Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 093
„Éreztem azt a sok-sok tiszteletet, szeretetet, amit néha elvár az ember. Ha volt egy kis hiányérzetem, akkor az ma maradéktalanul eltűnt. Ha belegondolok abba, hogy a szurkolók mennyit dolgoztak azon, hogy a nekem szánt transzparenst elkészítsék, az döbbenetes érzés. Izgulhattunk itt, hogy milyen lesz a fogadtatás, meg beszélhettünk arról, mi jár vagy mi nem… 109-szer szerepeltem a válogatottban, ott voltam egy Eb-n, mindig álltam a sarat, mindig ott voltam elől. Vasárnap este kijött a búcsúmeccsemre hatvanezer ember, a nevemet skandálták, megköszönték, hálásak voltak azért, amit láttak tőlem, amit nyújtottam a pályán. Ma választ kaptunk arra, hogy igenis nagyon tisztelik a karrieremet, a pályán töltött perceket, s éveket.”

Egyszerűen nem bírom 😆😆😆😆😆
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 530 — Cowboys fan
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?
DB A VISSZATÉRŐ!"

Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.

btw: remeltem Rossi csupan 5 percet ad neki a vegen, eleve wtf h kezdo meg 53 perc, bar az tetszett, hogy kettos cseret nyomott, igy 'papiron' nem volt meg a lehetoseg az o kulon unneplesere, szoval 2 fekete 1 piros pont Rossinak, aki elegge NERtibilis lett.
csebi
Utolsó és befejezem:
Konyorgom, egy CSK-szalagot vegyünk már neki, mert az első dolga az volt a meccs után hogy Szalai Atitól visszakérje…
jobbágy#JC6
* örökös csk-szalagot
több mint 3 éve
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?
DB A VISSZATÉRŐ!"

Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
ne foglalkozz veluk, hipokritak. bezzeg, ok ugraltak a legjobban, hogy szolasszabadsagot mkinek, aki nem terdel. undorito banda.

btw: remeltem Rossi csupan 5 percet ad neki a vegen, eleve wtf h kezdo meg 53 perc, bar az tetszett, hogy kettos cseret nyomott, igy 'papiron' nem volt meg a lehetoseg az o kulon unneplesere, szoval 2 fekete 1 piros pont Rossinak, aki elegge NERtibilis lett.
csebi
Utolsó és befejezem:
Konyorgom, egy CSK-szalagot vegyünk már neki, mert az első dolga az volt a meccs után hogy Szalai Atitól visszakérje…
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 200 — Lucas Scott
DB A VISSZATÉRŐ!"

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Vége a meccsnek végre JC kicsit megnyugodhat 😛
Toca
várjuk meg a következő hetet. aztán nehogy Zsuzsa lenyilatkozza, hogy kész jönni ha Rossi hívja 😀😀😀
jobbágy#JC6
JC nyugalmának megzavarására alkalmas spoilerveszély!!!
| már pár hete megvolt a kinyilatkoztatás, hogy ez am olyan búcsúmeccs, hogy ettől függetlenül bármikor jönne még 😀 |
zacknorb
ma nem alszom
kösz
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 350 — Kinek mit intézett a kormánya
Toca
várjuk meg a következő hetet. aztán nehogy Zsuzsa lenyilatkozza, hogy kész jönni ha Rossi hívja 😀😀😀
jobbágy#JC6
JC nyugalmának megzavarására alkalmas spoilerveszély!!!
| már pár hete megvolt a kinyilatkoztatás, hogy ez am olyan búcsúmeccs, hogy ettől függetlenül bármikor jönne még 😀 |

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Toca
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 325 — Keep pounding
Tőlem aztán mindig is távol állt a Dzsudzsi-kultusz, de szerintem ez a meccs így rendben volt.
Kampman
Ugyanez.
Kinn voltam a gyerekkel, tetszett neki, plane a gollal a vegen amit Kalmar qrvara megerdemelt, le a kalappal elotte.

Azert a vegen a sok csere utan mar elegge erzodott hogy csokkent a talent level, Adam, Dardai, Nagy boven egy szinttel lejjebb van, mint ami kellene.

De jo ez a csapat, remelem az eb selejtezoket nem basszuk el, nagy elmemy volna egy nemetorszagi eb.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 457 — Vikings fan
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 674 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Magyar csoda a csodálatos Dzsudzsák válogatott búcsúmeccsén"

😀😀😀D Istenem, az elkövetkezendő 1 hetet éljem túl valahogy... 😀
jobbágy#JC6
Bakker tényleg ma ilyen is volt, 😀 😀 😀 mi lett egyébként a vége? 😊
dande2
2-1es győzelem egy bohóc meccsen csoda?!
omfg
Negritis, a vajda
Akkor most már mindent tudok amit kellett, köszi 😀 😛
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 534 — The Mathematician

jobbágy#JC6
dande2
2-1es győzelem egy bohóc meccsen csoda?!
omfg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 674 — Így remélem megfelelek nektek.....

jobbágy#JC6
több mint 3 éve

több mint 3 éve
alacsonyabban van a súlypontja akkor, nem? fordulékonyabb lesz
slowmotion
papíron igen, Slow 😀 de szegény Martin nem épp arról híres 😊
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
bejött Ádám. kb. meg is akadtunk támadásban.
Nemzetes és Méltóságos petey
sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
Paksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.
haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú is
jobbágy#JC6
Mennyi a “normál”?
Mert valszeg közel 100kg lehet a 190cm-hez.
Elég bitang mennyiségű izomnak kell ott lennie, hogy jó legyen az arány és ugye az köztudott, hogy Kaszinós Gyuri mit gondolt az erőnléti edzésekről...

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 016
Tőlem aztán mindig is távol állt a Dzsudzsi-kultusz, de szerintem ez a meccs így rendben volt.

több mint 3 éve
sajnos nagyon nem válogatott szint. azt hittem Bödétől nem lehet rosszabb valaki elől, ő rám cáfol..
jobbágy#JC6
Paksban is már túlsúlyos volt, de most mutatták közelről..hát baszki mint egy megye 3 játékos...kegyetlen.
haverom szerint a testzsírszázaléka felülről karcolja a normált, csak sajnos nagyon alacsony, tömzsi és erős csontozatú. fogyni ebből már nem tud, de ez miatt lassú is
jobbágy#JC6
???
méter kilencven a csávó, az mióta alacsony? haverod kosármeccseket szokozz nézni?
slowmotion
lehet hogy 1.90 lett mérve, mikor kihúzta magát, viszont rendre 1.70-esként közlekedik
jobbágy#JC6
alacsonyabban van a súlypontja akkor, nem? fordulékonyabb lesz
több mint 3 éve
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
???
méter kilencven a csávó, az mióta alacsony? haverod kosármeccseket szokozz nézni?
slowmotion
lehet hogy 1.90 lett mérve, mikor kihúzta magát, viszont rendre 1.70-esként közlekedik
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 559
jobbágy#JC6
De sok túlsúlyos, alulképzett, de lelkes, szorgalmas fiatal srácnak ad reményt, hogy bármit elérhetnek, ha akarnak.
Ez pozitív dolog.
Őszentsége Sobri Jóska
mondjuk a szabadrugast o hozta ossze megint, labdaszerzes utan
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 473 — Csodabogár
istenem, mintha valami Gerd Müller, Beckenbauer, Maradona lett volna ezzel a kihangosított hájpolással....okádék.

lol, ez annyira magyaros. hallóóó...hallóóó 😀 😀 😀 😀
azert egy prime dzsudzsi melle jo lett volna egy ilyen caapat es edzo, mert lehet nem volt megadurva, kiemelkedett a magyar jatekosok kozul bizonyos dolgokban.
YoungZeeZee
mint Zsótér, jah 😀

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 646 — #NoStress
jobbágy#JC6
De sok túlsúlyos, alulképzett, de lelkes, szorgalmas fiatal srácnak ad reményt, hogy bármit elérhetnek, ha akarnak.
Ez pozitív dolog.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 559
istenem, mintha valami Gerd Müller, Beckenbauer, Maradona lett volna ezzel a kihangosított hájpolással....okádék.

azert egy prime dzsudzsi melle jo lett volna egy ilyen caapat es edzo, mert lehet nem volt megadurva, kiemelkedett a magyar jatekosok kozul bizonyos dolgokban.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 131 — Illegális gyakorló
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
???
slowmotion
Ne zavard össze. Alacsony, oszt kész.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 473 — Csodabogár

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
???