Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
"City don’t want to overpay"
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 067 — The Mathematician
Úgy értem h kikerült volna jóval előbb + voltak ajánlatai így is, állítólag (...) még itthonról is vitte volna a barca.
davemayer
mint zsuzsinak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Annyira adom
Annyira hihetetlen ezt látni
Egy ilyen boldog irigység van bennem, vagy hogy is mondjam
Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hihetetlen munkát tett abba bele, hogy most ezt a képet nézhessük
JC6 - a ruszki
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vágysz rá, hogy megöleljen téged Salah!
Toca
Insallah!

Egyébként friss a tracker.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 864 — Kinek mit intézett a kormánya
Amugy az Fradi cserelt a keretben, Esiti helyere Wingo kerult be.
csebi
Mondjuk én ma így is Makreckissel mennék ott

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 434
Hello, Döme akkor a világ legdrágább játékosa volt rövid ideig, és a hivatalos vételáron felül a görögök egymillió márkával egy bőrönddel várták az Ilka borozóban /Ilka utca,Zugló/
Imre bácsi barátját, aki elosztotta ezt azok között /OTSH, stB/
akik eldöntötték hogy oda fog igazolni és kész , őt még edzőnek is odavitték Pireusba, úgy fizették ki, jórészt cashben.
Részben Ebből is privatizálták családilag az IBUSZ mellett még jó pár céget, amelyek utána majd évtizedig vissza támogatták a Honvédot azokban a zavaros időkben.
Nem volt neki beleszólása semmibe a legjobb évei alatt, utána meg már 30 felé kevés volt a top csapatokhoz, a cigi meg a pia sem segített, meg a folyamatosan halasztott műtétek miatti fájdalomcsillapítók, de abban az időben még nem számítottak ezek akkora bűnnek, mint manapság, de a fizikumot nem segítette.
Az ucsó esélye a Juve lett volna, de ők a fiatalt A.Möllert vitték helyette, nem a majd harmincas nem ép toppon lévő Bolognában folyamatosan injekciókkal játszó magyart.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 467 — Lucas Scott
Amugy az Fradi cserelt a keretben, Esiti helyere Wingo kerult be.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
puskas nem tudom mennyiert ment..
YoungZeeZee
Az életéért
Emigrált 56-ban
zacknorb
Akkor mondjunk ki szobo bizonyos szempontbol one and only itthon.nagy csapat, temerdek penz erte
YoungZeeZee
Azért ha Détári a mai politikai viszonyok közt játszott volna megkapta volna az eselyt egy komolyabb csapatnál - azt nem mondom hogy élt is volna vele, de a tehetsége alapján simán eljuthatott volna egy juve/barca/bayern szintre.

Szoboszlainak kivánom hogy minden meccsen lőjön minimum egy gólt és minden meccset veszítsenek el 3-2re.
davemayer
Kint volt a Frankfurtnál, ha extrán jó mehetett volna tovább.
NB2
Úgy értem h kikerült volna jóval előbb + voltak ajánlatai így is, állítólag (...) még itthonról is vitte volna a barca.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
Az életéért
Emigrált 56-ban
zacknorb
Akkor mondjunk ki szobo bizonyos szempontbol one and only itthon.nagy csapat, temerdek penz erte
YoungZeeZee
Azért ha Détári a mai politikai viszonyok közt játszott volna megkapta volna az eselyt egy komolyabb csapatnál - azt nem mondom hogy élt is volna vele, de a tehetsége alapján simán eljuthatott volna egy juve/barca/bayern szintre.

Szoboszlainak kivánom hogy minden meccsen lőjön minimum egy gólt és minden meccset veszítsenek el 3-2re.
davemayer
Kint volt a Frankfurtnál, ha extrán jó mehetett volna tovább.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
YoungZeeZee
Az életéért
Emigrált 56-ban
zacknorb
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 467 — Lucas Scott
Csebi kinn leszel ma a meccsen a Fradi ellen? 🤔
Toto21
igen megvan a jegy

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 594
YoungZeeZee
Az életéért
Emigrált 56-ban
zacknorb
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 864 — Kinek mit intézett a kormánya
YoungZeeZee
Az életéért
Emigrált 56-ban

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 299
Csebi kinn leszel ma a meccsen a Fradi ellen? 🤔
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 594

Annyira adom
Nagyon, de nagyon szurkolok neki, hihetetlen munkát tett abba bele, hogy most ezt a képet nézhessük
JC6 - a ruszki
Toca
Amugy tenyleg szurrealis az egesz.
Marmint puskason kivul mas nem igazolt nagy csapathoz ilyen remenyekkel.mert szobiert kipenget rengeteg penz iszonyat masik polcra helyezi ot..puskas nem tudom mennyiert ment.de szobo nem egy kozma istvan, detari szint vagy bogdan...
Tudom detarinak nagy respektje volt de frankfurtig jutott ilyen-olyan dolgok miatt.
Kiralyert anno az arsenal bejelentkezett es a berlin mondta h no-no.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 507 — Vikings fan

Annyira adom
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.
Kenny
sőt, állítólag Kalmár is jön.
petey
Ja lattam h jon.micsoda csapat lesz ott.😀honnan van ra zseton?
YoungZeeZee
Vityesz szólt Lölőnek,hogy vágjon Garancsihoz némi aprót 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121

Annyira adom
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Nem sokáig volt munka nélkül. Ha egy csapat bent tartásáról van szó, akkor az már megvolt neki, többre meg ez a Wolves nem számíthat.

több mint 2 éve
2 éve még az egyik legnagyobb fiatal angol tehetség volt, most meg 7 misiért adják.

több mint 2 éve
Diósgyőr meccs előtt

több mint 2 éve

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 434
A tótok levezett gönceit magyar uraság nem járta.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 594
Na van már kapusa a Fehérvárnak. Ráadásul a jobbik fajtából. Sokáig Dibusz utódját láttuk benne, de aztán Dénes maradt.
Kenny
petey
Ja lattam h jon.micsoda csapat lesz ott.😀honnan van ra zseton?
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 641 — Csodabogár
Kenny