Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 807 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Alashkert - Pjunik Jereván örmény rangadót nézi valaki?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Ahhhhhh...vazzzz...
RIP

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 641 — Így remélem megfelelek nektek.....
RIP
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 009
Dzsudzsák búcsúmeccséhez hasonlóan ez is egy olyan pillanat, amikor inkább a szépre próbálok fókuszálni, az árnyoldalra nem annyira.

Nyugodjék békében, Imréék váltsanak bazdmeg.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 466 — Csodabogár
Isten nyugosztalja, nincs izé 😕

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 838 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Isten Veled Szőke Szikla!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 270 — je suis poloska
Nagy Spíler volt, Béke poraira.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
a budosuristenit.

Legyen neki konnyu a fold.🫡

Szerkesztette: Kenny

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 311 — Kinek mit intézett a kormánya
RIP Kálmánbá

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 595 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szőke Szikla 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 435
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember.”
jobbágy#JC6
Ebben az első mondatban benne van minden, hogy miért is egy beképzelt fasz.

Elvárja...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 626
Ha ez igaz, akkor SZLAMB. Vagy inkább csak SZLA 😀

Stretford End fb oldaláról: "November 27-én lesz Greenwood tárgyalása. Mármint 2023 novemberében... A dátum még nem végleges, jövő februárban is meg kell jelennie a bíróság előtt. (A United már tavaly januárban felfüggesztette őt, így elvileg nem kap fizetést.)"

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 082
Éreztem hogy Gionak meg fogják köszönni előbb-utóbb a munkát, ez be is jött ma.
Sajnos elfáradt a kapcsolat..
Talán a bajnokság még menthető, bár nagy a hátrány.
GO GERS!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”

Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
jobbágy#JC6
Homelander jut róla eszembe.
peach
Rossz párhuzam, mert Homelandernek tényleg szuperereje van. Aegon a HotD-ből jobban adja magát, | királynak hiszi magát, miközben eljátssza hogy nem akar az lenni, és csak a politikai machinációk miatt kerülhetett a trónra, konstans szeretetéhséggel |

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 755 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/-RJU2VwGdzg
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 311 — Kinek mit intézett a kormánya
 24.hu/kozelet/2022/11/21/dzsudzsak-balazs-utolso-valogatott-mezek-orban-viktor-szijjarto-peter/

lóvé is lóvé

😊
Amadeus von Dollárbaloldal
kijavítottam, nincsmit 😊

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 641
 24.hu/kozelet/2022/11/21/dzsudzsak-balazs-utolso-valogatott-mezek-orban-viktor-szijjarto-peter/

love is love

😊
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Korrekt.
 telex.hu/sport/2022/11/20/dzsudzsak-balazs-109-meccs-portre-golok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 447 — Vikings fan
JC-nek kéne egy ban NSO-ra, hogy ne olvashassa! 😀
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 840 — a new hope (again)
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”

jobbágy#JC6
Homelander jut róla eszembe.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 515 — Cowboys fan
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?
DB A VISSZATÉRŐ!"

Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.

btw: remeltem Rossi csupan 5 percet ad neki a vegen, eleve wtf h kezdo meg 53 perc, bar az tetszett, hogy kettos cseret nyomott, igy 'papiron' nem volt meg a lehetoseg az o kulon unneplesere, szoval 2 fekete 1 piros pont Rossinak, aki elegge NERtibilis lett.
csebi
Utolsó és befejezem:
Konyorgom, egy CSK-szalagot vegyünk már neki, mert az első dolga az volt a meccs után hogy Szalai Atitól visszakérje…
jobbágy#JC6
* örökös csk-szalagot
több mint 3 éve
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?
DB A VISSZATÉRŐ!"

Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.

btw: remeltem Rossi csupan 5 percet ad neki a vegen, eleve wtf h kezdo meg 53 perc, bar az tetszett, hogy kettos cseret nyomott, igy 'papiron' nem volt meg a lehetoseg az o kulon unneplesere, szoval 2 fekete 1 piros pont Rossinak, aki elegge NERtibilis lett.
csebi
Utolsó és befejezem:
Konyorgom, egy CSK-szalagot vegyünk már neki, mert az első dolga az volt a meccs után hogy Szalai Atitól visszakérje…
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 135 — Lucas Scott
DB A VISSZATÉRŐ!"

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Vége a meccsnek végre JC kicsit megnyugodhat 😛
Toca
várjuk meg a következő hetet. aztán nehogy Zsuzsa lenyilatkozza, hogy kész jönni ha Rossi hívja 😀😀😀
jobbágy#JC6
JC nyugalmának megzavarására alkalmas spoilerveszély!!!
| már pár hete megvolt a kinyilatkoztatás, hogy ez am olyan búcsúmeccs, hogy ettől függetlenül bármikor jönne még 😀 |
zacknorb
ma nem alszom
kösz