Soccer
Melóhelyen lesz vb tippverseny, de most teljesen vakon vagyok.ne offoljál!
Egy nagy massza az egész mezőny, nulla felkészülés, minimális begyakorlás. Nem lehet tudni, hogy melyik csapatnak v sztárnak nyűg az egész stb
Willie Parker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Egy nagy massza az egész mezőny, nulla felkészülés, minimális begyakorlás. Nem lehet tudni, h melyik csapatnak v sztárnak nyűg az egész stb
Mi a fehérvárral vagyunk így! 😊Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Totális csőd, minden szempontból.Bajnokság előtt kiesésre tippeltem, de ennél a szomorújátéknál azé' többre számítottam.Tudod mi az igaz vicc? Ez a jelenlegi Vasas úgy alles Zusammen.Viccvót.Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Bajnokság előtt kiesésre tippeltem, de ennél a szomorújátéknál azé' többre számítottam.Tudod mi az igaz vicc? Ez a jelenlegi Vasas úgy alles Zusammen.Viccvót.Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
nagylaza, főpohárnok
warr_b
sose élem már meg hogy az MTK és a Vasas együtt legyen az mb1-ben, de legalább az mb2 összejön jövőre.Tudod mi az igaz vicc? Ez a jelenlegi Vasas úgy alles Zusammen.Viccvót.Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
nagylaza, főpohárnok
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Tudod mi az igaz vicc? Ez a jelenlegi Vasas úgy alles Zusammen.Viccvót.Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
nagylaza, főpohárnok

Viccvót.Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Oda-vissza vertük őket. Mást nagyon nem fogunk...Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Remélem Lukic így játszik mostantól minden meccsen, és akkor kisebb csodák történnek. Pl. március 5-e óta először nyert a Honvéd az új Bozsik Stadionban.Ha a Vasast le tudta győzni a Honvéd, akkor bármire képes lehet.
iktriad

m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2022/11/09/huszti-ha-a-sracok-nem-akarnak-futballozni-nem-lesz-eredmeny-itt-nagytakaritas-kell
"nagytakarítás kell" - remélem Pistánk veszi az adást
Eredménykövető se vót az MNF-en...eddig mindig volt, miért ne lenne idén?Nyugtassatok meg, hogy lesz VB-topik😃én is elgondolkodtam ezen ma
jobbágy#JC6
zacknorb
meg lehet nézni, az utolsó 8 témából 4 fodball-eb/vb
slowmotion
Nyugtassatok meg, hogy lesz VB-topik😃van
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
eddig mindig volt, miért ne lenne idén?Nyugtassatok meg, hogy lesz VB-topik😃én is elgondolkodtam ezen ma
jobbágy#JC6
zacknorb
meg lehet nézni, az utolsó 8 témából 4 fodball-eb/vb
Nyugtassatok meg, hogy lesz VB-topik😃én is elgondolkodtam ezen ma
jobbágy#JC6
Poloska vagyok.
Kinek mi,én sok fantáziát nem látok benne,de mindenkinek van saját véleményeCsebivel kell hogy egyetértenem, jó ez a német trió, sztem top 3-as ez a kezdő.Hát bocsi,de ezek a játékosok nálam közel sem elitek.azert a Kimmich, Goretzka, Gundogan trional mondj 5 jobb valogatott triot kozepre.Kp közepe mitől lenne világ legjobbjai? Én azt is max átlagosnak,de inkább az alattinak érzem.Az a védelem baromi gyenge, befejező nincs, a kp közepe kb a világ legjobbja. Előttük egy Musiala, Havertz duó. Nincs jobb alapon a botlábú Müller mint csatár.Germany World Cup squad 🚨🇩🇪
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 10, 2022
▫️ Neuer, ter Stegen, Trapp;
▫️ B. Kotchap, Ginter, Günter, Kehrer, Klostermann, Raum, Rudiger, Schlotterbeck, Süle;
▫️ Brandt, Füllkrug, Goretzka, Götze, Gundogan, Hofmann, Kimmich;
▫️ Adeyemi, Gnabry, Havertz, Moukoko, Müller, Musiala, Sané. pic.twitter.com/zAMXtx5NOj
Sixo
FLZOLI
kapitnono
csebi
De a vbn szerintem a Brazilok,Spanyolok,Angolok, Belgák,Argentínok is a németek előtt vannak kp ban.
kapitnono
Heisman nádor

Eltörnie a lábát kbtwitter.com/England/status/1590705547057111040rohadt jo ez a twitter video, de a kedvencem az elso hsz: 'arrest Southgate' 😊
nos hát, re: előző téma
Coady, Dier, Mekgájver, Stones, White, plusz Walker tud középen játszani. muhaha.
slowmotion
viszont Mekgajvernek mit kell csinalnia h ne legyen kerettag?
csebi
Csebivel kell hogy egyetértenem, jó ez a német trió, sztem top 3-as ez a kezdő.Hát bocsi,de ezek a játékosok nálam közel sem elitek.azert a Kimmich, Goretzka, Gundogan trional mondj 5 jobb valogatott triot kozepre.Kp közepe mitől lenne világ legjobbjai? Én azt is max átlagosnak,de inkább az alattinak érzem.Az a védelem baromi gyenge, befejező nincs, a kp közepe kb a világ legjobbja. Előttük egy Musiala, Havertz duó. Nincs jobb alapon a botlábú Müller mint csatár.Germany World Cup squad 🚨🇩🇪
▫️ B. Kotchap, Ginter, Günter, Kehrer, Klostermann, Raum, Rudiger, Schlotterbeck, Süle;
▫️ Adeyemi, Gnabry, Havertz, Moukoko, Müller, Musiala, Sané. pic.twitter.com/zAMXtx5NOj
Sixo
FLZOLI
kapitnono
csebi
De a vbn szerintem a Brazilok,Spanyolok,Angolok, Belgák,Argentínok is a németek előtt vannak kp ban.
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Hát bocsi,de ezek a játékosok nálam közel sem elitek.azert a Kimmich, Goretzka, Gundogan trional mondj 5 jobb valogatott triot kozepre.Kp közepe mitől lenne világ legjobbjai? Én azt is max átlagosnak,de inkább az alattinak érzem.Az a védelem baromi gyenge, befejező nincs, a kp közepe kb a világ legjobbja. Előttük egy Musiala, Havertz duó. Nincs jobb alapon a botlábú Müller mint csatár.Germany World Cup squad 🚨🇩🇪
Sixo
FLZOLI
kapitnono
csebi