Soccer
Szerintem szeret a Puskásban játszani - szép nyári emlékek, úgyhogy Hajnal már hívja is… 🤣🤣🤣🤣🤣Jobb ez így mindenkinek.🚨 BREAKING: Cristiano Ronaldo is to leave Manchester United by mutual agreement, with immediate effect.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 22, 2022
“The club thanks him for his immense contribution across two spells at Old Trafford”, statement confirms. pic.twitter.com/wpkHJLVVpu
Sixo
davemayer
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
🚨 Cristiano Ronaldo is torn between Saudi Arabian clubs Newcastle United and Al-Nassr FC. 🇸🇦
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) November 22, 2022
(Source: @jfelixdiazpic.twitter.com/ey2wrSaZz5
Jobb ez így mindenkinek.🚨 BREAKING: Cristiano Ronaldo is to leave Manchester United by mutual agreement, with immediate effect.
“The club thanks him for his immense contribution across two spells at Old Trafford”, statement confirms. pic.twitter.com/wpkHJLVVpu
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
🚨 BREAKING: Cristiano Ronaldo is to leave Manchester United by mutual agreement, with immediate effect.
Alashkert - Pjunik Jereván örmény rangadót nézi valaki?Majd este a Bognor Regis - Bowers & Pitsea-t.
Löfli
De lesz egy Linfield-Larne rangadó is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
RIP

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Nyugodjék békében, Imréék váltsanak bazdmeg.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember.”Ebben az első mondatban benne van minden, hogy miért is egy beképzelt fasz.
jobbágy#JC6
Elvárja...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Stretford End fb oldaláról: "November 27-én lesz Greenwood tárgyalása. Mármint 2023 novemberében... A dátum még nem végleges, jövő februárban is meg kell jelennie a bíróság előtt. (A United már tavaly januárban felfüggesztette őt, így elvileg nem kap fizetést.)"
Sajnos elfáradt a kapcsolat..
Talán a bajnokság még menthető, bár nagy a hátrány.
GO GERS!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
Rossz párhuzam, mert Homelandernek tényleg szuperereje van. Aegon a HotD-ből jobban adja magát, | királynak hiszi magát, miközben eljátssza hogy nem akar az lenni, és csak a politikai machinációk miatt kerülhetett a trónra, konstans szeretetéhséggel |„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”Homelander jut róla eszembe.
Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
jobbágy#JC6
peach
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24.hu/kozelet/2022/11/21/dzsudzsak-balazs-utolso-valogatott-mezek-orban-viktor-szijjarto-peter/kijavítottam, nincsmit 😊
lóvé is lóvé
😊
Amadeus von Dollárbaloldal
Poloska vagyok.
love is love
😊
telex.hu/sport/2022/11/20/dzsudzsak-balazs-109-meccs-portre-golok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”Homelander jut róla eszembe.
Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
jobbágy#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...