Soccer
Perisic ő támadó, nem tud 4 védős rendszerben szélső hátvédet játszani. De rengeteg csere van a szélre, Ben Davies, Pedro Porro, ha felépül majd Sessegnon, Djed SPence.A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
Duff

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
sérült is volt, meg őszintén szólva a Spurs edzői évek óta abból éltek, hogy majd Kane megoldja...A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
Duff
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.akkor Szoboszlaira elsősorban védekező szerep jut majd, támadásban nem sokat látjuk majd.
Mikey
built for this shit
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Maddison baromi jó.
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Duff
Maddison baromi jó.
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.Spurs így hogy elment Kane szerintem nagyon a tabella alsó részében lesz idén, szóval nem biztos hogy lesz egyértelműen esélyes meccsük...
Duff

Személyes kedvencem Zidane visszavonulása óta.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 perc!!!! 😂😂😂😂😂😂
Csak el ne vigyék a mi Rossinkat. 😀Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
BREAKING: Roberto Mancini has left Italian national team with immediate effect. 🚨🔵🇮🇹
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 13, 2023
Mancini and Italian Federation agreed to part ways, 10 months before Euro 2024. pic.twitter.com/fz2PgFeaZr
Sixo
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
steelwolf
Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
BREAKING: Roberto Mancini has left Italian national team with immediate effect. 🚨🔵🇮🇹
Mancini and Italian Federation agreed to part ways, 10 months before Euro 2024. pic.twitter.com/fz2PgFeaZr
Sixo
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
🚨 Jack Harrison undergoing medical with Everton after they activated clause in Leeds contract for season-long loan, which PL club would then like to turn permanent. Personal terms also in place as #EFC work to close deal. W/ @PhilHay_ @TheAthleticFC #LUFC https://t.co/aFBxRbS7Gh
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 13, 2023
Sajnos szinte tény volt, abból ami látszott.🚨 Official: Eder Militão has torn his ACL and he will be out for at least six months.
Terrible news for Real Madrid after same
injury this week for Thibaut Courtois. pic.twitter.com/3dEH5cW9so
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
🚨 Official: Eder Militão has torn his ACL and he will be out for at least six months.
Terrible news for Real Madrid after same
injury this week for Thibaut Courtois. pic.twitter.com/3dEH5cW9so
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.Mien kiesés? Haver itt a cél a nemzetközi kupa szereplés. Vasast, Honvédot, MTK-t, Fradit, Újpestet mind kenterbe verjük. Milyen csapat van még ? Őket is.
törölt kristof
🚨 BREAKING: Kylian Mbappé has been reintegrated into Paris Saint-Germain first squad.
PSG statement:
“Following very constructive, positive talks between PSG and Kylian Mbappé before game vs Lorient, the player has been reinstated into first team training squad this morning”. pic.twitter.com/qNUVRGgZbQ
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!