Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
szerintem bárhova elengedték volna, ha van aki átveszi a fizetésétSzerintem biztos van egy rakás PR-osa, akik döntést hoznak ilyen helyzetekben. Viszont úgy érzi, hogy annyira mélyre került, hogy szerintem most egyedül hozta meg ezt a döntést. A csávónak, ha jól tudom még a 8 általánosa sincs meg, ez most látszik. Teljesen buta, egyszerű, egoista válaszokat adott szinte minden kérdésre. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy már nem top játékos, és ezt egyáltalán nem is tudja kezelni, sőt felfogni az alacsony intelligenciája miatt az interjú alapján.arra célzok hogy komolyan azt hitte ezek neki PR győzelmet jelentenek?Kibasznám, mint macskát szarni.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
Duff
mer az elég komoly gond akkor
Negritis, a vajda
Szerintem, ha kellett volna top csapatnak a nyáron, ETH boldogan elengedte volna. De az idei játékát nézve nem csodálom, hogy nem kell senkinek. Gyakorlailag fék a csapatban, lassú, körülményes stb. És a legrosszabb, hogy beképzeltséggel, önimádattal párosul.
Duff
a csávó egy rák
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szerintem biztos van egy rakás PR-osa, akik döntést hoznak ilyen helyzetekben. Viszont úgy érzi, hogy annyira mélyre került, hogy szerintem most egyedül hozta meg ezt a döntést. A csávónak, ha jól tudom még a 8 általánosa sincs meg, ez most látszik. Teljesen buta, egyszerű, egoista válaszokat adott szinte minden kérdésre. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy már nem top játékos, és ezt egyáltalán nem is tudja kezelni, sőt felfogni az alacsony intelligenciája miatt az interjú alapján.arra célzok hogy komolyan azt hitte ezek neki PR győzelmet jelentenek?Kibasznám, mint macskát szarni.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
Duff
Negritis, a vajda
Szerintem, ha kellett volna top csapatnak a nyáron, ETH boldogan elengedte volna. De az idei játékát nézve nem csodálom, hogy nem kell senkinek. Gyakorlailag fék a csapatban, lassú, körülményes stb. És a legrosszabb, hogy beképzeltséggel, önimádattal párosul.
több mint 3 éve
arra célzok hogy komolyan azt hitte ezek neki PR győzelmet jelentenek?Kibasznám, mint macskát szarni.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
Duff
több mint 3 éve
Kibasznám, mint macskát szarni.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
meddig süllyedsz még?
braxa88
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Fura is lett volna.😀Vicceltem tesó 😃Ilyen marhak leteznek?Dardai palko“Kell a francnak ez a két barimeccs, jelentsünk sérültet” - volt olvasható egy zárt whatsapp csoportban, ami a válogatottnak lett kitalálva - derítette ki a Blikk vasárnap.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-kleinheisler-es-bolla-kidolt-dardai-pal-a-keretben-2923993
YoungZeeZee
A beszélgetésben főleg Nego, Kleini és Bolla vett részt, de nem lepődnénk meg, ha az elkövetkezendő napokban újabb sérültekről adna hírt az MLSZ.
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025ha tényleg ezek a válaszok akkor nemtom mit gondolt
meddig süllyedsz még?
braxa88
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
a tegnapi nap margójára: Csak a Diósgyőr!
több mint 3 éve
hát, szerintem most már fix, hogy Cé-t többet nem látjuk MU mezben játszani..Az egyértelmű. Azért rre nem számítottam tőle.
www.instagram.com/p/Ck6uB7xo9vp/?utm_source=ig_web_copy_link
bogec7
Most ETH-nak is észnél kell lennie és egyben tartani a csapatot, mert ha igazak azok a hírek, hogy a fél csapatnak ő a példaképe és istenként tisztelik, akkor azért ebből lehetnek még öltözői gondok. Mondjuk annyira nem féltem, szerintem megoldja.
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-elarult-a-klub-cristiano-ronaldo-2924025meddig süllyedsz még?
több mint 3 éve
Vicceltem tesó 😃Ilyen marhak leteznek?Dardai palko“Kell a francnak ez a két barimeccs, jelentsünk sérültet” - volt olvasható egy zárt whatsapp csoportban, ami a válogatottnak lett kitalálva - derítette ki a Blikk vasárnap.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-kleinheisler-es-bolla-kidolt-dardai-pal-a-keretben-2923993
YoungZeeZee
A beszélgetésben főleg Nego, Kleini és Bolla vett részt, de nem lepődnénk meg, ha az elkövetkezendő napokban újabb sérültekről adna hírt az MLSZ.
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Alapvetően simán elhiszem, hogy komolyan is gondolja, hogy őt elárulták és ki akarják csinálni. Nyilván sokat tett érte, meg valahol ez is a lételeme, de amennyi sleimet és proli hőbörgést ő kapott a pályafutasa alatt az már sokakat kicsinált volna rég.hát, szerintem most már fix, hogy Cé-t többet nem látjuk MU mezben játszani..szerintem meg az europai csucsfociban sem. teljesen elvesztettuk az embert, nem tudja feldolgozni, hogy nem az a jatekos mar aki volt. szanalmas, hogy elmegy egy szennylaphoz es mivel a jatekaval mar nem tud a cimlapokra kerulni, igy irat magarol egy ujsagcikket, hogy par napig rola beszeljenek. szo szerint sehova nem kell mar europaban… valaki szolhatna neki, hogy a sajat szobrat dontoget, mert mar honapok ota a nevetseg targya
bogec7
mate93
Nem egy zseni, de azért van egy Mendes mellette, hogy foglalkozzon a klubváltással és a pénzügyekkel, neki kéne belátni, hogy akkor most lépni kell egyet vissza vagy elmenni Amerikába kiralykodni még pár évig.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Ilyen marhak leteznek?Dardai palko“Kell a francnak ez a két barimeccs, jelentsünk sérültet” - volt olvasható egy zárt whatsapp csoportban, ami a válogatottnak lett kitalálva - derítette ki a Blikk vasárnap.
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
hát, szerintem most már fix, hogy Cé-t többet nem látjuk MU mezben játszani..szerintem meg az europai csucsfociban sem. teljesen elvesztettuk az embert, nem tudja feldolgozni, hogy nem az a jatekos mar aki volt. szanalmas, hogy elmegy egy szennylaphoz es mivel a jatekaval mar nem tud a cimlapokra kerulni, igy irat magarol egy ujsagcikket, hogy par napig rola beszeljenek. szo szerint sehova nem kell mar europaban… valaki szolhatna neki, hogy a sajat szobrat dontoget, mert mar honapok ota a nevetseg targya
bogec7
több mint 3 éve
Dardai palko“Kell a francnak ez a két barimeccs, jelentsünk sérültet” - volt olvasható egy zárt whatsapp csoportban, ami a válogatottnak lett kitalálva - derítette ki a Blikk vasárnap.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
hát, szerintem most már fix, hogy Cé-t többet nem látjuk MU mezben játszani.....ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Dardai palkowww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-kleinheisler-es-bolla-kidolt-dardai-pal-a-keretben-2923993
több mint 3 éve
asztakurva, de fáradt vagyokna de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor kazah bajnok!White russian
Löfli
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor kazah bajnok!White russian
Löfli
több mint 3 éve
na de hogy a fontos dolgokról is szó essen: a Szatyor Szalihorszk sorozatban harmadszor fehérorosz bajnok!
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Szerencse volt hogy nem fejelte be ajtó-ablakot
több mint 3 éve
Be kell szereznünk egy ködgenerátort.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Garnacho-nak több éves szerződést, most!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
"A Vasas egyik nagy erőssége a mérkőzések első félideje." Elsírom magam.
több mint 3 éve
Elnézve ezt a Mezőkövesdet nem sírom vissza Kuttort. Na, nem mintha Kondás... A szar ellenkezője is lehet szar.