Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
több mint 3 éve
* örökös csk-szalagotUtolsó és befejezem:"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.
DB A VISSZATÉRŐ!"
Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.
😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
btw: remeltem Rossi csupan 5 percet ad neki a vegen, eleve wtf h kezdo meg 53 perc, bar az tetszett, hogy kettos cseret nyomott, igy 'papiron' nem volt meg a lehetoseg az o kulon unneplesere, szoval 2 fekete 1 piros pont Rossinak, aki elegge NERtibilis lett.
csebi
Konyorgom, egy CSK-szalagot vegyünk már neki, mert az első dolga az volt a meccs után hogy Szalai Atitól visszakérje…
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Utolsó és befejezem:"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.
DB A VISSZATÉRŐ!"
Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
btw: remeltem Rossi csupan 5 percet ad neki a vegen, eleve wtf h kezdo meg 53 perc, bar az tetszett, hogy kettos cseret nyomott, igy 'papiron' nem volt meg a lehetoseg az o kulon unneplesere, szoval 2 fekete 1 piros pont Rossinak, aki elegge NERtibilis lett.
csebi
Konyorgom, egy CSK-szalagot vegyünk már neki, mert az első dolga az volt a meccs után hogy Szalai Atitól visszakérje…
több mint 3 éve
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.
DB A VISSZATÉRŐ!"
😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ma nem alszomJC nyugalmának megzavarására alkalmas spoilerveszély!!!Vége a meccsnek végre JC kicsit megnyugodhat 😛várjuk meg a következő hetet. aztán nehogy Zsuzsa lenyilatkozza, hogy kész jönni ha Rossi hívja 😀😀😀
Toca
jobbágy#JC6
| már pár hete megvolt a kinyilatkoztatás, hogy ez am olyan búcsúmeccs, hogy ettől függetlenül bármikor jönne még 😀 |
zacknorb
kösz
több mint 3 éve
JC nyugalmának megzavarására alkalmas spoilerveszély!!!Vége a meccsnek végre JC kicsit megnyugodhat 😛várjuk meg a következő hetet. aztán nehogy Zsuzsa lenyilatkozza, hogy kész jönni ha Rossi hívja 😀😀😀
Toca
jobbágy#JC6
| már pár hete megvolt a kinyilatkoztatás, hogy ez am olyan búcsúmeccs, hogy ettől függetlenül bármikor jönne még 😀 |
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Vége a meccsnek végre JC kicsit megnyugodhat 😛várjuk meg a következő hetet. aztán nehogy Zsuzsa lenyilatkozza, hogy kész jönni ha Rossi hívja 😀😀😀
Toca
több mint 3 éve
Tőlem aztán mindig is távol állt a Dzsudzsi-kultusz, de szerintem ez a meccs így rendben volt.Ugyanez.
Kampman
Kinn voltam a gyerekkel, tetszett neki, plane a gollal a vegen amit Kalmar qrvara megerdemelt, le a kalappal elotte.
Azert a vegen a sok csere utan mar elegge erzodott hogy csokkent a talent level, Adam, Dardai, Nagy boven egy szinttel lejjebb van, mint ami kellene.
De jo ez a csapat, remelem az eb selejtezoket nem basszuk el, nagy elmemy volna egy nemetorszagi eb.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Vége a meccsnek végre JC kicsit megnyugodhat 😛
több mint 3 éve
Akkor most már mindent tudok amit kellett, köszi 😀 😛2-1es győzelem egy bohóc meccsen csoda?!"Magyar csoda a csodálatos Dzsudzsák válogatott búcsúmeccsén"Bakker tényleg ma ilyen is volt, 😀 😀 😀 mi lett egyébként a vége? 😊
😀😀😀D Istenem, az elkövetkezendő 1 hetet éljem túl valahogy... 😀
jobbágy#JC6
dande2
omfg
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
2-1es győzelem egy bohóc meccsen csoda?!"Magyar csoda a csodálatos Dzsudzsák válogatott búcsúmeccsén"Bakker tényleg ma ilyen is volt, 😀 😀 😀 mi lett egyébként a vége? 😊
jobbágy#JC6
dande2
omfg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
"Magyar csoda a csodálatos Dzsudzsák válogatott búcsúmeccsén"Bakker tényleg ma ilyen is volt, 😀 😀 😀 mi lett egyébként a vége? 😊
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
"Magyar csoda a csodálatos Dzsudzsák válogatott búcsúmeccsén"😀😀😀D Istenem, az elkövetkezendő 1 hetet éljem túl valahogy... 😀
több mint 3 éve
alacsonyabban van a súlypontja akkor, nem? fordulékonyabb leszpapíron igen, Slow 😀 de szegény Martin nem épp arról híres 😊
slowmotion
több mint 3 éve
Mennyi a “normál”?haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú isPaksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
Nemzetes és Méltóságos petey
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
Mert valszeg közel 100kg lehet a 190cm-hez.
Elég bitang mennyiségű izomnak kell ott lennie, hogy jó legyen az arány és ugye az köztudott, hogy Kaszinós Gyuri mit gondolt az erőnléti edzésekről...
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Tőlem aztán mindig is távol állt a Dzsudzsi-kultusz, de szerintem ez a meccs így rendben volt.
több mint 3 éve
alacsonyabban van a súlypontja akkor, nem? fordulékonyabb leszlehet hogy 1.90 lett mérve, mikor kihúzta magát, viszont rendre 1.70-esként közlekedik???haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú isPaksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
méter kilencven a csávó, az mióta alacsony? haverod kosármeccseket szokozz nézni?
slowmotion
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
lehet hogy 1.90 lett mérve, mikor kihúzta magát, viszont rendre 1.70-esként közlekedik???haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú isPaksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
méter kilencven a csávó, az mióta alacsony? haverod kosármeccseket szokozz nézni?
slowmotion
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 559
mondjuk a szabadrugast o hozta ossze megint, labdaszerzes utanDe sok túlsúlyos, alulképzett, de lelkes, szorgalmas fiatal srácnak ad reményt, hogy bármit elérhetnek, ha akarnak.Paksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
Ez pozitív dolog.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
mint Zsótér, jah 😀istenem, mintha valami Gerd Müller, Beckenbauer, Maradona lett volna ezzel a kihangosított hájpolással....okádék.azert egy prime dzsudzsi melle jo lett volna egy ilyen caapat es edzo, mert lehet nem volt megadurva, kiemelkedett a magyar jatekosok kozul bizonyos dolgokban.
lol, ez annyira magyaros. hallóóó...hallóóó 😀 😀 😀 😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
De sok túlsúlyos, alulképzett, de lelkes, szorgalmas fiatal srácnak ad reményt, hogy bármit elérhetnek, ha akarnak.Paksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
Ez pozitív dolog.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 559
istenem, mintha valami Gerd Müller, Beckenbauer, Maradona lett volna ezzel a kihangosított hájpolással....okádék.azert egy prime dzsudzsi melle jo lett volna egy ilyen caapat es edzo, mert lehet nem volt megadurva, kiemelkedett a magyar jatekosok kozul bizonyos dolgokban.
lol, ez annyira magyaros. hallóóó...hallóóó 😀 😀 😀 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ne zavard össze. Alacsony, oszt kész.???haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú isPaksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
slowmotion

több mint 3 éve
???haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú isPaksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6