Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
milyen 52 perc?
YoungZeeZee
Annyit jatszik a bohoc.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
milyen 52 perc?
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 466 — Csodabogár
Hányingerem volt már az egész heti reklámoktól, most már masszív öklendezés…

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
Majd szamoljatok hanyszor passzol Balazs Szoboszlainak.
Nem fog sokszor.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 311 — Kinek mit intézett a kormánya
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/hosszu-tavra-valthatjak-meg-belepoiket-a-valogatott-szurkoloi?fbclid=IwAR06Q7ZAjReDSVWEMG74_o75O9VJIExvgB3EENUtquxPGOjTPvO3PPL3274

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 008
Kedves az MTK-tól, hogy bevállalták a jelenést Dzsudzsi búcsúmeccsén.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 082
Görögök majd jól lefekszenek, 4-1
Zsuzsi mesterhármas
Vállukon viszik a CB elé
Ahol jön a cumi
Estre Ziccer Sportpub, Zsuzsa lesz a csapos
Halleluja
😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
érdemes ránézni Trolllfoci, NS és hasonló oldalakra
ott a múlt miatt azt mondják megérdemli, szerintem még tapsot is kap
NB2
Senki sem fog fütyülni, 50 ezer torok fogja éltetni. A magyar csak online nagy szájú, illetve ha nem is csak online, nem megy ki. Ahogy én sem.
Amit meg művel a CB, Troll, NSO, és társai az valami szánalom.. mintha a futball istene lépne le...
jobbágy#JC6
Engem csak az zavar hogy politikai kapcsolatai révén kijárta magának a 109. meccset. Undorító, ezért megérdemelné a füttykoncertet.
apropo lattatok az uj egyutt rendben reklamot?
szurkolj szepen.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 807 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
azért itt a nagy vb- és Dzsudzsi-lázban ne felejtsük el, hogy a fehérorosz osztályozón feljutott az FC Rogacsov

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 429 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
NB2
Senki sem fog fütyülni, 50 ezer torok fogja éltetni. A magyar csak online nagy szájú, illetve ha nem is csak online, nem megy ki. Ahogy én sem.
Amit meg művel a CB, Troll, NSO, és társai az valami szánalom.. mintha a futball istene lépne le...
jobbágy#JC6
Engem csak az zavar hogy politikai kapcsolatai révén kijárta magának a 109. meccset. Undorító, ezért megérdemelné a füttykoncertet.

több mint 3 éve
NB2
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 392 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 429 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem fogják szerintem.
Kampman
Lekeverik a közönség hangot 😊

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 008
Nem fogják szerintem.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Van valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyája
Gergőbácsi
Kutya nem fogja nezni
gabokocka
Jó lenne, mert egy kiskorút vinnék. Emlékeim szerint legutóbb 2 helyen is nézték
Max egy út az ördögnek
Gergőbácsi
Az olaszok ellen az előttem álló srác ugyanígy volt, őt nem engedték be
jobbágy#JC6
Köszi az infókat. Lehet, hogy nem reszkírozok egy jó kis potya utat

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 309 — Keep pounding
Én 3x v 4x voltam meccsen az uj stadionban, mindig az volt hogy geci sokan voltunk a kapunal aztan mar csak menjunk. Lehet erdemes a kezdes elott 20-30 perccel odaerni amikor sokan vannak a kapuknal es mar jo volna letudni a tomeget, sztem nem fogjak ott nezegetni ki megy be csak megfelelo szamu legyen a jegy es az ember

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Van valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyája
Gergőbácsi
Kutya nem fogja nezni
gabokocka
Jó lenne, mert egy kiskorút vinnék. Emlékeim szerint legutóbb 2 helyen is nézték
Max egy út az ördögnek
Gergőbácsi
Az olaszok ellen az előttem álló srác ugyanígy volt, őt nem engedték be
több mint 3 éve
Gergőbácsi
Kutya nem fogja nezni
gabokocka
Max egy út az ördögnek

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 309 — Keep pounding
Gergőbácsi
Kutya nem fogja nezni

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 307 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 457 — The Mathematician
amúgy az a vicces hogy ott a sakkozós money shot, amin persze egy hikaru-carlsen party van 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 307 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 515 — Cowboys fan
 telex.hu/zacc/2022/11/20/vizelet-palack-kapus-tony-thompson-kiallitas-anglia-fa-trophy-warrington-guiseley

Az kemény. Mondjuk az edző helyében elküldtem volna a bírót a faszba, ha nem fújja le a meccset, és lehívtam volna a csapatot a pályáról.