Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen. Ha Neuer tényleg már októberben játszik akkor sokkal több értelme van a Realba mennie.Komolyan? Én pont azt olvastam, hogy inkább a Bayernbe menne.Viszi is a Real, Kepa állítólag közölte is a munchennel h oda igazolAkkor lassan tényleg Camavinga marad. 😁Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
roberto23
KeyG
csebi
Amúgy én nem vagyok biztos benne, hogy a Real járna ezzel jól. Nekem vannak fenntartásaim Kepa-val kapcsolatban.
Szerk: mondjuk ahogy olvasom kölcsönbe érkezne. Ennek így több értelme van.
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Komolyan? Én pont azt olvastam, hogy inkább a Bayernbe menne.Viszi is a Real, Kepa állítólag közölte is a munchennel h oda igazolAkkor lassan tényleg Camavinga marad. 😁Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
roberto23
KeyG
csebi
Amúgy én nem vagyok biztos benne, hogy a Real járna ezzel jól. Nekem vannak fenntartásaim Kepa-val kapcsolatban.
Szerk: mondjuk ahogy olvasom kölcsönbe érkezne. Ennek így több értelme van.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
A meg nem adott francia gol + tizi utan picit sajnalom oket, de Musovic miatt a svedeknek kell nyerni a VBt, igy vegulis mindegy 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Fúú ez jó kis tizipárbaj volt, Arnold nem rossz kapus.
több mint 2 éve
kiestek a franciák is, azért nagy csillaghullás van ezen a női vb-n
több mint 2 éve
Viszi is a Real, Kepa állítólag közölte is a munchennel h oda igazolAkkor lassan tényleg Camavinga marad. 😁Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
roberto23
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
hehe kapus hős akart lenni 😊
több mint 2 éve
Azért nézd meg mit műveltek a dvtk meccs óta. Az volt az egyetlen meccs idén, ahol úgy játszottunk, hogy le a kalappal.Jo azert ez is koltoi tulzas..végig verték az nb2-t?Írok az MTK-s haveromnak hogy fizetnie kellene amiért végig nézem ezt az okádékot 😆😆😆Megint eljátsszák a "végigverjük az NB2-t, aztán jöhet az egy évig vergődünk és kiesünk az NB1-ből"?
JC6 - a ruszki
iktriad
azért ez idén költői túlzás...úgy kerültek fel, hogy valami 3 fordulóval a vége előtt kaparta ki nekik valaki a gesztenyét azzal, hogy az ajkát megverte
vicc ami az MTK-nál folyik hosszú évek óta, és soha nem történik semmi....
Klaci79
86 golt lottunk (dvtk 79 utana leszakadva gyirmot 59el)
Meccsek nagyreszet dominaltuk, Bognar kirugasa elotti negativ hullamnal is ha bemenek a helyzetek, meg mindig o az edzo. 😊
beltazor
Azóta leginkább minősíthetetlen az egész. Főleg elől persze, de ezek a Hej féle igazolások is fejvakarósak. És ami szerintem minden problémából a legnagyobb, hogy sikerült az akadémiai nevelést tönkretenni. Az U19 BL-ből az lett, hogy a felsőházba nem kerültek tavaly. Korábban 2-3 U osztály lett bajnok évente (nem az eredmény a fontos nekem, hanem, hogy tényleg mindig lehetett találni valami ügyes gyereket) most pedig a nagy semmi. Kata Misi az egyetlen, aki nb1-ben is jó szint, Kovács már sajnos gyenge(azért bízom benne, hogy jó lesz még) aztán a nagy semmi…nincs se jelen, se jövő jelenleg, és 3 forduló után gondolkodnak, hogy kit kellene még igazolni…
több mint 2 éve
Akkor lassan tényleg Camavinga marad. 😁Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
roberto23
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Elvileg Ancelotti megvétózta.Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
KeyG
több mint 2 éve
Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.Miért nem de Gea ingyen?
roberto23
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Bono-ért elvileg túl sokat ker a Sevilla, úgyhogy a Real ajánlatot tett Kepa-ért, akinek így már a Real-tol és a Bayern-tol is van ajánlata, ha minden igaz.
több mint 2 éve
Jo azert ez is koltoi tulzas..végig verték az nb2-t?Írok az MTK-s haveromnak hogy fizetnie kellene amiért végig nézem ezt az okádékot 😆😆😆Megint eljátsszák a "végigverjük az NB2-t, aztán jöhet az egy évig vergődünk és kiesünk az NB1-ből"?
JC6 - a ruszki
iktriad
azért ez idén költői túlzás...úgy kerültek fel, hogy valami 3 fordulóval a vége előtt kaparta ki nekik valaki a gesztenyét azzal, hogy az ajkát megverte
vicc ami az MTK-nál folyik hosszú évek óta, és soha nem történik semmi....
Klaci79
86 golt lottunk (dvtk 79 utana leszakadva gyirmot 59el)
Meccsek nagyreszet dominaltuk, Bognar kirugasa elotti negativ hullamnal is ha bemenek a helyzetek, meg mindig o az edzo. 😊

több mint 2 éve
Jó reggelt, friss trackert!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Warrb ebből harmadosztály leszVoltunk már ott...
🚨 Willy Gnonto has told Leeds that he’s not willing to play at Birmingham tomorrow. Wants to leave and hasn’t travelled.
— Phil Hay (@PhilHay_) August 11, 2023
Leeds told him earlier this week that he won’t be sold. Reiterating tonight that he’s not for sale.
Story @TheAthleticFC https://t.co/actl8qJqB6
Sixo
Amúgy le kell baszni a tarcsiba az ilyet, aztán rohadjon ott szépen amíg kifut a szerződése.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
— pl out of context (@unluckyfootie) August 11, 2023
több mint 2 éve
Kane amúgy állítólag nevezhető lesz az esti szuperkupa meccsre. Hajnal 2kor fejezte be az orvosi vizsgálatokat és akkor írta alá a szerződését
több mint 2 éve
Pool - SalahVan valaki aki tippjatekban nem Haalandot es Cityt rakott? 😀En a saját csapatomat raktam Haaland mellett 😀
Borbinho
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Van valaki aki tippjatekban nem Haalandot es Cityt rakott? 😀En a saját csapatomat raktam Haaland mellett 😀
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kemény, hogy perpillanat 12 beregisztrált játékosa van a Barcának, 2 nappal a szezon első meccse előtt. Fura ezek után neveket olvasgatni akiket szeretnének még megszerezni, pl Neymar vagy Joao Cancelo. Mondjuk tavaly is 1 nappal a rajt előtt csináltak valamit ha jól emlékszem.
több mint 2 éve
Warrb ebből harmadosztály lesz🚨 Willy Gnonto has told Leeds that he’s not willing to play at Birmingham tomorrow. Wants to leave and hasn’t travelled.
— Phil Hay (@PhilHay_) August 11, 2023
Leeds told him earlier this week that he won’t be sold. Reiterating tonight that he’s not for sale.
Story @TheAthleticFC https://t.co/actl8qJqB6
több mint 2 éve
Retegui bemutatkozása jól sikerült a Genoaban. 2 gól, köztük egy az első percben.
több mint 2 éve
Van valaki aki tippjatekban nem Haalandot es Cityt rakott? 😀Én próbáltam a Diósgyőrt meg Vitelki megrakni ,de nem találtam őket a listán.
Borbinho
több mint 2 éve
Sheffieldnél rosszabb csapat fixen nincs. Mindenki azért felelt, hogy feljutottak, az elment és senki érdemleges nem jött a helyükre. Náluk a 20 pont is nagy csoda lenne a szezon végén.Nálam Luton, Notthingham és WolverhamptonEz a Burnley pressing durva cucc, még a City is küzd vele.Valahogy nem hiszem, hogy ők fognak idén kiesni a Luton Town és még valaki mellett.
empty taxi
iktriad
davemayer