Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 455 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025

meddig süllyedsz még?
braxa88
ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
Negritis, a vajda
Kibasznám, mint macskát szarni.
Duff
arra célzok hogy komolyan azt hitte ezek neki PR győzelmet jelentenek?
mer az elég komoly gond akkor
Negritis, a vajda
Szerintem biztos van egy rakás PR-osa, akik döntést hoznak ilyen helyzetekben. Viszont úgy érzi, hogy annyira mélyre került, hogy szerintem most egyedül hozta meg ezt a döntést. A csávónak, ha jól tudom még a 8 általánosa sincs meg, ez most látszik. Teljesen buta, egyszerű, egoista válaszokat adott szinte minden kérdésre. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy már nem top játékos, és ezt egyáltalán nem is tudja kezelni, sőt felfogni az alacsony intelligenciája miatt az interjú alapján.

Szerintem, ha kellett volna top csapatnak a nyáron, ETH boldogan elengedte volna. De az idei játékát nézve nem csodálom, hogy nem kell senkinek. Gyakorlailag fék a csapatban, lassú, körülményes stb. És a legrosszabb, hogy beképzeltséggel, önimádattal párosul.
Duff
szerintem bárhova elengedték volna, ha van aki átveszi a fizetését
a csávó egy rák

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 471
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025

meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
Duff
Negritis, a vajda
Szerintem biztos van egy rakás PR-osa, akik döntést hoznak ilyen helyzetekben. Viszont úgy érzi, hogy annyira mélyre került, hogy szerintem most egyedül hozta meg ezt a döntést. A csávónak, ha jól tudom még a 8 általánosa sincs meg, ez most látszik. Teljesen buta, egyszerű, egoista válaszokat adott szinte minden kérdésre. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy már nem top játékos, és ezt egyáltalán nem is tudja kezelni, sőt felfogni az alacsony intelligenciája miatt az interjú alapján.

Szerintem, ha kellett volna top csapatnak a nyáron, ETH boldogan elengedte volna. De az idei játékát nézve nem csodálom, hogy nem kell senkinek. Gyakorlailag fék a csapatban, lassú, körülményes stb. És a legrosszabb, hogy beképzeltséggel, önimádattal párosul.
több mint 3 éve

meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
Duff

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 471

meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
Dardai palko
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-kleinheisler-es-bolla-kidolt-dardai-pal-a-keretben-2923993
YoungZeeZee
“Kell a francnak ez a két barimeccs, jelentsünk sérültet” - volt olvasható egy zárt whatsapp csoportban, ami a válogatottnak lett kitalálva - derítette ki a Blikk vasárnap.
A beszélgetésben főleg Nego, Kleini és Bolla vett részt, de nem lepődnénk meg, ha az elkövetkezendő napokban újabb sérültekről adna hírt az MLSZ.
jobbágy#JC6
Ilyen marhak leteznek?
YoungZeeZee
Vicceltem tesó 😃
jobbágy#JC6
Fura is lett volna.😀
több mint 3 éve

meddig süllyedsz még?
braxa88

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
a tegnapi nap margójára: Csak a Diósgyőr!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 626
hát, szerintem most már fix, hogy Cé-t többet nem látjuk MU mezben játszani..
 www.instagram.com/p/Ck6uB7xo9vp/?utm_source=ig_web_copy_link
bogec7
Az egyértelmű. Azért rre nem számítottam tőle.

Most ETH-nak is észnél kell lennie és egyben tartani a csapatot, mert ha igazak azok a hírek, hogy a fél csapatnak ő a példaképe és istenként tisztelik, akkor azért ebből lehetnek még öltözői gondok. Mondjuk annyira nem féltem, szerintem megoldja.

több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

meddig süllyedsz még?
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 080
Dardai palko
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-kleinheisler-es-bolla-kidolt-dardai-pal-a-keretben-2923993
YoungZeeZee
“Kell a francnak ez a két barimeccs, jelentsünk sérültet” - volt olvasható egy zárt whatsapp csoportban, ami a válogatottnak lett kitalálva - derítette ki a Blikk vasárnap.
A beszélgetésben főleg Nego, Kleini és Bolla vett részt, de nem lepődnénk meg, ha az elkövetkezendő napokban újabb sérültekről adna hírt az MLSZ.
jobbágy#JC6
Ilyen marhak leteznek?
YoungZeeZee
Vicceltem tesó 😃
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
bogec7
szerintem meg az europai csucsfociban sem. teljesen elvesztettuk az embert, nem tudja feldolgozni, hogy nem az a jatekos mar aki volt. szanalmas, hogy elmegy egy szennylaphoz es mivel a jatekaval mar nem tud a cimlapokra kerulni, igy irat magarol egy ujsagcikket, hogy par napig rola beszeljenek. szo szerint sehova nem kell mar europaban… valaki szolhatna neki, hogy a sajat szobrat dontoget, mert mar honapok ota a nevetseg targya
mate93
Alapvetően simán elhiszem, hogy komolyan is gondolja, hogy őt elárulták és ki akarják csinálni. Nyilván sokat tett érte, meg valahol ez is a lételeme, de amennyi sleimet és proli hőbörgést ő kapott a pályafutasa alatt az már sokakat kicsinált volna rég.
Nem egy zseni, de azért van egy Mendes mellette, hogy foglalkozzon a klubváltással és a pénzügyekkel, neki kéne belátni, hogy akkor most lépni kell egyet vissza vagy elmenni Amerikába kiralykodni még pár évig.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
Dardai palko
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
Ilyen marhak leteznek?
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 295
A top csapatokba már valóban nem fér be, de alatta még azért sok vinné ha a fizetése nem lenne ilyen magas és ahol kell a felhajtás a mezeladás stb.
Amúgy ez a VB sok játékosnál vízválasztó lehet akik nincsenek toppon most.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
mate93 New Orleans Saints 565
bogec7
szerintem meg az europai csucsfociban sem. teljesen elvesztettuk az embert, nem tudja feldolgozni, hogy nem az a jatekos mar aki volt. szanalmas, hogy elmegy egy szennylaphoz es mivel a jatekaval mar nem tud a cimlapokra kerulni, igy irat magarol egy ujsagcikket, hogy par napig rola beszeljenek. szo szerint sehova nem kell mar europaban… valaki szolhatna neki, hogy a sajat szobrat dontoget, mert mar honapok ota a nevetseg targya
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 080
Dardai palko
YoungZeeZee
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 188
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
Dardai palko
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 806 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor kazah bajnok!
Löfli
White russian
Willie Parker
asztakurva, de fáradt vagyok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor kazah bajnok!
Löfli
White russian
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 806 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor fehérorosz bajnok!

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 295
Szerencse volt hogy nem fejelte be ajtó-ablakot
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 594 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Be kell szereznünk egy ködgenerátort.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 188
Garnacho-nak több éves szerződést, most!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 492 — beers & Packers
"A Vasas egyik nagy erőssége a mérkőzések első félideje." Elsírom magam.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 492 — beers & Packers
Elnézve ezt a Mezőkövesdet nem sírom vissza Kuttort. Na, nem mintha Kondás... A szar ellenkezője is lehet szar.