Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Végigszenvedtem a Gampert, de Yamal 15 pályán töltött perce miatt megérte.
Ez a srác más univerzumból való.

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vezet a Molde a villanyszerelők ellen....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Ilyen 30-30 vagy 50-50 max szerintem.
Sixo
50-50 mehet sztem
zacknorb
Szerintem is jó az 50-50, ha valakinek van ellenvetése szóljon. Lehetőleg az első meccsig mindenki töltse is ki, az a fair, péntek este lezárom majd mielőtt elfelejtem.

Már 10-en vagyunk ami szép kis szám, de akinek van kedve jöjjön nyugodtan! 😊
Heisman nádor
Ki kéne pingelni a linket vagy valami, mert így aki most jön, nem fogja megtalálni.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már megint mi baja van. Azt hittem az idénynek most kivételesen egészségesen vág neki ...

Sixo
Ez az ember egy zseni...10 ève kapja a milliókat a semmire, a dèlibáb hozzá kèpest valóság. Francnak kellett visszahozni....de arca az mindig megvolt.

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Már megint mi baja van. Azt hittem az idénynek most kivételesen egészségesen vág neki ...

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
David Raya here we go. Ha a pénz 3/4 visszajön Turnerből elégedett leszek
Heisman nádor

Turner 7+3 ért megy.
Tony Adams
Nem elég nekem, nekem tetszett a VB-n és a pár meccsen amikor játszott nálunk. Szép deal a Foresttől.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Heisman nádor

Turner 7+3 ért megy.
több mint 2 éve
Sixo
50-50 mehet sztem
zacknorb
Szerintem is jó az 50-50, ha valakinek van ellenvetése szóljon. Lehetőleg az első meccsig mindenki töltse is ki, az a fair, péntek este lezárom majd mielőtt elfelejtem.

Már 10-en vagyunk ami szép kis szám, de akinek van kedve jöjjön nyugodtan! 😊

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla
Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?
Heisman nádor
Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Sixo
+1
illetve premier league fantasy-t tol itt valaki?
bogec7
külön topic
Játékok-Egyéb játékok-Fantasy Premier League

tipper.io-ra én fix +1
zacknorb
én is benne vagyok egy tipper.io-ban
Negritis, a vajda
Éniszénisz😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Akinek esetleg van TheAthletic előfizetése, azt érdekelheti:

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Aek Athen - Dinamo Zagrab meccs elhalasztva.
csebi
Linkeltem pár órája, késelés volt tegnap, 1 nappal a meccs előtt. Horvát szurkolók, akik ott sem lehetettek volna, támadtak a hazaiakra.
Sixo
Mondjuk ez ilyenkor miért nem kizárás alapból?
warr_b
Hát azért a szurkolók ilyen jellegű cselekedeteikért nem lehet szerintem felelősségre vonni a csapatot. Vagy legalábbis nem annyira, hogy kizárják. Zárt kapus meccsek egy évre + pénz büntetés vagy valami ilyesmit szoktak ilyenkor kiosztani.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
Linkeltem pár órája, késelés volt tegnap, 1 nappal a meccs előtt. Horvát szurkolók, akik ott sem lehetettek volna, támadtak a hazaiakra.
Sixo
Mondjuk ez ilyenkor miért nem kizárás alapból?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csebi

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 465 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 064 — The Mathematician
Tipper.io PL
 tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6
Gyertek!

Gólkirály bajnok extra legyen? Ha igen maradjon a 100 pont vagy vegyük lejjebb?
Heisman nádor
Szerintem legyen, de vegyük lejjebb jelentősen.
Sixo
amúgy BL-hez nem akarunk szintén?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sixo
Walker: igy, hogy Pavard nem kell senkinek, nem is baj. de Pavard eligazolasaval sem rajongtam volna erte.
Kane: ezt nem ertem. mar altalanos iskolaban tanitjak, hogy a nem az nem. lepjunk tovabb. jojjon jovore ingyen. vagy menjen ingyen ligan belul, es remelem a Tottenham ellen donti meg a PL rekordot es lesz bajnok es/vagy kupagyoztes.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
@csebi

Sixo
tudom lattam. amugy vmi vas/platina darabot tavolitottak el a lababol, amit mar egy honapja kellett volna, csak elhalasztottak a biztonsag kedveert. alapvetoen nem aggodtam, mert oktoberig elved Ulreich is akar (sot meg en is), de most nem tetszik, hogy allitoalg 2024 elott nem ter vissza. az mar azert karcos.
csebi
Én azt olvastam, hogy azt vették ki a lábából, amit a törés után beraktak, de kb. másnap már a konditeremben volt, nem úgy tűnik, hogy komoly beavatkozásnak számítana ez, vagy hogy visszavetné a gyógyulását...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
@csebi

Sixo
tudom lattam. amugy vmi vas/platina darabot tavolitottak el a lababol, amit mar egy honapja kellett volna, csak elhalasztottak a biztonsag kedveert. alapvetoen nem aggodtam, mert oktoberig elved Ulreich is akar (sot meg en is), de most nem tetszik, hogy allitoalg 2024 elott nem ter vissza. az mar azert karcos.
csebi

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Sixo
50-50 mehet sztem

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
@csebi

Sixo

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Tipper.io PL
Gyertek!

Heisman nádor
Szerintem legyen, de vegyük lejjebb jelentősen.

több mint 2 éve
Tipper.io PL
Gyertek!

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
RIP Löfli. 16 hét, akkor kb decemberre jön vissza.

Sixo
Raadasul a legtobbet jatszott az eloszezonban, valszeg kulcsszereplonek szanta Poch... :/

Mondjuk ezek utan lehet nem adjuk el Brojat, vagy csak ugy hogy hozunk egy 3.csatart is meg augusztusban 😀

Na majd Jackson meg a 18 eves brazil gyerek akit nyaron hoztunk megoldjak.

Amugy ugyan ugy MCL mint Ramseynek, most kiderul h a soccer v a focsi recovery a gyorsabb. Mondjuk amcsiban mutottek, meg az is lehet h ugyan az aki Ramseyt 😀
Borbinho
Majd jön Neymart és egymást váltják a rehabon