Soccer
Ez a srác más univerzumból való.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Ki kéne pingelni a linket vagy valami, mert így aki most jön, nem fogja megtalálni.Szerintem is jó az 50-50, ha valakinek van ellenvetése szóljon. Lehetőleg az első meccsig mindenki töltse is ki, az a fair, péntek este lezárom majd mielőtt elfelejtem.Ilyen 30-30 vagy 50-50 max szerintem.50-50 mehet sztem
Sixo
zacknorb
Már 10-en vagyunk ami szép kis szám, de akinek van kedve jöjjön nyugodtan! 😊
Heisman nádor
Már megint mi baja van. Azt hittem az idénynek most kivételesen egészségesen vág neki ...Ez az ember egy zseni...10 ève kapja a milliókat a semmire, a dèlibáb hozzá kèpest valóság. Francnak kellett visszahozni....de arca az mindig megvolt.
A quick visit by Pogba to JMedical : there is no great optimism about his conditions. The estimate of Juventus is to have him available and in the squad by the end of September, more likely the beginning of October….. [@mirkonicolino] #Juventus pic.twitter.com/U2Kkt2mCl3
— Juventus News Live (@juvenewslive) August 8, 2023
Sixo
Szerkesztette: dande2
A quick visit by Pogba to JMedical : there is no great optimism about his conditions. The estimate of Juventus is to have him available and in the squad by the end of September, more likely the beginning of October….. [@mirkonicolino] #Juventus pic.twitter.com/U2Kkt2mCl3
— Juventus News Live (@juvenewslive) August 8, 2023
Nem elég nekem, nekem tetszett a VB-n és a pár meccsen amikor játszott nálunk. Szép deal a Foresttől.David Raya here we go. Ha a pénz 3/4 visszajön Turnerből elégedett leszek
Heisman nádor
Turner 7+3 ért megy.
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
David Raya here we go. Ha a pénz 3/4 visszajön Turnerből elégedett leszek
Heisman nádor
Turner 7+3 ért megy.
Szerintem is jó az 50-50, ha valakinek van ellenvetése szóljon. Lehetőleg az első meccsig mindenki töltse is ki, az a fair, péntek este lezárom majd mielőtt elfelejtem.Ilyen 30-30 vagy 50-50 max szerintem.50-50 mehet sztem
Sixo
zacknorb
Már 10-en vagyunk ami szép kis szám, de akinek van kedve jöjjön nyugodtan! 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Éniszénisz😁én is benne vagyok egy tipper.io-bankülön topic+1Mivel elég nagy itt a PL kedvelő/követő közeg, egy tipper.io szezonhoz (mint EB/VB volt) lennénk elegen? Esetleg lenne rá igény?Én vevő lennék rá. Fixen jönne @warr_b meg @Löfli is. Kampman is ha bekamuzod neki, hogy az AC Milan a PL-ben játszik.
Heisman nádor
Sixo
illetve premier league fantasy-t tol itt valaki?
bogec7
Játékok-Egyéb játékok-Fantasy Premier League
tipper.io-ra én fix +1
zacknorb
Negritis, a vajda

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Dominik Szoboszlai's first interview since arriving at Liverpool.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) August 8, 2023
⛷️ Slaloming around bottles as a kid
⛳ Dad's 'golf ball technique'
🇳🇴 What Erling Haaland told him about the Premier League
✒️ How a bet led to Steven Gerrard tattoo
📝 @JamesPearceLFC#LFC
Hát azért a szurkolók ilyen jellegű cselekedeteikért nem lehet szerintem felelősségre vonni a csapatot. Vagy legalábbis nem annyira, hogy kizárják. Zárt kapus meccsek egy évre + pénz büntetés vagy valami ilyesmit szoktak ilyenkor kiosztani.Mondjuk ez ilyenkor miért nem kizárás alapból?Aek Athen - Dinamo Zagrab meccs elhalasztva.Linkeltem pár órája, késelés volt tegnap, 1 nappal a meccs előtt. Horvát szurkolók, akik ott sem lehetettek volna, támadtak a hazaiakra.
csebi
Sixo
warr_b
Mondjuk ez ilyenkor miért nem kizárás alapból?Aek Athen - Dinamo Zagrab meccs elhalasztva.Linkeltem pár órája, késelés volt tegnap, 1 nappal a meccs előtt. Horvát szurkolók, akik ott sem lehetettek volna, támadtak a hazaiakra.
csebi
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Aek Athen - Dinamo Zagrab meccs elhalasztva.Linkeltem pár órája, késelés volt tegnap, 1 nappal a meccs előtt. Horvát szurkolók, akik ott sem lehetettek volna, támadtak a hazaiakra.
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
amúgy BL-hez nem akarunk szintén?Tipper.io PLSzerintem legyen, de vegyük lejjebb jelentősen.
tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6
Gyertek!
Gólkirály bajnok extra legyen? Ha igen maradjon a 100 pont vagy vegyük lejjebb?
Heisman nádor
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
SixoWalker: igy, hogy Pavard nem kell senkinek, nem is baj. de Pavard eligazolasaval sem rajongtam volna erte.
Kane: ezt nem ertem. mar altalanos iskolaban tanitjak, hogy a nem az nem. lepjunk tovabb. jojjon jovore ingyen. vagy menjen ingyen ligan belul, es remelem a Tottenham ellen donti meg a PL rekordot es lesz bajnok es/vagy kupagyoztes.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Én azt olvastam, hogy azt vették ki a lábából, amit a törés után beraktak, de kb. másnap már a konditeremben volt, nem úgy tűnik, hogy komoly beavatkozásnak számítana ez, vagy hogy visszavetné a gyógyulását...@csebitudom lattam. amugy vmi vas/platina darabot tavolitottak el a lababol, amit mar egy honapja kellett volna, csak elhalasztottak a biztonsag kedveert. alapvetoen nem aggodtam, mert oktoberig elved Ulreich is akar (sot meg en is), de most nem tetszik, hogy allitoalg 2024 elott nem ter vissza. az mar azert karcos.
Not only Harry Kane. FC Bayern internal talks today will also touch on goalkeeper situation after Sommer joined Inter, as Manuel Neuer underwent a minor operation last Sunday 🔴 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 8, 2023
Decision on new GK is close. Bounou remains in list, Rulli also as @Plettigoal called. pic.twitter.com/jTEcgGQQey
Sixo
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
@csebitudom lattam. amugy vmi vas/platina darabot tavolitottak el a lababol, amit mar egy honapja kellett volna, csak elhalasztottak a biztonsag kedveert. alapvetoen nem aggodtam, mert oktoberig elved Ulreich is akar (sot meg en is), de most nem tetszik, hogy allitoalg 2024 elott nem ter vissza. az mar azert karcos.
Not only Harry Kane. FC Bayern internal talks today will also touch on goalkeeper situation after Sommer joined Inter, as Manuel Neuer underwent a minor operation last Sunday 🔴 #FCBayern
Decision on new GK is close. Bounou remains in list, Rulli also as @Plettigoal called. pic.twitter.com/jTEcgGQQey
Sixo
csebi
Kyle Walker, close to accept new deal proposal received by Manchester City in the last 24 hours! 🚨🔵
New contract bid sent to English RB is tempting Walker, now expected to stay and sign new deal at the club.
City are increasingly confident to keep both Walker and Bernardo. pic.twitter.com/f8AlXeO57U
🚨 Talks between Bayern Munich & Tottenham for Harry Kane continued on Monday night. As things stand, there remains a gap in their valuations. 30yo currently leaning towards staying at #THFC but #FCBayern interest ongoing. W/ @lauriewhitwell @TheAthleticFC https://t.co/M1dbONqJGm
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 8, 2023
Ilyen 30-30 vagy 50-50 max szerintem.50-50 mehet sztem
Sixo
Poloska vagyok.
@csebitudom lattam. amugy vmi vas/platina darabot tavolitottak el a lababol, amit mar egy honapja kellett volna, csak elhalasztottak a biztonsag kedveert. alapvetoen nem aggodtam, mert oktoberig elved Ulreich is akar (sot meg en is), de most nem tetszik, hogy allitoalg 2024 elott nem ter vissza. az mar azert karcos.
Sixo
Tipper.io PLSzerintem legyen, de vegyük lejjebb jelentősen.
Gyertek!
Heisman nádor
Gyertek!
Szerkesztette: Heisman nádor
Majd jön Neymart és egymást váltják a rehabonRIP Löfli. 16 hét, akkor kb decemberre jön vissza.Raadasul a legtobbet jatszott az eloszezonban, valszeg kulcsszereplonek szanta Poch... :/
Chelsea confirm Christopher Nkunku has undergone surgery to his knee injury sustained in Chicago. 🚨🔵 #CFC
New signing could be out for up to 16 weeks. pic.twitter.com/fbI36rppl1
Sixo
Mondjuk ezek utan lehet nem adjuk el Brojat, vagy csak ugy hogy hozunk egy 3.csatart is meg augusztusban 😀
Na majd Jackson meg a 18 eves brazil gyerek akit nyaron hoztunk megoldjak.
Amugy ugyan ugy MCL mint Ramseynek, most kiderul h a soccer v a focsi recovery a gyorsabb. Mondjuk amcsiban mutottek, meg az is lehet h ugyan az aki Ramseyt 😀
Borbinho