolyan gondolod, szerintem a magyar edzőt kell valami social felületen megkeresni hogy tudna-e segíteni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
JC6 - a ruszki
a győztes gól:

Löfli
Heisman nádor

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 710 — Saturday Night Lights
Tudtam én, hogy nem marad ő a másodosztályban.

Sixo
Hiányoztak volna a szabadrúgásai a PL-ből.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Tudtam én, hogy nem marad ő a másodosztályban.

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Nagy nap ez a kiscsapatoknak.
Wrexham is tovabbment a ligakupaban , Wigant utottek.
Hegyi elete meccset jatszotta a harmadik ligas csapataban, 5 kulcsvedes,1 tizi vedes es tovabbjutas a Warford ellen.

több mint 2 éve
Már megint mi baja van. Azt hittem az idénynek most kivételesen egészségesen vág neki ...

Sixo
Ez az ember egy zseni...10 ève kapja a milliókat a semmire, a dèlibáb hozzá kèpest valóság. Francnak kellett visszahozni....de arca az mindig megvolt.
dande2
Sztem Christian poulsen méltó utódja

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

zacknorb
JC6 - a ruszki
a győztes gól:

Löfli
Az első még szebb volt.

Ő se marad sokáig ott, van egy olyan érzésem. Meg lehet az edzőjük se.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

zacknorb
JC6 - a ruszki
a győztes gól:

Löfli

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

zacknorb
JC6 - a ruszki
a győztes gól:

Don't blink!
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121

zacknorb
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Esküszöm minden kiscsapatnak a Fradi ellen kell kezdenie. Olyan lökést adunk nekik, hogy ihaj... 😀
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Lopetegui és a Wolves szakítottak, jól időzített váltás. 😂😂
Tony Adams
TT-ben ő volt az egyik tipp az első edző váltásnak.

több mint 2 éve
Lopetegui és a Wolves szakítottak, jól időzített váltás. 😂😂
Tony Adams
az igen, biztos nem tetszett neki, hogy nem hoztak oda senkit plusz még Nevest is el kellett boltolni az araboknak

Don't blink!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végigszenvedtem a Gampert, de Yamal 15 pályán töltött perce miatt megérte.
Ez a srác más univerzumból való.
Kenny
Nem láttam csak a livescoret követtem de ez durva fordítás lehetett 🙋
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126

zacknorb
Gyorsan leigazolja A Chelsea őt is száz millióért
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.