Soccer
Mourinho isn't playing around 😳 pic.twitter.com/8jxXqa9W8N
— ESPN FC (@ESPNFC) November 10, 2022
dszimmi zabija, dagadék meg maszturbátor 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
csak epp Messi moge kellene egy nagyon komoly VKP, ez azert a Copa mas teljesen mint egy VB. egyiken van masfel komoly meccs, masikon meg lesz kb 3-4 (most nincs elottem az argentin csoport).Az argentín csapat nagyon ócska szvsz.Nem olyan erős a keret, mint a brazil, de azért csak megverték őket tavaly a Copa America döntőjében. Védekező KP-t leszámítva, meg talán a szélső hátvédeket meg a kapust mindenhol van több klasszis is. Lizandro meg Romero simán lehet a legjobb belső védőpáros ha Parades értelmes teljesítményt nyújt előttük.
empty taxi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
meg nincs vegleges keret, de sztem gollovessel nem lesz gond, ott van Gnabry jo formaban, Havertz is, raadasul Dortmund oldalrol is johetnek jo formaban levo jatekosok, de nagyon kivancsi vagyok a vegleges keretre. raadasul ellenfeltol fuggoen nagyon jol lehet majd keverni az ottani jatekosokat.nekik meg csatáruk nincs.azert sztem a nemet sem lesz kutya, raadasul Flickmagic is lesz.hmm. Guimaráes valszeg csere, de a PL legjobb középpályása kbCamavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
eaglesmcnabb
Fabinho egyik legjobb labdaszerző, Casemirot tudod mit tud, Fred mondjuk pont szar
Paqueta, Everton annyira nem tudom hogy mit tud hozni.
sztem ez sokkal jobb mint a francia
balhátvéden kívűl a brazil keret kb messze a legjobb szerintem.
braxa88
csebi
braxa88
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Empty már is kaptál egy kapust az all-name csapatodba.plusz JFA, Jimmy Fia André-Frank
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Official Cameroon squad for 2022 World Cup. 🚨🇨🇲 #WorldCup2022 #Qatar2022 pic.twitter.com/kHzLJJnccq
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 10, 2022
Az argentín csapat nagyon ócska szvsz.Nem olyan erős a keret, mint a brazil, de azért csak megverték őket tavaly a Copa America döntőjében. Védekező KP-t leszámítva, meg talán a szélső hátvédeket meg a kapust mindenhol van több klasszis is. Lizandro meg Romero simán lehet a legjobb belső védőpáros ha Parades értelmes teljesítményt nyújt előttük.
empty taxi
Vaaaagy a szélső védők szervezik a játékot. Majom Theo simán elit ebben, az ácséban is folyton bemegy középre játékot szervezni, mint TAA vagy Cancelo, Rabiot meg, mint Tonali szokta kimegy a bal oldalvonal mellé ha támadnak.akkor majd a védők egyből fellövik a csatársorba a bogyótEgy Rabiot Tscouameni Camavinga kezdő nem hangzik amúgy rosszul, csak mélység nincs.hú de gyenge középpályaFrance World Cup list 🚨🇫🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 9, 2022
▫️ Areola, Lloris, Mandanda;
▫️ L. Hernandez, Theo Hernandez, Kimpembe, Koundé. Konaté, Pavard, Saliba, Upamecano, Varane;
▫️ Camavinga, Fofana, Guendouzi, Rabiot, Tchouaméni, Veretout;
▫️ Benzema, Coman, Dembélé, Giroud, Griezmann, Mbappé, Nkunku. pic.twitter.com/43Q2FLJf0l
Sixo
braxa88
Sixo
slowmotion
Ja a brazilok a hype miatt mindig top3-ban voltak az elmúlt években, és sosem értek oda, ez a része nem lep meg, de az argentinok miért esélyesebbek mint bármelyik európai csapat azt nem értem. Vagy lemaradtam valamiről? Gyengébbek ők és a brazilok is mint 4 éve szvsz. (hozzáteszem szerintem a top 5-8 válogatott erősebb volt 4 éve mint idén)Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.Én mondjuk pont egyetértek most a bukikkal, bár most egyáltalán nem érzek senkit annyira esélyesnek, mint 18-ban a franciákat.
eaglesmcnabb
zacknorb
A portugáloktól viszont többet várok mint 4 vagy 8 éve. Igaz hogy CR szar már, de a középpálya nagyon rendben van, a védelemben meg 2 poszton is náluk van a világ legjobbja (Dias és Cancelo).
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Az argentín csapat nagyon ócska szvsz.Igen èn is attól tartok, pláne hogy mèg Lo Celso is kiesett..... Ha csak Messi kb egyedül meg nem nyeri VB győzelem nélkül lesz kénytelen búcsúzni, ettől mèg persze nem lesz kevesebb a pályafutása èrtèke, számomra legalábbis 😊 Mèg Scaloniban bízok, hogy összekapja a csapatot ès jó taktikát talál ki.
empty taxi
Én ezt nem tudom elképzelni. A VB minden játékosnak a top.Azt mondanám, hogy az nyer, akit érdekel a torna😊 Simán kinézem emberekből, hogy fontosabb lesz, hogy az otthoni bajnokságra, BL-re egészséges maradjon, így nem fogja magát úgy odatenni.nálam is a két délamerikai az esélyes.Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.Én mondjuk pont egyetértek most a bukikkal, bár most egyáltalán nem érzek senkit annyira esélyesnek, mint 18-ban a franciákat.
eaglesmcnabb
zacknorb
európaiknál elég nagy a zavar.
de simán lehet vmi usa-japán-argentín-portugál top4, mivel annyira káosznak néz ki így szezon közepén ez a torna
braxa88
NB2
Csicsinél kb fixen a Fred-Casemiro-Paqueta kp volt a meccsek túlnyomó többségén, Guimares és Fabinho is csak csere lesz jó eséllyel.Everton kurvajó szerintem, csak ő inkább támadó, meg ő sem fog játszani. Casemirot nagyon bírom és Fabinho is nagy spíler, én a kettőt együtt játszatnám, vagy esetleg Fabinho helyett Guimaraest (viszont szerintem csak egy fog közülük), és akkor hátrafele nagy gondok tuti nem lennének.hmm. Guimaráes valszeg csere, de a PL legjobb középpályása kbCamavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
eaglesmcnabb
Fabinho egyik legjobb labdaszerző, Casemirot tudod mit tud, Fred mondjuk pont szar
braxa88
Viszont nem tetszik a középpálya, mert szvsz nincs itt igazi playmaker (Paquetanagyon szimpatikus, de ő nem olyan jó azért szerintem). Na meg Neymar se nagyon hiányzik nekem előre, mert ő a világbajnokságokon és a kontinenstornákon nettó emberhátrány. Na de legyen igazad és legyenek kurvajók azt kívánom!
Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.
eaglesmcnabb
Azt mondanám, hogy az nyer, akit érdekel a torna😊 Simán kinézem emberekből, hogy fontosabb lesz, hogy az otthoni bajnokságra, BL-re egészséges maradjon, így nem fogja magát úgy odatenni.nálam is a két délamerikai az esélyes.Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.Én mondjuk pont egyetértek most a bukikkal, bár most egyáltalán nem érzek senkit annyira esélyesnek, mint 18-ban a franciákat.
eaglesmcnabb
zacknorb
de simán lehet vmi usa-japán-argentín-portugál top4, mivel annyira káosznak néz ki így szezon közepén ez a torna
braxa88
nálam is a két délamerikai az esélyes.Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.Én mondjuk pont egyetértek most a bukikkal, bár most egyáltalán nem érzek senkit annyira esélyesnek, mint 18-ban a franciákat.
eaglesmcnabb
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.Én mondjuk pont egyetértek most a bukikkal, bár most egyáltalán nem érzek senkit annyira esélyesnek, mint 18-ban a franciákat.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
Everton kurvajó szerintem, csak ő inkább támadó, meg ő sem fog játszani. Casemirot nagyon bírom és Fabinho is nagy spíler, én a kettőt együtt játszatnám, vagy esetleg Fabinho helyett Guimaraest (viszont szerintem csak egy fog közülük), és akkor hátrafele nagy gondok tuti nem lennének.hmm. Guimaráes valszeg csere, de a PL legjobb középpályása kbCamavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
eaglesmcnabb
braxa88
Viszont nem tetszik a középpálya, mert szvsz nincs itt igazi playmaker (Paquetanagyon szimpatikus, de ő nem olyan jó azért szerintem). Na meg Neymar se nagyon hiányzik nekem előre, mert ő a világbajnokságokon és a kontinenstornákon nettó emberhátrány. Na de legyen igazad és legyenek kurvajók azt kívánom!
Az hogy a fogadóirodák szerint a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek azért az meredek.
nekik meg csatáruk nincs.azert sztem a nemet sem lesz kutya, raadasul Flickmagic is lesz.hmm. Guimaráes valszeg csere, de a PL legjobb középpályása kbCamavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
eaglesmcnabb
braxa88
csebi
azert sztem a nemet sem lesz kutya, raadasul Flickmagic is lesz.hmm. Guimaráes valszeg csere, de a PL legjobb középpályása kbCamavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
eaglesmcnabb
braxa88
nemtom. Pavardot kiszoritotta Mazraoui nalunk lenyegeben, es foleg CB-t jatszik mar, egesz jol. sztem o elkepesztoen defenziv felfogasu, elorejatekban nem fog sokat hozzatenni. raadasul sajat maga is elmondta ezerszer, hogy komfortosabb CBkent 3 vedos rendszerben mint RB 4 vedosben.Pavard vagy Koundésztem nagyon adna magat a 3 vedo pedig, kiallt ezert. ha 4 vedo akkor ki lesz a jobb hatved?majd az lesz a taktika mint a PSGnél Pocchettino alatt,védekezés, labdaszerzés és indítsd Mbappét.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
mondjuk ez egy VB szar csapatok ellen hogy állsz be védekezni?
Szabó Christophe szerint 4 védős leszAkár de, mindenesetre Deschamps alapból 3 belső védővel játszatja a csigazabálókat, úgyhogy kell oda mélység, ha nincs Theo sztem Rabiot lesz a backup LWB, ha meg 4 védős rendszer van, Kimpembe meg Theo bátyja Lucas is tud balhátvédet is játszaniNem fért el volna mind2 a 8 belső védő egyike helyett?Theo Hernández >>> F. MendyÉrdekes, hogy F.Mendy még keretbe se került..France World Cup list 🚨🇫🇷
▫️ L. Hernandez, Theo Hernandez, Kimpembe, Koundé. Konaté, Pavard, Saliba, Upamecano, Varane;
▫️ Benzema, Coman, Dembélé, Giroud, Griezmann, Mbappé, Nkunku. pic.twitter.com/43Q2FLJf0l
Sixo
kapitnono
empty taxi
Sixo
empty taxi
braxa88
csebi
empty taxi
hmm. Guimaráes valszeg csere, de a PL legjobb középpályása kbCamavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
eaglesmcnabb
Pavard vagy Koundésztem nagyon adna magat a 3 vedo pedig, kiallt ezert. ha 4 vedo akkor ki lesz a jobb hatved?majd az lesz a taktika mint a PSGnél Pocchettino alatt,védekezés, labdaszerzés és indítsd Mbappét.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
Szabó Christophe szerint 4 védős leszAkár de, mindenesetre Deschamps alapból 3 belső védővel játszatja a csigazabálókat, úgyhogy kell oda mélység, ha nincs Theo sztem Rabiot lesz a backup LWB, ha meg 4 védős rendszer van, Kimpembe meg Theo bátyja Lucas is tud balhátvédet is játszaniNem fért el volna mind2 a 8 belső védő egyike helyett?Theo Hernández >>> F. MendyÉrdekes, hogy F.Mendy még keretbe se került..France World Cup list 🚨🇫🇷
Sixo
kapitnono
empty taxi
Sixo
empty taxi
braxa88
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Pavard, Koundesztem nagyon adna magat a 3 vedo pedig, kiallt ezert. ha 4 vedo akkor ki lesz a jobb hatved?majd az lesz a taktika mint a PSGnél Pocchettino alatt,védekezés, labdaszerzés és indítsd Mbappét.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni
Sixo
kapitnono
empty taxi
Sixo
empty taxi
braxa88
csebi
Camavinga simán lehetne, más kérdés hogy itt se nagyon fog játszani, ugyanúgy ahogy a Realban se. Pedig ő támadásban legalább olyan jó mint védekezésben. Kanté nagyon fog hiányozni, mert egyrészt a legjobb a posztján ha egészséges, másrészt Tchouameninek azért még kurvasok hiányossága van, nem minden a fizikum. De annyira azért nem gáz, szerintem pl. a braziloknak szarabb a középpályája.Pont ezt beszéljük spanokkal, hogy nem érzem ki lesz itt a nagy playmaker, mert ennyi verőemberrel nehéz lesz.Sixohú de gyenge középpálya
braxa88
Hanni