Soccer
akkor ott a BM meg lehet nezni. de megjegyzem meg a Chelsea is dupla annyi evvel rendelkezik, ahol nem koltottek 100 Mt mint a City.a Real mondjuk szar példa mert ott brutális adósságot kellett/kell ledolgozninyilvan jo úton haladnak ezekkel, hogy meg legyen a squad cost ratiojuk, amiben nem csak a hivatalos transzfer dijak szamitanak bele ugye.nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.-60ban vannak egy olyan évben mikor BL-t és PL-t nyertek
csebi
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
2013/14 ota egyetlen atigazolasi szezon volt, amikor a 100 M EURt + nem leptek tul, es 2017 ota nem volt olyan ev, hogy legalabb 1 jatekosra ne adtak ki volna minimum 60 M EURt.
osszehasonlitas:
Real Madrid (direkt nem a BMt hozom peldanak, hanem egy masik BL gyoztes az utobbi evekbol): 2013 ota 6 evuk is volt, hogy 100 M alatt maradtak koltesben, plusz szinten 6, amikor 60 millat nem koltottek egy jatekosra.
csebi
Negritis, a vajda
vagy ott a Liverpool: 5 szezonjuk van 100 M alatt, 7 szezon mikor nem koltottek egyetlen jatekosra 60 Millat, de osszesen 5 jatekost vettek 60 M EURertt legalabb, mig ebben az idoben a City dupla ennyit. bar gondolom ezek is szar peldak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
a Real mondjuk szar példa mert ott brutális adósságot kellett/kell ledolgozninyilvan jo úton haladnak ezekkel, hogy meg legyen a squad cost ratiojuk, amiben nem csak a hivatalos transzfer dijak szamitanak bele ugye.nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.-60ban vannak egy olyan évben mikor BL-t és PL-t nyertek
csebi
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
2013/14 ota egyetlen atigazolasi szezon volt, amikor a 100 M EURt + nem leptek tul, es 2017 ota nem volt olyan ev, hogy legalabb 1 jatekosra ne adtak ki volna minimum 60 M EURt.
osszehasonlitas:
Real Madrid (direkt nem a BMt hozom peldanak, hanem egy masik BL gyoztes az utobbi evekbol): 2013 ota 6 evuk is volt, hogy 100 M alatt maradtak koltesben, plusz szinten 6, amikor 60 millat nem koltottek egy jatekosra.
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
nyilvan jo úton haladnak ezekkel, hogy meg legyen a squad cost ratiojuk, amiben nem csak a hivatalos transzfer dijak szamitanak bele ugye.nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.-60ban vannak egy olyan évben mikor BL-t és PL-t nyertek
csebi
csak utóbbi 200m+
Negritis, a vajda
osszehasonlitas:
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
West Ham have reached an agreement in principle with Manchester United for Harry Maguire on £30m fee 🚨⚒️
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 9, 2023
The verbal agreement is subject to final, key points on deal structure still under discussion but fee now agreed, as per Sky.
Personal terms, to be discussed soon. pic.twitter.com/cIcr0L5fR4
Éppen behúzták a BL-t, míg az előző 2 szezonból egyszer döntősök, egyszer pedig elődöntősök voltak, a PL-t pedig mindháromszor megnyerték (idén még az FA Kupát is), tavaly meg még az eladási mérlegük is pozitív volt (előtte is -35 millió volt). Van miből költeni.nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.More on Lucas Paquetá. Man City have approached West Ham with verbal discussion over £70m package, not enough 🚨🔵🇧🇷 #MCFC
Deal not easy but City will try again.
Guardiola, always been fan of Paquetá. Player keen after he picked Roc Nation Brazil as new agents recently. pic.twitter.com/GxF436ftKJ
Beki
csebi
nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.-60ban vannak egy olyan évben mikor BL-t és PL-t nyertek
csebi
csak utóbbi 200m+
az ilyen kiscsapatoknak nem nagyon szokott lenni mörcse, amikor Albániában voltam, akkor is próbáltam szerezni valami random tiranai mezt, de esélytelen volt, szerintem örülnek ha a szezonra kapnak elég szettet 😀Ha komolyan gondolod, szerintem a magyar edzőt kell valami social felületen megkeresni hogy tudna-e segíteniAkartam volna, de a hivatalos oldalukon se lehetKözös KÍ mez rendelés a fórumon? 😀a győztes gól:Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
zacknorb
JC6 - a ruszki
The moment Arni Frederiksberg secured the first leg win for @KI_Klaksvik vs Molde pic.twitter.com/7d0mVfyCTD
— Mr Matthew CFB (@MrMatthewCFB2) August 8, 2023
Löfli
Heisman nádor
Kéne nekik e-mailt írni, kollegám is rendelne
zacknorb
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
nyilvan ez is rohadtul FFPnek megfelelo atigazolasi szezon. mar most tobb, mint duplat koltottek eddig, mint eladtak (pedig Mahrezt joval aron felul adtak tovabb, koszonhetoen az uj szaudi liganak) de meg erre is ra akarnak kolteni pluszban.More on Lucas Paquetá. Man City have approached West Ham with verbal discussion over £70m package, not enough 🚨🔵🇧🇷 #MCFC
Guardiola, always been fan of Paquetá. Player keen after he picked Roc Nation Brazil as new agents recently. pic.twitter.com/GxF436ftKJ
Beki
More on Lucas Paquetá. Man City have approached West Ham with verbal discussion over £70m package, not enough 🚨🔵🇧🇷 #MCFC
Ha komolyan gondolod, szerintem a magyar edzőt kell valami social felületen megkeresni hogy tudna-e segíteniAkartam volna, de a hivatalos oldalukon se lehetKözös KÍ mez rendelés a fórumon? 😀a győztes gól:Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
zacknorb
JC6 - a ruszki
The moment Arni Frederiksberg secured the first leg win for @KI_Klaksvik vs Molde pic.twitter.com/7d0mVfyCTD
Löfli
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Akartam volna, de a hivatalos oldalukon se lehetKözös KÍ mez rendelés a fórumon? 😀a győztes gól:Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
zacknorb
JC6 - a ruszki
Löfli
Heisman nádor
Poloska vagyok.
Tudtam én, hogy nem marad ő a másodosztályban.Hiányoztak volna a szabadrúgásai a PL-ből.
🚨 EXCL: West Ham working to conclude deal to sign James Ward-Prowse from Southampton as soon as possible. #SaintsFC keen for 28yo to face Norwich on Saturday but now an increasing likelihood it will be his final game for boyhood club @TheAthleticFC #WHUFC https://t.co/PtH5ALtHcd
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 8, 2023
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
🚨 EXCL: West Ham working to conclude deal to sign James Ward-Prowse from Southampton as soon as possible. #SaintsFC keen for 28yo to face Norwich on Saturday but now an increasing likelihood it will be his final game for boyhood club @TheAthleticFC #WHUFC https://t.co/PtH5ALtHcd
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 8, 2023
Wrexham is tovabbment a ligakupaban , Wigant utottek.
Hegyi elete meccset jatszotta a harmadik ligas csapataban, 5 kulcsvedes,1 tizi vedes es tovabbjutas a Warford ellen.
Sztem Christian poulsen méltó utódjaMár megint mi baja van. Azt hittem az idénynek most kivételesen egészségesen vág neki ...Ez az ember egy zseni...10 ève kapja a milliókat a semmire, a dèlibáb hozzá kèpest valóság. Francnak kellett visszahozni....de arca az mindig megvolt.
A quick visit by Pogba to JMedical : there is no great optimism about his conditions. The estimate of Juventus is to have him available and in the squad by the end of September, more likely the beginning of October….. [@mirkonicolino] #Juventus pic.twitter.com/U2Kkt2mCl3
— Juventus News Live (@juvenewslive) August 8, 2023
Sixo
dande2
Az első még szebb volt.a győztes gól:Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
zacknorb
JC6 - a ruszki
Löfli
ARNI FREDERIKSBERG QUI VA ACCROCHER MOLDE C’EST UN GÉNIE pic.twitter.com/uyOsZ6NqGi
— Le Football en VOD LXX (@VodLxx) August 8, 2023
Ő se marad sokáig ott, van egy olyan érzésem. Meg lehet az edzőjük se.
Közös KÍ mez rendelés a fórumon? 😀a győztes gól:Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
zacknorb
JC6 - a ruszki
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
a győztes gól:Mindkét gólt nézzétek meg, eszméletlen
zacknorb
JC6 - a ruszki

Don't blink!
Lopetegui és a Wolves szakítottak, jól időzített váltás. 😂😂TT-ben ő volt az egyik tipp az első edző váltásnak.
Tony Adams
Lopetegui és a Wolves szakítottak, jól időzített váltás. 😂😂az igen, biztos nem tetszett neki, hogy nem hoztak oda senkit plusz még Nevest is el kellett boltolni az araboknak
Tony Adams

Don't blink!
Végigszenvedtem a Gampert, de Yamal 15 pályán töltött perce miatt megérte.Nem láttam csak a livescoret követtem de ez durva fordítás lehetett 🙋
Ez a srác más univerzumból való.
Kenny