Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mancini a villain
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Már azt hittem a Spursos kihagyja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tudok egy jó ingatlanostSzeretek itt lakni 😕Lakjál már kicsit taktikusabban.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Szeretek itt lakni 😕Lakjál már kicsit taktikusabban.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Vigyázzá mert lezavarom őket Paksra.Megszívtad.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
iktriad
több mint 2 éve
Részvétem broBárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 2 éve
Lakjál már kicsit taktikusabban.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 2 éve
Fénykép a szelvényről vagy nem hisszük el. Ismered a szabályokat.2000€ akkor a Romára 😀Roma behúzza kajakSevilla nyer.
Ik?
jobbágy#JC6
iktriad
Heisman nádor
több mint 2 éve
Akkor készülj a Purgere.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Megszívtad.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 2 éve
2000€ akkor mehet a Romára a bátor vállalkozóknak 😀Roma behúzza kajakSevilla nyer.
Ik?
jobbágy#JC6
iktriad
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Az elmúlt 30 percben pankráció ment a Puskás gyepén.Roma behúzza kajakkajak? de ez fodball
Ik?
jobbágy#JC6
petey
több mint 2 éve
Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃
több mint 2 éve
Roma behúzza kajakSevilla nyer.
Ik?
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Roma behúzza kajakerre játszott az utolsó 2-3 órában
Ik?
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Akkora baromság h dupla pénzfeldobás van …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Kiderül h a diákok szemfujatasa csak éles gyakorlat volt a döntőreVajon a BKV felkészült arra h eddig elhúzódik a meccs?Vajon a belváros/BRFK felkészült a szurkolókra egy ilyen meccs után?
csebi
iktriad
több mint 2 éve
A hangulat biztos javít a dolgon, de attól még a meccs egy kínosan nézhetetlen fos sajnos.élőben azért sanszosan élvezhetőbb voltGondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Azért valahogy nem bánom, hogy erre nem adtam ki sok tízezret.
Sixo
Bálesz
NB2

több mint 2 éve
Te ilyen bennfentes vagy? Jó lesz vigyáznunk 😊hordágy, kiskocsi nincsen vazze?????Arra nem telt a magyaroknak.
NB2
De bakker, te még nem lattal eszem - iszom ebédet Vityáéknál ma. Esküszöm életemben nem láttam ilyen terülj terülj asztalt
jobbágy#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Vajon a BKV felkészült arra h eddig elhúzódik a meccs?Vajon a belváros/BRFK felkészült a szurkolókra egy ilyen meccs után?
csebi