Soccer
a BLben nem szerepelt, sztem keretben sem volt, szoval kizart.Eto is játszott 45 percet kb a 99-00-s Realban mielőtt kölcsönadták szóval borderline ő is megkaphatja. 😀ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban).Seedorf (Ajax, Real, Milan)
csebi
empty taxi
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Eto is játszott 45 percet kb a 99-00-s Realban mielőtt kölcsönadták szóval borderline ő is megkaphatja. 😀ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban).Seedorf (Ajax, Real, Milan)
csebi
empty taxi
igen, o kesobb beugrott.ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban).Seedorf (Ajax, Real, Milan)
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban).Seedorf (Ajax, Real, Milan)
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
igen lattam a cafolatot, mondjuk sztem nem zorog a haraszt, de meglepodnek ha leigazolnank sztem is.igen, de itt a haraszt azert zorog, mert a szel nem mas, mint Jorge Mendes. mivel konkretan nulla erdeklodes van az igazan nagy csapatok reszerol, ezert szivarogtat az ujsagiro haverjainak, hogy az utca embere meg mindig azt gondolja, hogy CR a legmagasabb polcon van.
csebi
a tenyek makacs dolgok, nyaron el akart menni, barhova elment volna, sehova sem kellett, miutan vegigjarta az osszes csapatot Mendes. egy ilyen fel ev utan plane nem fog ra igenyt tartani senki. most megint tele lesz a sajto, hogy ezzel meg azzal talalkozott Mendes. ez egeszen egyertelmu, igy mukodik ez a biznisz. az mas kerdes, hogy nincs mogotte valosag
igen lattam a cafolatot, mondjuk sztem nem zorog a haraszt, de meglepodnek ha leigazolnank sztem is.es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.mar cafolta is a Bayern a hirt.
ha Julian komolyan gondolja ezt a 4-2-3-1t tavaszra akkor erdekes elkepzeles lenne ot csatarban latni, de a problemam az, hogy a csapatvedekezest elkepesztoen lerontana, ha nem all bele komolyan ...
csebi
a Munchen europa legkomolyabban, legprofibb modon vezetett klubja, ilyen klubba o mar egesz egyszeruen nem kell.
a sporting maradt neki vagy az MLS
mate93
es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.mar cafolta is a Bayern a hirt.
ha Julian komolyan gondolja ezt a 4-2-3-1t tavaszra akkor erdekes elkepzeles lenne ot csatarban latni, de a problemam az, hogy a csapatvedekezest elkepesztoen lerontana, ha nem all bele komolyan ...
csebi
a Munchen europa legkomolyabban, legprofibb modon vezetett klubja, ilyen klubba o mar egesz egyszeruen nem kell.
a sporting maradt neki vagy az MLS
Who made this one 🤣😭 pic.twitter.com/6XHbTwxWq8
— TheBarcaAddict (@TheBarcaAddict) July 17, 2022
figy Nagelsman rendszere az utobbi honapban Csupobol Ronaldot csinalt, marmint nem CRt hanem az igazi Ronaldot, a dagit.Nem gondolom egy Nagelsman rendszerbe még csak cserének sem elfogadhatónak. Neki egy bohóc csapat kell, ahol marketinget látnak benne, és van akkora szurkoló bázis, ahol a fizetése mellett ki tudnak belőle annyit szedni ,hogy anyagilag megérje. Ez nálam nagyon adná a Roma-t.es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.🚨 Erik ten Hag has informed Manchester United that he does not want Cristiano Ronaldo to play for the club again.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 15, 2022
✍️ ESPN pic.twitter.com/nron19WOP7
Sixo
csebi
Sixo
ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban). "csupan" annyi kellene tole, hogy beletegye a melot a csapatvedekezesbe, amiben komoly ketsegeim vannak.
Nem gondolom egy Nagelsman rendszerbe még csak cserének sem elfogadhatónak. Neki egy bohóc csapat kell, ahol marketinget látnak benne, és van akkora szurkoló bázis, ahol a fizetése mellett ki tudnak belőle annyit szedni ,hogy anyagilag megérje. Ez nálam nagyon adná a Roma-t.es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.🚨 Erik ten Hag has informed Manchester United that he does not want Cristiano Ronaldo to play for the club again.
Sixo
csebi
a VB alatt az angol harmadosztályú és az FA kupa meccseket közvetítik a magyar sportcsatornák. az arena4 pénteken a Portsmouth - Derby County, szombaton az Exeter City - Ipswitch Town meccseket. a spíleren meg az angol FA kupa lesz, jövő hét szombaton három találkozót is adnak élőben, de ma és holnap is lesz meccs élőben. van aki nézi majd ezeket? én nagy Sheffield Wednesday fan vagyok.Bármi jobb, mint a nyomorult vb.
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.🚨 Erik ten Hag has informed Manchester United that he does not want Cristiano Ronaldo to play for the club again.
Sixo
🚨 Erik ten Hag has informed Manchester United that he does not want Cristiano Ronaldo to play for the club again.
sajnalom, de orulok neki nagyon, megerdemli, mert csupa jokat mondtak rola a Bayernen belul, hogy jo edzo.Martín Demichelis has signed the contract as new River Plate head coach, done and sealed. 🚨⚪️🔴 #RiverPlate
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 14, 2022
Holger Seitz will replace Demichelis as new Bayern II manager. pic.twitter.com/w7Bx3BiuwT
Sixo
a VB alatt az angol harmadosztályú és az FA kupa meccseket közvetítik a magyar sportcsatornák. az arena4 pénteken a Portsmouth - Derby County, szombaton az Exeter City - Ipswitch Town meccseket. a spíleren meg az angol FA kupa lesz, jövő hét szombaton három találkozót is adnak élőben, de ma és holnap is lesz meccs élőben. van aki nézi majd ezeket? én nagy Sheffield Wednesday fan vagyok.múltkor pont a sport1-en volt szerintem tusfürdő kupa, Hereford-Portsmouth, sajnos papírforma végeredménnyel
deyell
a VB alatt az angol harmadosztályú és az FA kupa meccseket közvetítik a magyar sportcsatornák. az arena4 pénteken a Portsmouth - Derby County, szombaton az Exeter City - Ipswitch Town meccseket. a spíleren meg az angol FA kupa lesz, jövő hét szombaton három találkozót is adnak élőben, de ma és holnap is lesz meccs élőben. van aki nézi majd ezeket? én nagy Sheffield Wednesday fan vagyok.Szombatonként pedig már 18 órától lesz minden héten élő NCAA közvetítés egészen hajnali 1-ig az Arena4-en
deyell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
built for this shit
Már mennek a fogadó irodáknál az oddszok, hogy hova megy. Röhögnék ha Roma lenne, ő és Mourinho.Roma szurkolók mezeket égetnének, ha ez bekövetkezne
Sixo
Poloska vagyok.
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor fehérorosz bajnok!A Vityebszk meg kiesett 🥺
Löfli
Az utolsó 11 meccsükön képtelenek voltak nyerni. Ha csak egyen nyernek ezek közül, legalább osztályozó...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Martín Demichelis has signed the contract as new River Plate head coach, done and sealed. 🚨⚪️🔴 #RiverPlate
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 14, 2022
Holger Seitz will replace Demichelis as new Bayern II manager. pic.twitter.com/w7Bx3BiuwT
Na ott király lehetne… lehetett volna..
Már mennek a fogadó irodáknál az oddszok, hogy hova megy. Röhögnék ha Roma lenne, ő és Mourinho.Puszkassz.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Már mennek a fogadó irodáknál az oddszok, hogy hova megy. Röhögnék ha Roma lenne, ő és Mourinho.chelsea is röhej lenne
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
én még mindig abban bízok hogy megy a psg-beVolt olyan mondás is, hogy Tuchel kirúgásának egyik oka az volt, hogy nem akarta Cé-t, a tulaj meg igen. Remélem ez még mindig így van és viszik 😀szerintem bárhova elengedték volna, ha van aki átveszi a fizetésétSzerintem biztos van egy rakás PR-osa, akik döntést hoznak ilyen helyzetekben. Viszont úgy érzi, hogy annyira mélyre került, hogy szerintem most egyedül hozta meg ezt a döntést. A csávónak, ha jól tudom még a 8 általánosa sincs meg, ez most látszik. Teljesen buta, egyszerű, egoista válaszokat adott szinte minden kérdésre. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy már nem top játékos, és ezt egyáltalán nem is tudja kezelni, sőt felfogni az alacsony intelligenciája miatt az interjú alapján.arra célzok hogy komolyan azt hitte ezek neki PR győzelmet jelentenek?Kibasznám, mint macskát szarni.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
Duff
mer az elég komoly gond akkor
Negritis, a vajda
Szerintem, ha kellett volna top csapatnak a nyáron, ETH boldogan elengedte volna. De az idei játékát nézve nem csodálom, hogy nem kell senkinek. Gyakorlailag fék a csapatban, lassú, körülményes stb. És a legrosszabb, hogy beképzeltséggel, önimádattal párosul.
Duff
a csávó egy rák
Negritis, a vajda
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!