Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!

Sixo
Jobb ez így mindenkinek.
davemayer
Szerintem szeret a Puskásban játszani - szép nyári emlékek, úgyhogy Hajnal már hívja is… 🤣🤣🤣🤣🤣

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 325 — LIGHTS OUT!
Remélem Newcastle lesz és akkor egy riválissal kevesebb ha már egy újat generált a lelépésével

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 529 — "Grammar maci"

Sixo
Jobb ez így mindenkinek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 325 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 625 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Alashkert - Pjunik Jereván örmény rangadót nézi valaki?
Löfli
Majd este a Bognor Regis - Bowers & Pitsea-t.
De lesz egy Linfield-Larne rangadó is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 815 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Alashkert - Pjunik Jereván örmény rangadót nézi valaki?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Ahhhhhh...vazzzz...
RIP

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 674 — Így remélem megfelelek nektek.....
RIP
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 016
Dzsudzsák búcsúmeccséhez hasonlóan ez is egy olyan pillanat, amikor inkább a szépre próbálok fókuszálni, az árnyoldalra nem annyira.

Nyugodjék békében, Imréék váltsanak bazdmeg.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 473 — Csodabogár
Isten nyugosztalja, nincs izé 😕

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 849 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Isten Veled Szőke Szikla!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 278 — je suis poloska
Nagy Spíler volt, Béke poraira.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 591 — Omar's Coming Yo!
a budosuristenit.

Legyen neki konnyu a fold.🫡

Szerkesztette: Kenny

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 350 — Kinek mit intézett a kormánya
RIP Kálmánbá

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 625 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szőke Szikla 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 471
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember.”
jobbágy#JC6
Ebben az első mondatban benne van minden, hogy miért is egy beképzelt fasz.

Elvárja...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 627
Ha ez igaz, akkor SZLAMB. Vagy inkább csak SZLA 😀

Stretford End fb oldaláról: "November 27-én lesz Greenwood tárgyalása. Mármint 2023 novemberében... A dátum még nem végleges, jövő februárban is meg kell jelennie a bíróság előtt. (A United már tavaly januárban felfüggesztette őt, így elvileg nem kap fizetést.)"

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 092
Éreztem hogy Gionak meg fogják köszönni előbb-utóbb a munkát, ez be is jött ma.
Sajnos elfáradt a kapcsolat..
Talán a bajnokság még menthető, bár nagy a hátrány.
GO GERS!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”

Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
jobbágy#JC6
Homelander jut róla eszembe.
peach
Rossz párhuzam, mert Homelandernek tényleg szuperereje van. Aegon a HotD-ből jobban adja magát, | királynak hiszi magát, miközben eljátssza hogy nem akar az lenni, és csak a politikai machinációk miatt kerülhetett a trónra, konstans szeretetéhséggel |

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 773 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/-RJU2VwGdzg
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 350 — Kinek mit intézett a kormánya
 24.hu/kozelet/2022/11/21/dzsudzsak-balazs-utolso-valogatott-mezek-orban-viktor-szijjarto-peter/

lóvé is lóvé

😊
Amadeus von Dollárbaloldal
kijavítottam, nincsmit 😊

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 651
 24.hu/kozelet/2022/11/21/dzsudzsak-balazs-utolso-valogatott-mezek-orban-viktor-szijjarto-peter/

love is love

😊
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Korrekt.
 telex.hu/sport/2022/11/20/dzsudzsak-balazs-109-meccs-portre-golok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 456 — Vikings fan
JC-nek kéne egy ban NSO-ra, hogy ne olvashassa! 😀
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 849 — a new hope (again)
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”

Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
jobbágy#JC6
Homelander jut róla eszembe.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...