Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Remek kis küzdősport meccs ez, csak nem tudom eldönteni melyik sportágé.
több mint 2 éve
Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Csúnya meccs. Rossz nézni.
Sixo
több mint 2 éve
Most jön a gól
több mint 2 éve
Imádom mikor keménykötésű, szétvarrot férfiak minden miatt picsognak és fetrengenek! Ezért hanyagolom a modern foci nézését.
több mint 2 éve
100 perc fölöttiek voltak bőven a csoportkörben is.Azok is 150 percesek voltak?Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Pedig tavaly a vb tobzódott az ilyen meccsekben.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Ott voltam a magyar skót olimpiai selejtezőn 1996ban a lelatón az Üllőin amikor haver mondta hogy végre lehozták Lisztest, mire előttünk a böhöm fradista rászólt hogy Az a Sándor Tamás te fasz!Én még emlékszem, amikor még volt haja.Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Nekem is nehezen áll rá az agyam, hogy pár hónap és 4-essel kezdődik majd az életkoromat jelző szám.Brutal öreg vagy IkÉn még emlékszem, amikor még volt haja.Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
iktriad
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Pedig volt pár Bolts meccs tavaly 😃😃
Sixo
több mint 2 éve
Azok is 150 percesek voltak?Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Pedig tavaly a vb tobzódott az ilyen meccsekben.
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Pedig semmivel sem rosszabb a meccs, mint egy átlagos South Carolina szezon. 😀
Sixo
több mint 2 éve
Brutal öreg vagy IkÉn még emlékszem, amikor még volt haja.Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
iktriad
több mint 2 éve
Ez olyan, mint amikor az 1980-as években az SZKP élőhalottjai azzal tartották magukban a lelket, hogy ők még látták Lenint.Én még emlékszem, amikor még volt haja.Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
iktriad
több mint 2 éve
Lisztes és Sándor a 2 ikertoronyÉn még emlékszem, amikor még volt haja.Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
iktriad
hajügyileg
több mint 2 éve
Hujjuj mekkora sevillai hájas has
több mint 2 éve
Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.Pedig tavaly a vb tobzódott az ilyen meccsekben.
Sixo
több mint 2 éve
ja, nem is néztem végig 😀 ennyire érdekeltfúgecHa már a szombatod túlélted. 😀
mindmeghalunk
petey
iktriad
több mint 2 éve
Én még emlékszem, amikor még volt haja.Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
több mint 2 éve
gecc majdnem játszanak 150 percet 😊pedig már a 70. percben azt kellett volna, mint a vívóknak, középre menni, kezet fogni és rúgni a tiziket
több mint 2 éve
Ha jól számoltam, 21 perc ráadás összesen 😄
több mint 2 éve
Szánalom hogy ilyen focival nyerhet valaki európai kupát...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Sándor Tomi mit keres a sevillai kispadon? Vagy az Rados lenne, az ex-dió kapus?Esküszöm írni akartam S Tamást 😊
🤣
jobbágy#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Gondolkodom ennél rosszabb sport élményen, de nem jut eszembe egy sem.
több mint 2 éve
fúgecHa már a szombatod túlélted. 😀
mindmeghalunk
petey