Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 359
Sallai nagyon jól játszott az egész meccsen, jött is a gól 😉
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 161 — LIGHTS OUT!
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.
Duff
Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.
Duff
Perisic ő támadó, nem tud 4 védős rendszerben szélső hátvédet játszani. De rengeteg csere van a szélre, Ben Davies, Pedro Porro, ha felépül majd Sessegnon, Djed SPence.

több mint 2 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
azért valamennyire érdekelne ez a meccs, de persze most kell felvezetnem Pestre 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 956 — Colts Fan
Jó-jó, de a Chelsea kezdője is meredek, ebből egy vicces meccs lesz, minimum 4-4.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.
Duff
Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.
Duff
sérült is volt, meg őszintén szólva a Spurs edzői évek óta abból éltek, hogy majd Kane megoldja...
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 983 — Sworn to the Dark
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.
Mikey
akkor Szoboszlaira elsősorban védekező szerep jut majd, támadásban nem sokat látjuk majd.

built for this shit

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 575
Duff
Maddison baromi jó.
Klaci79
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 984
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Duff
Maddison baromi jó.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 583 — WHO DAT!!!!
Duff
Spurs így hogy elment Kane szerintem nagyon a tabella alsó részében lesz idén, szóval nem biztos hogy lesz egyértelműen esélyes meccsük...

több mint 2 éve
Mondjuk az vicces, hogy mar mindent belekalkulalnak a hosszabbitasba (pl. golorom ideje is), de azt mar nem adjak hozza, ami a hosszabbitas alatt tortenik allasido (pl golorom a hosszabbitasban, mint most)🤣
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 288
Militao helyére Sergio Ramos? Nagyon adnám. 😁
Személyes kedvencem Zidane visszavonulása óta.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 956 — Colts Fan
Nagyon nincsenek a Spurs játékosok fejben a meccsen.
11 perc!!!! 😂😂😂😂😂😂
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 501 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És a Brentford már vezet is. Nagyon fura meccs.
több mint 2 éve
Erre büntetőt baszki 🤣
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 501 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Romero gólt fejel, aztán a következő percben agyrázkódás gyanújával lecserélik. Érdekes meccs ezt a Brenford - Spurs.

Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.

Sixo
Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
steelwolf
Csak el ne vigyék a mi Rossinkat. 😀
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 171 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.

Sixo
Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
RIP Warrb, mondj már egy játékost aki még tavaly is ott volt a keretben és maradt.

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 288

Beki
Sajnos szinte tény volt, abból ami látszott.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.
törölt kristof
Mien kiesés? Haver itt a cél a nemzetközi kupa szereplés. Vasast, Honvédot, MTK-t, Fradit, Újpestet mind kenterbe verjük. Milyen csapat van még ? Őket is.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szánalmas, undorító bohócok
több mint 2 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 182 — Browns GM
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!