Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
milyen 52 perc?
több mint 3 éve
Hányingerem volt már az egész heti reklámoktól, most már masszív öklendezés…
több mint 3 éve
Majd szamoljatok hanyszor passzol Balazs Szoboszlainak. Nem fog sokszor.
több mint 3 éve
Kedves az MTK-tól, hogy bevállalták a jelenést Dzsudzsi búcsúmeccsén.
több mint 3 éve
Görögök majd jól lefekszenek, 4-1Zsuzsi mesterhármas
Vállukon viszik a CB elé
Ahol jön a cumi
Estre Ziccer Sportpub, Zsuzsa lesz a csapos
Halleluja
😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
apropo lattatok az uj egyutt rendben reklamot?Engem csak az zavar hogy politikai kapcsolatai révén kijárta magának a 109. meccset. Undorító, ezért megérdemelné a füttykoncertet.Senki sem fog fütyülni, 50 ezer torok fogja éltetni. A magyar csak online nagy szájú, illetve ha nem is csak online, nem megy ki. Ahogy én sem.Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!érdemes ránézni Trolllfoci, NS és hasonló oldalakra
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ott a múlt miatt azt mondják megérdemli, szerintem még tapsot is kap
NB2
Amit meg művel a CB, Troll, NSO, és társai az valami szánalom.. mintha a futball istene lépne le...
jobbágy#JC6
szurkolj szepen.
több mint 3 éve
azért itt a nagy vb- és Dzsudzsi-lázban ne felejtsük el, hogy a fehérorosz osztályozón feljutott az FC Rogacsov

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Engem csak az zavar hogy politikai kapcsolatai révén kijárta magának a 109. meccset. Undorító, ezért megérdemelné a füttykoncertet.Senki sem fog fütyülni, 50 ezer torok fogja éltetni. A magyar csak online nagy szájú, illetve ha nem is csak online, nem megy ki. Ahogy én sem.Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!érdemes ránézni Trolllfoci, NS és hasonló oldalakra
NB2
Amit meg művel a CB, Troll, NSO, és társai az valami szánalom.. mintha a futball istene lépne le...
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Senki sem fog fütyülni, 50 ezer torok fogja éltetni. A magyar csak online nagy szájú, illetve ha nem is csak online, nem megy ki. Ahogy én sem.Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!érdemes ránézni Trolllfoci, NS és hasonló oldalakra
NB2
több mint 3 éve
Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!érdemes ránézni Trolllfoci, NS és hasonló oldalakra
több mint 3 éve
Lekeverik a közönség hangot 😊Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!Nem fogják szerintem.
Kampman
több mint 3 éve
Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!Nem fogják szerintem.
több mint 3 éve
Remélem jó sokan kifütyülik Dzsudzsit!
több mint 3 éve
Köszi az infókat. Lehet, hogy nem reszkírozok egy jó kis potya utatAz olaszok ellen az előttem álló srác ugyanígy volt, őt nem engedték beJó lenne, mert egy kiskorút vinnék. Emlékeim szerint legutóbb 2 helyen is néztékVan valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyájaKutya nem fogja nezni
Gergőbácsi
gabokocka
Max egy út az ördögnek
Gergőbácsi
jobbágy#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Én 3x v 4x voltam meccsen az uj stadionban, mindig az volt hogy geci sokan voltunk a kapunal aztan mar csak menjunk. Lehet erdemes a kezdes elott 20-30 perccel odaerni amikor sokan vannak a kapuknal es mar jo volna letudni a tomeget, sztem nem fogjak ott nezegetni ki megy be csak megfelelo szamu legyen a jegy es az ember
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Az olaszok ellen az előttem álló srác ugyanígy volt, őt nem engedték beJó lenne, mert egy kiskorút vinnék. Emlékeim szerint legutóbb 2 helyen is néztékVan valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyájaKutya nem fogja nezni
Gergőbácsi
gabokocka
Max egy út az ördögnek
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Jó lenne, mert egy kiskorút vinnék. Emlékeim szerint legutóbb 2 helyen is néztékVan valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyájaKutya nem fogja nezni
Gergőbácsi
gabokocka
Max egy út az ördögnek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Van valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyájaKutya nem fogja nezni
Gergőbácsi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Van valakinek friss tapasztalata, hogy mennyire ellenőrzik a személyazonosságot a jegyen lévő adatokhoz képest a Puskás Arénában? Van egy átvett jegyem a nevemre, plusz még egy, ahol nem tudták átírni a személy nevére mert lejárt az MLSZ kártyája
több mint 3 éve
Behind the scenes of the Ronaldo and Messi Louis Vuitton picture advrrt.pic.twitter.com/nv4ErtRmSR
— TC (@totalcristiano) November 20, 2022
több mint 3 éve
amúgy az a vicces hogy ott a sakkozós money shot, amin persze egy hikaru-carlsen party van 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 19, 2022
— No Context World Cup (@NoContextFIFAWC) November 20, 2022
több mint 3 éve
telex.hu/zacc/2022/11/20/vizelet-palack-kapus-tony-thompson-kiallitas-anglia-fa-trophy-warrington-guiseleyAz kemény. Mondjuk az edző helyében elküldtem volna a bírót a faszba, ha nem fújja le a meccset, és lehívtam volna a csapatot a pályáról.