Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 135 — Lucas Scott
ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban).
csebi
Seedorf (Ajax, Real, Milan)
empty taxi
Eto is játszott 45 percet kb a 99-00-s Realban mielőtt kölcsönadták szóval borderline ő is megkaphatja. 😀
Toca
a BLben nem szerepelt, sztem keretben sem volt, szoval kizart.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 445 — Vikings fan
ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban).
csebi
empty taxi
Eto is játszott 45 percet kb a 99-00-s Realban mielőtt kölcsönadták szóval borderline ő is megkaphatja. 😀
több mint 3 éve
csebi
empty taxi
igen, o kesobb beugrott.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mate93 New Orleans Saints 565
igen lattam a cafolatot, mondjuk sztem nem zorog a haraszt, de meglepodnek ha leigazolnank sztem is.
csebi
igen, de itt a haraszt azert zorog, mert a szel nem mas, mint Jorge Mendes. mivel konkretan nulla erdeklodes van az igazan nagy csapatok reszerol, ezert szivarogtat az ujsagiro haverjainak, hogy az utca embere meg mindig azt gondolja, hogy CR a legmagasabb polcon van.
a tenyek makacs dolgok, nyaron el akart menni, barhova elment volna, sehova sem kellett, miutan vegigjarta az osszes csapatot Mendes. egy ilyen fel ev utan plane nem fog ra igenyt tartani senki. most megint tele lesz a sajto, hogy ezzel meg azzal talalkozott Mendes. ez egeszen egyertelmu, igy mukodik ez a biznisz. az mas kerdes, hogy nincs mogotte valosag
több mint 3 éve
es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.
ha Julian komolyan gondolja ezt a 4-2-3-1t tavaszra akkor erdekes elkepzeles lenne ot csatarban latni, de a problemam az, hogy a csapatvedekezest elkepesztoen lerontana, ha nem all bele komolyan ...
csebi
mar cafolta is a Bayern a hirt.
a Munchen europa legkomolyabban, legprofibb modon vezetett klubja, ilyen klubba o mar egesz egyszeruen nem kell.
a sporting maradt neki vagy az MLS
mate93
igen lattam a cafolatot, mondjuk sztem nem zorog a haraszt, de meglepodnek ha leigazolnank sztem is.

több mint 3 éve
mate93 New Orleans Saints 565
es kozben allitolag CR mult heten talalkozott Angliaban a Bayern kepviseloivel, hogy januarban atigazoljon.
ha Julian komolyan gondolja ezt a 4-2-3-1t tavaszra akkor erdekes elkepzeles lenne ot csatarban latni, de a problemam az, hogy a csapatvedekezest elkepesztoen lerontana, ha nem all bele komolyan ...
csebi
mar cafolta is a Bayern a hirt.
a Munchen europa legkomolyabban, legprofibb modon vezetett klubja, ilyen klubba o mar egesz egyszeruen nem kell.
a sporting maradt neki vagy az MLS
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 305 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

Sixo
csebi
Nem gondolom egy Nagelsman rendszerbe még csak cserének sem elfogadhatónak. Neki egy bohóc csapat kell, ahol marketinget látnak benne, és van akkora szurkoló bázis, ahol a fizetése mellett ki tudnak belőle annyit szedni ,hogy anyagilag megérje. Ez nálam nagyon adná a Roma-t.
Sixo
figy Nagelsman rendszere az utobbi honapban Csupobol Ronaldot csinalt, marmint nem CRt hanem az igazi Ronaldot, a dagit.
ha CR komolyan gondolja meg ezt, raadasul megcsinalhatna, hogy mind a 4 topp bajnoksagot megnyerne. az is komoly motivacio lehetne, hogy 3 kulonbozo orszag csapataval nyerhetne BLt (nem tudom, hogy volt-e vki a multban). "csupan" annyi kellene tole, hogy beletegye a melot a csapatvedekezesbe, amiben komoly ketsegeim vannak.

több mint 3 éve

Sixo
csebi
Nem gondolom egy Nagelsman rendszerbe még csak cserének sem elfogadhatónak. Neki egy bohóc csapat kell, ahol marketinget látnak benne, és van akkora szurkoló bázis, ahol a fizetése mellett ki tudnak belőle annyit szedni ,hogy anyagilag megérje. Ez nálam nagyon adná a Roma-t.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 434
a VB alatt az angol harmadosztályú és az FA kupa meccseket közvetítik a magyar sportcsatornák. az arena4 pénteken a Portsmouth - Derby County, szombaton az Exeter City - Ipswitch Town meccseket. a spíleren meg az angol FA kupa lesz, jövő hét szombaton három találkozót is adnak élőben, de ma és holnap is lesz meccs élőben. van aki nézi majd ezeket? én nagy Sheffield Wednesday fan vagyok.
deyell
Bármi jobb, mint a nyomorult vb.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve

Sixo

több mint 3 éve

több mint 3 éve

Sixo
sajnalom, de orulok neki nagyon, megerdemli, mert csupa jokat mondtak rola a Bayernen belul, hogy jo edzo.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 513 — Cowboys fan
a VB alatt az angol harmadosztályú és az FA kupa meccseket közvetítik a magyar sportcsatornák. az arena4 pénteken a Portsmouth - Derby County, szombaton az Exeter City - Ipswitch Town meccseket. a spíleren meg az angol FA kupa lesz, jövő hét szombaton három találkozót is adnak élőben, de ma és holnap is lesz meccs élőben. van aki nézi majd ezeket? én nagy Sheffield Wednesday fan vagyok.
deyell
múltkor pont a sport1-en volt szerintem tusfürdő kupa, Hereford-Portsmouth, sajnos papírforma végeredménnyel
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
deyell
Szombatonként pedig már 18 órától lesz minden héten élő NCAA közvetítés egészen hajnali 1-ig az Arena4-en

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 549 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 311 — Kinek mit intézett a kormánya
Már mennek a fogadó irodáknál az oddszok, hogy hova megy. Röhögnék ha Roma lenne, ő és Mourinho.
Sixo
Roma szurkolók mezeket égetnének, ha ez bekövetkezne

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 595 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor fehérorosz bajnok!
Löfli
A Vityebszk meg kiesett 🥺
Az utolsó 11 meccsükön képtelenek voltak nyerni. Ha csak egyen nyernek ezek közül, legalább osztályozó...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 080
Amikor felröppent a hír hogy Sporting, írtam egy ügyfelemnek, aki ott el kint, eladtam a pesti lakását. Azt mondta őrület mi volt a Lisszabonban azokban a napokban. Utána viszont mely depresszió. Ment be dolgozni és totál ki voltak a portugál kollégák, volt aki kivett egy hét szabit, hogy megeméssze😃
Na ott király lehetne… lehetett volna..
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 595 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Már mennek a fogadó irodáknál az oddszok, hogy hova megy. Röhögnék ha Roma lenne, ő és Mourinho.
Sixo
Puszkassz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 455 — The Mathematician
Sixo
chelsea is röhej lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 455 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025

meddig süllyedsz még?
braxa88
ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
Negritis, a vajda
Kibasznám, mint macskát szarni.
Duff
arra célzok hogy komolyan azt hitte ezek neki PR győzelmet jelentenek?
mer az elég komoly gond akkor
Negritis, a vajda
Szerintem biztos van egy rakás PR-osa, akik döntést hoznak ilyen helyzetekben. Viszont úgy érzi, hogy annyira mélyre került, hogy szerintem most egyedül hozta meg ezt a döntést. A csávónak, ha jól tudom még a 8 általánosa sincs meg, ez most látszik. Teljesen buta, egyszerű, egoista válaszokat adott szinte minden kérdésre. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy már nem top játékos, és ezt egyáltalán nem is tudja kezelni, sőt felfogni az alacsony intelligenciája miatt az interjú alapján.

Szerintem, ha kellett volna top csapatnak a nyáron, ETH boldogan elengedte volna. De az idei játékát nézve nem csodálom, hogy nem kell senkinek. Gyakorlailag fék a csapatban, lassú, körülményes stb. És a legrosszabb, hogy beképzeltséggel, önimádattal párosul.
Duff
szerintem bárhova elengedték volna, ha van aki átveszi a fizetését
a csávó egy rák
Negritis, a vajda
Volt olyan mondás is, hogy Tuchel kirúgásának egyik oka az volt, hogy nem akarta Cé-t, a tulaj meg igen. Remélem ez még mindig így van és viszik 😀
dugo93
én még mindig abban bízok hogy megy a psg-be

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!