Soccer
🚨 EXCLUSIVE: Bayern Munich have reached an agreement with Tottenham to sign Harry Kane, sources in Germany indicate. #FCBayern proposal worth above €100m accepted by #THFC. 30yo has been leaning towards staying but must now make a decision @TheAthleticFC https://t.co/mPjC3YPDnH
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 10, 2023
"City don’t want to overpay"Lucas Paquetá wants Manchester City. Club to club negotiations continue as City will bid again — after initial verbal approach for £70m rejected. 🔵🇧🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 10, 2023
Players can be included in the deal, as reported yesterday.
City don’t want to overpay but preparing new verbal approach. pic.twitter.com/DKeAKYVKDL
Úgy értem h kikerült volna jóval előbb + voltak ajánlatai így is, állítólag (...) még itthonról is vitte volna a barca.mint zsuzsinak
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Insallah!Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vágysz rá, hogy megöleljen téged Salah!
Annyira adom
Annyira hihetetlen ezt látni
Egy ilyen boldog irigység van bennem, vagy hogy is mondjam
Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hihetetlen munkát tett abba bele, hogy most ezt a képet nézhessük
JC6 - a ruszki
Toca
Egyébként friss a tracker.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Amugy az Fradi cserelt a keretben, Esiti helyere Wingo kerult be.Mondjuk én ma így is Makreckissel mennék ott
csebi
Poloska vagyok.
Imre bácsi barátját, aki elosztotta ezt azok között /OTSH, stB/
akik eldöntötték hogy oda fog igazolni és kész , őt még edzőnek is odavitték Pireusba, úgy fizették ki, jórészt cashben.
Részben Ebből is privatizálták családilag az IBUSZ mellett még jó pár céget, amelyek utána majd évtizedig vissza támogatták a Honvédot azokban a zavaros időkben.
Nem volt neki beleszólása semmibe a legjobb évei alatt, utána meg már 30 felé kevés volt a top csapatokhoz, a cigi meg a pia sem segített, meg a folyamatosan halasztott műtétek miatti fájdalomcsillapítók, de abban az időben még nem számítottak ezek akkora bűnnek, mint manapság, de a fizikumot nem segítette.
Az ucsó esélye a Juve lett volna, de ők a fiatalt A.Möllert vitték helyette, nem a majd harmincas nem ép toppon lévő Bolognában folyamatosan injekciókkal játszó magyart.
Szerkesztette: ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Úgy értem h kikerült volna jóval előbb + voltak ajánlatai így is, állítólag (...) még itthonról is vitte volna a barca.Kint volt a Frankfurtnál, ha extrán jó mehetett volna tovább.Azért ha Détári a mai politikai viszonyok közt játszott volna megkapta volna az eselyt egy komolyabb csapatnál - azt nem mondom hogy élt is volna vele, de a tehetsége alapján simán eljuthatott volna egy juve/barca/bayern szintre.Akkor mondjunk ki szobo bizonyos szempontbol one and only itthon.nagy csapat, temerdek penz ertepuskas nem tudom mennyiert ment..Az életéért
YoungZeeZee
Emigrált 56-ban
zacknorb
YoungZeeZee
Szoboszlainak kivánom hogy minden meccsen lőjön minimum egy gólt és minden meccset veszítsenek el 3-2re.
davemayer
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Kint volt a Frankfurtnál, ha extrán jó mehetett volna tovább.Azért ha Détári a mai politikai viszonyok közt játszott volna megkapta volna az eselyt egy komolyabb csapatnál - azt nem mondom hogy élt is volna vele, de a tehetsége alapján simán eljuthatott volna egy juve/barca/bayern szintre.Akkor mondjunk ki szobo bizonyos szempontbol one and only itthon.nagy csapat, temerdek penz ertepuskas nem tudom mennyiert ment..Az életéért
YoungZeeZee
Emigrált 56-ban
zacknorb
YoungZeeZee
Szoboszlainak kivánom hogy minden meccsen lőjön minimum egy gólt és minden meccset veszítsenek el 3-2re.
davemayer
Azért ha Détári a mai politikai viszonyok közt játszott volna megkapta volna az eselyt egy komolyabb csapatnál - azt nem mondom hogy élt is volna vele, de a tehetsége alapján simán eljuthatott volna egy juve/barca/bayern szintre.Akkor mondjunk ki szobo bizonyos szempontbol one and only itthon.nagy csapat, temerdek penz ertepuskas nem tudom mennyiert ment..Az életéért
YoungZeeZee
Emigrált 56-ban
zacknorb
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Csebi kinn leszel ma a meccsen a Fradi ellen? 🤔igen megvan a jegy
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Akkor mondjunk ki szobo bizonyos szempontbol one and only itthon.nagy csapat, temerdek penz ertepuskas nem tudom mennyiert ment..Az életéért
YoungZeeZee
Emigrált 56-ban
zacknorb
puskas nem tudom mennyiert ment..Az életéért
YoungZeeZee
Emigrált 56-ban
Poloska vagyok.
Amugy tenyleg szurrealis az egesz.Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vágysz rá, hogy megöleljen téged Salah!
Annyira adom
Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hihetetlen munkát tett abba bele, hogy most ezt a képet nézhessük
JC6 - a ruszki
Toca
Marmint puskason kivul mas nem igazolt nagy csapathoz ilyen remenyekkel.mert szobiert kipenget rengeteg penz iszonyat masik polcra helyezi ot..puskas nem tudom mennyiert ment.de szobo nem egy kozma istvan, detari szint vagy bogdan...
Tudom detarinak nagy respektje volt de frankfurtig jutott ilyen-olyan dolgok miatt.
Kiralyert anno az arsenal bejelentkezett es a berlin mondta h no-no.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vágysz rá, hogy megöleljen téged Salah!
Annyira adom
JC6 - a ruszki
Vityesz szólt Lölőnek,hogy vágjon Garancsihoz némi aprót 😁😁😁Ja lattam h jon.micsoda csapat lesz ott.😀honnan van ra zseton?Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.sőt, állítólag Kalmár is jön.
Kenny
petey
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018

Annyira adom
Official, confirmed. Gary O’Neil has been appointed as Wolves manager to replace Lopetegui 🟠🐺 #WWFC pic.twitter.com/FiWN15T8Tz
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 9, 2023
Max Aarons to Bournemouth, here we go! Leeds deal has been hijacked with last minute £7m plus add-ons bid, now accepted by Norwich 🚨🔴🍒 #AFCB
Bournemouth left Maehle deal to focus on Aarons hijack, now completed.
English fullback already on his way to medical tests. pic.twitter.com/tbeBf7y4r4
Chelsea have submitted formal bid to Southampton for Roméo Lavia worth £48m fee 🚨🔵 #CFC
Negotiations ongoing between clubs as Liverpool last proposal was worth £45m and rejected. pic.twitter.com/6NjHx5o8ZB
Ja lattam h jon.micsoda csapat lesz ott.😀honnan van ra zseton?Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.sőt, állítólag Kalmár is jön.
Kenny
petey
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.sőt, állítólag Kalmár is jön.
Kenny